Krst staršieho dieťaťa - čo jej kúpiť?

mata2835
21. aug 2020

Ahojte baby chcem sa poradiť idem krstiť 10 ročne dievčatko poraďte mi čo jej mám kúpiť ďakujem

simca_13
21. aug 2020

Retiazku s krížikom 🙂

gubiko
21. aug 2020

zvyčajne sa dáva zlatý/strieborný krížik. môže byť s retiazkou i bez. tiež predávajú ruženčeky strieborné. rôzne knižky o svätých pre deti. ja by som skočila do Dobrej knihy a tam už niečo vyberieš.

hettinka
21. aug 2020

Ak jej chceš urobiť radosť, tak mobil.
Asi až tak nábožní nebudú, keď krstia až v 10 rokoch, takze tipnem, že krížik zostane niekde v skrini.

Koľko do toho chceš investovať? Aká ste rodina?

nicky655
21. aug 2020

nasej sme napr.kupili nove nausnice, zlae, uz take pekne,nie detske.tiez sme krstili az ked mala 9 rokov.a prip.by som sa opytala,co by si zelali.a v akom vztahhu ste s dievcatom.

titla
21. aug 2020

Mala som 11 ked som bola krstena a zaroven absolvovala prve sv. prijimanie. Od rodicov, starych rodicov a krstnych som dostala zlaty krizik, ruzenec a modlitebnu knizku.

dollyzv
21. aug 2020

Mňa krstili pár týždňov pred 1.sv.prijmanim a dostala som bicykel 🤷🤣🤣

kacena4
21. aug 2020

ahojko ja davam kazdemu krstenemu dietatu 10cm dreveny krizik deti ho maju na pamiatku nad postielkou/postelou/stolikom pripomina im to ze su veriace a vzdy ked sa nan pozru mozu sa pomodlit strelnu modlitbu je to pekny nenapadny darcek ktory mozes hned pocas krstu dat aj posvatit + podla veku dietata bibliu predavaju rozne bud komixove, alebo naucne alebo rodinne podla toho aky je to typ dietata ta komixova je uzasna je to krasny darcek na cely zivot a kedze dieta bude predpokladam chodit na hodiny nabozenstva urcite si v nej bude pravidelne listovat 🙂