Darček pre manžela na prvé výročie svadby

jahodka1993
8. apr 2022

Ahojte s manželom máme 24.4 prvé výročie svadby 🙂 poraďte mi nejaký darček pre neho 🙂 v máji sa nám má narodiť dcérka tak som rozmýšľala keďže prvé výročie je bavlnené že nám objednám tričká mama a tato ...neviem ale či je to dobrý nápad ..poraďte niečo 🙂 ďakujem 🙂

a_alexandra_a
8. apr 2022

Ak máte radi také veci, tak je to dobrý nápad, pre mňa je to však gýč. Skôr by som pouvažovala nad nejakým krátkym pobytom len vo dvojici

riskoh
8. apr 2022

Urcite by som s nim isla ma nejaky pobyt,wellnessik este kym ste dvaja

cyberk
8. apr 2022

mne sa tiez nepacia tieto tricka... ale ak to mate radi tak budis :D
my si davame spolocne darceky (wellness pobyty) presne prave kvoli tomuto, aby sme nekupovali nejaku chujovinu nasilu

tosomja
8. apr 2022

Všetci čo písali, majú pravdu, ja sa pridávam, užite si ešte výlet, či reštauráciu, wellnes vo dvojici, po pôrode už nikdy nebudete len dvaja.

jahodka1993
autor
8. apr 2022

Ďakujem žienky na výlet určite ideme to už má manžel vymislene ževraj 🙂 ja som mu len chcela dať nejaku drobnosť 🙂

h2
8. apr 2022

@jahodka1993 Podľa mňa je to skvelý nápad. Hlavne, ak máte radi takéto veci.

diamond007
8. apr 2022

@jahodka1993 aj ja som za ten nápad 🙂 ak ti nebude vadiť tričko na doma s takým nápisom 🙂

bolarazjedna
8. apr 2022

Ja neviem, kupovanie darčekov na výročie mi príde také silené...my s manželom bud ideme do restiky, alebo doma vycarim slávnostnú večeru, k tomu dobre vínko, manžel mi kúpi kyticu a sme šťastní, že máme jeden druhého. Takže ja som za spoločne travený čas, než za vecny dar.

A tie tričká... Keď sa ti páčia, kúp ich, ale nie ako darček na výročie. Ok, že sa stanete rodinou, ale v den výročia oslavujete váš vzťah, vašu lásku ako muž a žena, a nie, že budete mama a tato. Je to samozrejme iba môj názor, ty vieš najlepšie, čomu sa tvoj manžel poteší.

evkamotka
8. apr 2022

Spolocna vecera. Najblizsich 12 rokov sa sami do restiky nedostanete alebo len velmi vynimocne. V tom obdobi bude veeelky priestor na hmotne dary, lebo nehmotne si sami uzijete uz tazsie.
A ja som manzelovi na prve vyrocie dala tusim lepsiu cokoladu, dostala som kvety ;) tricko do serie je v pohode, ak to mate radi

oli18
8. apr 2022

Ved sa hohodnite s manzelom, ako budete v buducnosti oslavovat a co si budete darovat na vyrocie sobasa. To sa hadam nebudes kazdorocne pytat na MK.

dadka128
8. apr 2022

@jahodka1993 na výročie by ste si mali naplánovať niečo spolu, ísť na večeru, do welnesu.. Vzhľadom na to ze si tehotná určite by som ostala pri tej večery a spraviť si spoločný pekný večer aj doma pri filme.