Partner a výročie sobáša

23. jún 2022

Chcem sa poradit a mozno vyzalovat. Neviem aky postoj mam zaujat. Na dalsi tyzden mame 1. vyrocie a neviem ci nieco dat manzelovi. On mi urcite neda nic.aj ked dobre vie ze mame vyrocie. Eviduje vsetky sviatky ale neda mi nic. V tomto je strasny. Proste ja od neho nic necakam lebo tak som len sklamana ze nic nedal. Ale vobec neviem ci mu mam nieco dat ja. Vy davate nieco partnerovi na vyrocie, ak ano co?

pribinak
23. jún 2022

Ideme si spolu niekde sadnúť, alebo do kina, divadla.
Vždy dostanem kvety. Moj muž vie že ich mam rada.
Ja mu kúpim nejaké značkové víno, koňak.

7lenka11
23. jún 2022

ak tebe nič nedá, tak si hlavu nezaťažuj.. dones domov víno alebo šampus, uvar večeru.. pripite si a vybavené.. ale pokiaľ on nemá záujem si pripomenúť výročie niečím väčším alebo ťa nejako prekvapiť, na tvojom mieste by som žiadny darček pre neho neriešila.. ocení to vôbec? my si dávame či na výročie, alebo na narodeniny (máme ich za sebou) spoločný darček - výlet, večeru, wellness + muž mi donesie kvety..

autor
23. jún 2022

@pribinak hmm to je pekne. Moj vie tiez ze mam rada kvety ale nekupi ich.. Keby mi kupil kvety sam od seba tak som happy a k tomu vecera..

pribinak
23. jún 2022

Ja neviem, nehovorím že vzťah je o darčekoch, len ak by mi nekúpil nič - ani len tie kvety na narodky či výročie, dotklo by sa má to a veru asi by som si neodpustila veľmi tvrdý a ironicky komentár

Lebo to sa proste patrí kúpiť aspoň drobnosť a dať najavo, že tento deň je pamätný v našom vzťahu
Teda aspoň ja to tak vnímam

autor
23. jún 2022

@7lenka11 ako minily rok na meniny bola sobota isiel do lidla. Myslela som ze kupi aspon tie tulipany za 2,5.a on kupil pecivo. A dal mi ho s tym ze vsetko najlepsie.. Ja som jemu kupila darcek, normalny ktory som musela vyhladat objednat zabalit.. A on sa velmi potesil.. Ale nenapadne mu ze aj ja sa chcem potesit...

pribinak
23. jún 2022

Och, prepáč, to je debil

pininka1
23. jún 2022

Ano suhlasim, ze je to debil a ja by som mu dala darcek lebo ty nie si debil.

autor
23. jún 2022

@pribinak a aky komentar..? Skutocne co mu na to povedat. Co povedat chlapovi ktory nevie ze zena ma dostat kvety na narodeniny, meniny, den zien, valentina, den matiek, vyrocie... Aspon nieco z toho keby splnil... Normalne od kedy sme spolu mam z toho stresy lebo viem ze sa vzdy len pre to rrozculim..

7lenka11
23. jún 2022

tak v tom prípade mu len daj najavo, že ty si nezabudla, ale fakt by som to riešila len večerou a vínom.. na takéhoto človeka, ktorý tebe donesie pečivo z Lidlu (neviem, či sa smiať alebo plakať) by som rozhodne viac energie a peňazí nemíňala...

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
23. jún 2022

Tvrdo by som povedala, že pred 12 rokmi som si vzala debila, ktorý je tupý a lakomý a nevie, že sa patrí priniesť aspoň kyticku tá 2,50 z lidlu
Tak milý syn, ak nechceš aby tá raz tvoja žena považovala tá debila, buď milý a kúp raz tvojej zene aspoň kvietok

autor
23. jún 2022

@7lenka11 o peniaze neide on nema problem mi dat aj jeho kreditku aj kupit hocico ked sme napriklad hocikde a nieco sa mi paci.. Ani ja som nevedela ci sa smiat ci plakat lebo proste.. Viem ze peniaze ma ale akokeby mu chybala snaha. Jasne ze kupi hovadinu ked to robi na poslednu chvilu a ani sa nad tym nezamysli. Akokeby ma nepoznal a nevedel co by mi spravilo radost.

pinaofina
23. jún 2022

No a normalne sa porozpravat nepomoze? Ze vidis ako teba potesil darcek, mna by tiez potesilo.. ved necakam drahokami, ale kyticku na sviatok mozes…? Ako mu to ma dochadzat, ked sa neporozpravate. Nie kazdy to videl v rodine, nedopne mu to proste. Aj ked teda uprimne, je to dost tela s prepacenim😂

betulinka1
23. jún 2022

Rozpravala si sa s nim o tom ale mas z toho pocity? Ze ti proste zalezi na tom aby ti doniesol aspon kvety.

autor
23. jún 2022

@pribinak len vtip je v tom ze nase vyrocie bude prve. Ja mu asi nedam nic.. Teraz bol den otcov. A znami sa pytal ci oslavujeme a ja ze nie. Ze sme neoslavovali den matiek tak ani otcov a bolo vidno na manzelovi ze ho moj vyrok prekvapil.

sense
23. jún 2022

Taky bol zrejme aj kym ste spolu chodili, nezmenilo sa to sobasom predpokladam.... rozpravala si sa s nim o tom? Ze ti na tom zalezi. Zrejme v rodine nic take nevidel.

anjelicek26
23. jún 2022

Darceky si nedavame, muz donesie uz rano velku kyticu kvetov, vecer ideme do oblubenej restiky, mame vecer sami pre seba. Ked ti na tom zalezi, povedz mu to. Priamo, drahy - ja by som to oslavit chcela.

adamadent
23. jún 2022

Chlapom treba niekedy povedať jasne. Zlato budeme mat výročie, rada by som od teba dostala kvietky potešilo by ma to. Ja som môjmu napr. povedala aby mi nič nekupoval (nie som na darčeky) naplanujeme si spolu veceru/vylet/kino a tak si užijeme peniažky.

dievcacitajucelist
23. jún 2022

Kúp mu pečivo z lidlu...s tým, že všetko najlepšie k výročiu...

lenik223
23. jún 2022

My si nikdy nič nedávame, poviem nech kúpi víno, čokoládu a oslavujeme keď deti zaspia 😀

beronsche
23. jún 2022

ja neviem, ked je inak dobrym partnerom, akurat tie darceky na takto divne nastavene, netrapila by som sa tym.. A uz duplom ho neoznacovala debilom...
Povedala by som mu rovno - pocuvaj, zajtra mame vyrocie, chod mi kupit kvety a nie, ze zabudnes... A potom si s nim sadla a vysvetlila mu, ako sa citim.

Neviem, zrejme to mam ja sama inak nastavene ako vacsina.. 😂 Na vyrocie davam manzelovi jedine tak bozk 😁 a ked uz, tak si vecer otvorime flasu vina... Nejake darceky ma absolutne netrapia (plati pre vsetky sviatky), viac ma tesi, ked mame cas sami pre seba..

autor
23. jún 2022

@adamadent uz som rozmyslala ze si to vypytam.. Len mi to pride take ze si to mozem ist rovno kupit. Teraz som si este uvedomila ze na vyrocie budeme cestovat 300km tak to urcite nic nebude..

pribinak
23. jún 2022

A predtým keď ste spolu chodili, kúpil ti sem tam niečo?
Buď si di vzala debila alebo zgrlosa. Vyber si

autor
23. jún 2022

@pribinak kupil, ked sme sa pohadali a chcel sa udobrit. A na prve narodeniny, chodili sme vtedy spolu 2 tyzdne. Napriklad ked som porodila dieta nic, ani ked nas po tyzdnoch pustili z nemocnice, nic.. A to ma tiez zamrzelo. Aj som mu to uz vykricala ze som proste kazdy den pozerala na to ako chlapi nosia zenam kvety 35 dni a ked konecne pustili aj nas tak mne nema kto.

pbra40
23. jún 2022

O tyzden mame vyrocie. Co by si chcel? Ako to oslavime. Ja si prosim kvety.

Nemu by som kupila cokoladu alebo vino. Ak by som nic nedostala, vino a cokolafu by som zjedla a vypila sama

autor
23. jún 2022

@pbra40 sakra ani to vino nemozem lebo kojim

wig
23. jún 2022

Napíš mu správu niečo v tom zmysle. ."Na narodeniny, meniny, výročie, Valentína, deň matiek si prosím aspoň malú kytičku kvetov a nejakú drobnosť, veľmi ma tým potešíš." ...a zdôraznil, že to budeš žiadať len raz a ak to robiť nebude, tak budeš vždy sklamaná. Na nás musíte polopatisticky, aj keď tieto veci by mali byť samozrejmosťou a mal by si ich uvedomovať.

basska_b
23. jún 2022

Precitaj si o piatich jazykoch lasky. Niekto ma darceky velmi vysoko, niekto na tom nebaziruje. My to mame s muzom podobne, na vyrocie ideme do restauracie, ale darceky si nedavame, ani kvety, naco. Drahe to je a za chvilu zvadne. Problem je, ked pre teba su darceky dolezote a pre muzavobec. Mal by sa naucit tvojim jazykom lasky hovorit, ale bude to take silene, najma kedze je to zo strany chlapa

beronsche
23. jún 2022

@pribinak ale prosim ta, aky debil alebo drzgros... strasne to hrotis..
Dobreho partnera definuju ine veci a nie dary, kt. dava...

autorka - aj si mu to niekedy povedala, ze to na tom zalezi? rozoravali ste sa o tom? ci len raz vykricala pocas hadky?

autor
23. jún 2022

@basska_b ok kvet zvedne ale preco nekupi alebo nevymysli nieco ine...