Ahojte, prosím poradite meno pre chlapca, mali sme len diecvenske vybrate a zrazu zistime, že cakame chlapceka 🙂 a nevieme sa na nijakom dohodnut...nie že by sa nam viacere nepacili, len som si neni na 100% ista nijakym z nich zatial..a už by sme radi naeho krpca oslovovali v brusku menom 🙂 a aby sa hodilo k prizvisku Šimek, Ďakujem babule.. 🙂 🙂
Tomáško 😉
Matej - Maťko
Leo, moje oblubené - to radim každému 🙂 inak k šimek by podla mna pasovalo aj Gabriel, Ján, alebo Peter... 🙂 (Gabík Šimek, Janko Šimek, Peťko Šimek - rozkošné 🙂 )
my máme Filipka a teraz čakáme druhé a ked to bude chlapec tiež neviem aké..ešte sa mi páči Matej, Patrik, Dominik
Oliver
Daniel, Matej, Filip, Lukas
Dominik Alexander Tobias Jonas Florian Lukas
@jaroslavabambulka123 Martin,Jakub,Miroslav,Jaroslav...nedavala by som take,co sa konci na s alebo s s makcenom... Moju topku ti neporadil,lebo k vasmu priezvisku mi az tak nepasuje.
Určite nič, čo konci na š...Tomáš Šimek sa zle vyslovuje...my budeme mať Richarda, zvažovala som aj Marek, Peter, Karol...fandím normálnym menám, ktoré nie sú v Top 10
Moje naj chlapcenske meno je Ondrej. A k priezvisku Šimek by pasovalo
mne sa to so š na konci práveže páči a hodí k priezvisku. Tomáš Šimek, Jerguš Šimek, Matúš, Lukáš, Tadeáš .... úplne super
@veronika426 tomaŠ Šimek, neak si to nedomyslela, ved to sa ani neda poriadne vyslovit
@gita17 preco by sa nedalo vyslovit? Pozri si aj koment nad tebou od @helenanovakova a uvidis, ze niesom sama... A autorka chcela radu pre chlapcenske meno, tak som jej len napísala, aké sa mne páči. Toť vsio. Mier 😉
Čo tak Boris, k priezvisku Šimek to pristane.
ak môžem poradiť tak napr. Adam Šimek - Boris Šimek - Patrik Šimek - Dominik Šimek - Oliver Šimek
Patrik
adam simek je super 😉
tiez mame priezvisko na Š, tak som sa radsej vyhla menam kt zacinaju a koncia na š aj na s, pride mi to cele ususlane a šš sa posebe dost tazko vyslovuje 😉...prveho mame Jakuba, druheno Viktora...pacilo sa mi Juraj, to by aj pasovalo ku vasemu priezvisku, tiez Martin, Matej...Andrej, Michal...poprip kukni kalendar aby nemal vsetky sviatky "pokope"
Dominik, Patrik, Marek/Marko/Martin...v podstate hocico na ,,M,,
Podla mna sa tieto mena hodia k priezvisku.
Len si tak povedz ,,Marek Šimek,, No hovadsky dobre :D
pekne znie aj Maximilián Šimek 🙂
Ďakujem baby uz len vybrat 🙂
Lukas🙂
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Sebastian