Mám prijať pozvanie na oslavu narodenín priateľa mojej sestry?

24. feb 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať aj na názor iných. Sestrin priateľ ma poznal na svoju oslavu narodenín. Rozmýšľam, či toto pozvanie prijať alebo nie. Videla som ho totiž iba 3krat a bude tam jeho najbližšia rodina a kamaráti. Podľa mňa sa to veľmi nehodí. Prijali by ste pozvanie? Ďakujem 🙂

a_alexandra_a
24. feb 2022

Poďakovala by som sa a slušne odmietla, poslala by som po sestre fľašu dobrého alkoholu - vína alebo koňaku (podľa veku oslávenca). Je totiž možné, že ťa pozval len zo slušnosti.

kinats
24. feb 2022

Je to nieco ako svagor cakatel, ked je to sestrin priatel, teda este len skoro rodina. Ale ked budes ty mat oslavu a budes svoju sestru pozyvat, nebudes chciet aby si priviedla partnera? Asi budes, takze on to uz dopredu zhodnotil a zachoval sa pekne, ja by som pozvanie prijal.

sim_simonka
24. feb 2022

@kinats súhlasím s názorom

derdia
24. feb 2022

Ak tam ide aj sestra jasne ze by som sla😂😂😂😊

haley7897
24. feb 2022

Nerozumiem kde je problém. To nieje o tom koľkokrát si ho videla ty, ale o tom nakoľko je seriózny ohľadom vzťahu s tvojou sestrou. A fakt, že ťa pozýva stretnúť jeho rodinu a blizkych známych skôr naznačuje, že myslí vzťah seriózne. To by ti malo byt skôr sympatické...

haley7897
24. feb 2022

@derdia dobrá pripomienka 😅

sissy27
24. feb 2022

Pozval len teba alebo pozval svoju priateľku a jej sestru? Ak ide normálne aj sestra, tak nechápem, kde je problém. Či až do prípadnej svadby nemáš záujem sa s ním bližšie spoznať? A možno ťa pozval aj kvôli sestre, aby tam v záplave jeho príbuzných mala aj ona niekoho blízkeho. A vlastne - prečo toto nekonzultuješ so sestrou? Nebavíte sa? 😂
Išla by som. Je to oslava a oslávenec si pozval koho uznal za vhodné, nevidím dôvod neísť.

evkamotka
24. feb 2022

Nebud netykavka. Mas sancu zacat buduce rodinne vztahy pekne. Ked ta volaju, chod.

ivkazba
24. feb 2022

Videla si ho iba 3x v živote. No viac krát v živote vidíme ľudí iba vtedy, ak sa s nimi stretávame. Pozval ťa, pretože si sestra jeho priateľky, čiže možno budúca švagriná, čiže možno budúca najbližšia rodina. Tak prečo neprijať pozvanie? Jedine teda žeby si nechcela rozvíjať rodinné väzby.

euka210
24. feb 2022

No ak len Teba a vasich rodicov nie, tak by som odmietla. Je to podla toho, aky "vazny" je ich vztah.

ivkazba
24. feb 2022

@euka210 nešla by si, ak by nepozvali rodičov? Tomu asi nerozumiem. Ty chodíš všade len s rodičmi? Možno je to akcia pre rodinu a známych, s ktorými sa kamaráti a nie akcia pre rodičov. My napríklad robíme posedenia, kde pozvem brata so švagrinou a kamarátov a rodičov nie, lebo je to akcia "iba" pre kamarátov a nie party s rodičmi.

bejusicek
24. feb 2022

Ja by som určite prijala čo je na tom môžeš byt rada 😊

denkatn
24. feb 2022

ak ti je sympaticky, tak chod... ved na narodinach nemusi byt "len" rodina, ale vsetci ktoru mu chcu sprijemnit oslavu...

andrea_82
24. feb 2022

Ja som teraz na svoju oslavu narodenin pozvala aj moju sesternicu s jej priatelom, ktoreho som videla len raz. A bola som rada, ze chce prist. Aku inu moznost mam na to, aby som ho spoznala?

mariejenka
24. feb 2022

A si slobodná? Lebo mi napadlo,coo ked?on a tvoja sestra to vyspekulovali,ze na jeho B'day párty ta zoznámia s jeho kamošom niektorým... 😃

andrea_82
24. feb 2022

@mariejenka alebo mozno chcu oznamit, ze sa zasnubili... 😁

7lenka11
24. feb 2022

pozval ťa, lebo ťa pozvať chcel.. ak by chcel urobiť oslavu v komornom duchu, myslím, že by si vybral pár ľudí a nikoho navyše nevolal..

koniarova
24. feb 2022

@a_alexandra_a a to už akože prečo? Ty vždy,keď ťa niekto pozve predpokladaš,že je to len zo slušnosti?

autor
24. feb 2022

Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za odpovede. Oni sú spolu iba krátko cca 4mesiace, takže neviem, či je to potenciálny budúci manžel, ale ktovie. Mojej sestre povedal, žeby ma rad pozval, keďže som sama s malou dcérkou, tak aby som trochu vypla a zabavila sa.

a_alexandra_a
24. feb 2022

@koniarova tak som to vyhodnotila podľa informácii autorky. Videla ho len 3x, neuvádza či boli spolu niekoľko hodín alebo ho videla na 5 minút. Predpokladám teda, že s jej sestrou nemá ešte dlhodobý vzťah a ako uviedla autorka, pozýva tam najbližšiu rodinu a kamarátov, tak ja by som sa v tejto situácii nepovažovala ani za jedno.
Je to môj nazor ktorý mam na základe info ktoré uviedla autorka, nepolemizujem ake sú vzťahy a podobne.
Nemusíš s ním súhlasiť.

euka210
24. feb 2022

@ivkazba ja som vydata, chodim vsade s manzelom...a to je rozdiel. Ked robime oslavy tak cela najblizsia rodina...moja i manzelova.
Ked je to len pre mladych, tak nech ide...viac o tom neviem, takze tazko.

miadi
25. feb 2022

Ja som uz Asi divna mna vobec nezaujima nazor ludi z netu . Neviem co sa ludia uz nevedia poradit s kamoskou ci mamou v tomto pripade sestrou? Keby mi bol nesympaticky nesla by som. Ked mam rada svoju sestru isla by som aj keby som osobne bola antisocial alebo leniva sa zoznamit no aspon by som videla do akej potencionalnej rodiny jej vztah smeruje ako sa jej priatel chova k nej a k rodicom ., ..4m je pre niekoho kratko pre inych dost nie su to 4 tyzdne ci 4dni takze dake hrrr pozvanie to nie je . Akoze neubudne z teba ked tam pojdes das si kusok torty pripitok ., Mozno ti tam bude fajn .