Tip na oslavu prvých narodenín v Košiciach

aalenocka
5. júl 2016

Ahojte, naše dvojičky čoskoro oslávia svoje prvé narodeniny a oslavu chceme robiť mimo domu. Kde v Košiciach ste robili oslavu Vy? Ide mi o to, aby sa tam aj deti mohli zahrať a zabaviť. Máte tip, kde by sa dala takáto oslava zorganizovať ?

petrakl
2. sep 2016

@aalenocka AHOJ, VIDIM, ZE TI NIKTO NEODPOVEDAL. A JA MAM TU ISTU OTAZKU, TAK MOZNO MI PORADIS TY. KDE STE NAKONIEC NARODENINKY OSLAVILI ? DAKUJEM

aalenocka
autor
3. sep 2016

@petrakl ahoj,nakoniec sme oslavili v Erike na Terase,boli ustretovi,pripravili aj detsky stolik so stolickami a vytvorili priestor

aalenocka
autor
3. sep 2016

@petrakl priestor na podlozku na hranie,ktoru sme si priniesli. Boli sme spokojni

petrakl
3. sep 2016

Ďakujem 🙂 skusim pozrieť.

doly7
3. sep 2016

V com mala spocivat Ta oslava mimo domu asi som menej chapavy a u jednorocnych deti mi to nejako nejde do hlavy.Mozno priestor aby sa mohlo zucastnit co najviac gratulantov?Mozno prestiz ,ze oslavovali v restike?Zda sa mi to trocha nadsadene,ale samozrejme je to Vase rozhodnutie a netreba o tom polemizovat len pre mna trocha zbytocne nafuknute to bude asi tou dobou.

petrakl
3. sep 2016

@doly7 presne tak ide o priestor, keď chce prísť zablahozelat veľká rodina, tak to vybavis takto.

doly7
4. sep 2016

@petrakl Aspon som v obraze.Len som to porovnaval ked mali moje deti rok ako sme to organizovali.Nechcel som sa nikoho dotknut,je to kazdeho vec,islo len o zamyslenie.

doly7
25. sep 2016

@doly7 Dufam,ze kolosalna oslava dopadla v poriadku,verim,ze druhe vyrocie bude este honosnejsie.Deti si to budu urcite pamatat.