Oblečenie na birmovku a jej oslava.

erika554
1. okt 2019

Ahojte 🙂 vedel by mi niekto poradiť čo si obliecť na birmovku ? Chcela som sa ešte spýtať... či by sa birmovka mala ,, oslavovať “ aj v sáli, chceli sme pozvať viacej ľudí ale neni sme si istí či sa hodí oslavovať aj birmovku... Ďakujeeem za rady 😊😌

klarissa25
1. okt 2019

Podľa mňa je to zbytocne oslávovat vo veľkom... No a obliecť no najlepšie niečo elegantné...

osky
1. okt 2019

Kto obliect?
Birmovanec,rodicia,birmovny rodic???
Na birmovku skoro ako na svadbu ..
V sale oslavu robit netreba.
Bud doma urob posedenie ,alebo v restauracii.
neviem kolko ludi tam chces mat.
zväcsa sa pozyvaju birmovny rodicia aj s detmi ak maju,stari rodicia,surodenci birmovanca ..
Krstni rodicia.
V niektorych pripadoch knaz,ak su velmi blizke vztahy ..

rubinka
1. okt 2019

@erika554 - obliecť sa elegantne a potom nejaký slávnostný obed postačí.

katpizur
2. okt 2019

Podla mna nejake velke oslavy robit netreba. Ja co si pamatam tak sme mali len spolocny obed u nasich, aj s birmovnymi rodicmi, aj so starkymi. A co sa tyka oblecenia, tak sme boli vsetci tak normalne, pekne 🙂

ola101
2. okt 2019

@erika554 na birmovku treba ísť slušne oblečená, nejaké šaty ale zase také, aby neboli až moc sexi. A čo sa týka oslavy, tak tiež je podľa mňa zbytočné robiť veľkú oslavu. Birmovka sa oslavuje iba so svojími blízkymi.

terezka1947
2. okt 2019

@erika554 birmovka,slusne oblecenie. Oslava sa velmi nerobi,skor v rodinnom kruhu,no ked je u vas taky zvyk,ste rodina,co sa na take akcie stretavate,urobte oslavu.

maryetta
2. okt 2019

Ja som mala ako suknu a bluzku. Mozes aj saty. Nejake napr biznis saty. Nic vystredne. Elegantne.

Oslavu ako chcete. Ak doma na to priestor nemate. Pripadne nechces slavnostny den byt iba v kuchyni. Tak restika na obed a nic vic.

evkamotka
2. okt 2019

Bola som birmo mama teraz v maji a drviva vacsina dievcat mala elegantne saty, nemsia cast suknu. Dolezite je aby nebola sukna kratka. Chalani v oblekoch. Zvysok pribuznych bol v oblekoch, zeny v satach a sukniach. Nohavice vynimocne.
Oslavuje kazdy ako ma zvyk a vztahy. Od posedenia doma po posedenie v restike (uplne bezne). Rovnako ako krstiny, okruhle vyrocie (30ku)

vondolina
3. okt 2019

podľa mňa nič netreba preháňať, normálne treba sa obliecť pekne, elegantne, ale zase nie nejako svadobne, tak optimálne 🙂