icon

Je tajné natáčanie sestry dôvodom na rozchod?

Dnes o 19:33

Ahojte, co by ste robili, keby ste prichytili snubenca, s ktorym mate dve deti ako si tajne nataca vasu sestru na mobil ked je u vas na nasteve? Ja osobne som sa cez to nejako preniesla az kym som ho o dva roky nenachytala znova ako sa snazi do sestrinho telefonu dostat a vyhladat tam jej nejake nahe fotky. Je to dovod na rozchod?

anonym_57c24a
Dnes o 19:35

Už dávno by nebol mojim snúbencom.

anonym_f37f43
Dnes o 19:35

@anonym_autor uchyl. A tvoja sestra hlupana, ktora si foti vlastne nahe telo do svojho mobilu. Mas choru rodinu.

nicoletta98
Dnes o 19:38
@anonym_f37f43

@anonym_autor uchyl. A tvoja sestra hlupana, ktora si foti vlastne nahe telo do svojho mobilu. Mas choru rodinu.

@anonym_f37f43 tak hádam si do svojho vlastného mobilu môže odfotiť človek, čo len chce. Je to jej/jeho súkromie.

martinka13
Dnes o 19:40

To sa pýtaš vážne...?

autor
Dnes o 19:44

sestra sa nefoti, on sa len snazil daco vyhrabat, no neviem naozaj co mam robit, mame plnohodnotny vztah so vsetkym ako ma byt a myslela som si ze vsetko funguje az kym sa nestali tieto dve veci, je to uplne divne ze vobec to tu pisem ale proste ja neviem naozaj co mam robit. je super otec, partner, sme spokojna rodina a zrazu toto, nechapem proste a naozaj neviem ci kvoli tomu celu rodinu teraz roztrhat

dzulli1980
Dnes o 19:48

A prečo sa ho na to rovno neopýtaš? ... keď teda máte plnohodnotný vzťah a ste plnohodnotná rodina ... či?

crazy_cat_lady
Dnes o 19:50

Co takto ho konfrontovat? Asi nie je az taky super partner 🤦

bronkax
Dnes o 19:54

Pre boha to už začali prázdniny?

autor
Dnes o 19:58

konfrontovala som ho, vravel ze to lutuje ze nevie co to do neho voslo proste preto je to take zvlastne lebo on je z toho uplne zruteny, a inac je takpovediac dokonaly parner aj otec, ja aj si myslim ze v pohode vyzeram aj mame sexualny zivot, sice sestra je raketa ale proste nikdy sa ku nej nechova nejako inak alebo ju nepozouje proste nic, chova sa k nej uplne normalne vzdy, nerozumiem tomu a chcela som si len vypocut nazory tu, dakujem za odpovede

anonym_57c24a
Dnes o 19:58

Nechcem rýpať, ale ak by bolo vo vašom vzťahu všetko tak veľmi ok, tak by ten tvoj princ nerobil takéto veci
Fakt nechcem rýpať, ale myslím, že máš ružové okuliare. Nastal čas ich dať dole

thereisabear
Dnes o 20:00
@anonym_autor

konfrontovala som ho, vravel ze to lutuje ze nevie co to do neho voslo proste preto je to take zvlastne lebo on je z toho uplne zruteny, a inac je takpovediac dokonaly parner aj otec, ja aj si myslim ze v pohode vyzeram aj mame sexualny zivot, sice sestra je raketa ale proste nikdy sa ku nej nechova nejako inak alebo ju nepozouje proste nic, chova sa k nej uplne normalne vzdy, nerozumiem tomu a chcela som si len vypocut nazory tu, dakujem za odpovede

Zrútený je, lebo si na to prišla a nie preto, čo spravil. Ktovie čo ešte okrem toho robieva.

anonym_c1b376
Dnes o 20:04

To ti povedal,ze chcel vyhľadať jej nahe fotky?
Lebo ak by to bola pravda,toto bude nejaká choroba
Aj keby sa mu páčila, vzrušovala alebo bol tajne zaľúbený
Nieje normálne natáčať si tú osobu tajne do mobilu
Brat do ruky cudzí mobil
Ani tajne do neho snorit
A ani čakať, že tam bude mať svoje nahé fotky
Nejaká úchylka skôr

anonym_b6e48e
Dnes o 20:07

hento je vymyslene. realne ziadna zena, ktora by toto zistila, by toto nenechala len tak.

sissy27
Dnes o 20:11

@anonym_autor ja sa tak slusne spytam - ako velmi musis byt sprosta, ked si sa cez to uz raz preniesla (wtf???) a druhykrat sa musis pytat na internete ze co akoze by robili ine zeny, lebo ty vlastne nevies…
Este dufam, ze sestra je aspon plnoleta…

autor
Dnes o 20:14

asi som velmi sprosta no, len si neviem predstavit teraz proste kvoli tomu rozvratit rodinu. viem ze sa tu asi nic nedozviem iba ze som ja naozaj sprosta ze vobec zvazujem to nechat tak ale my naozaj nemame ine problemy s detmi cestujeme, sportujeme, vyletujeme proste mame super zivot, deti ho miluju, on mne stale opakuje ako ma miluje atd, no neviem ani co chcem tu pocut, viem ze nic pekne to nebude ale dakujem za kazdy nazor

anonym_c1b376
Dnes o 20:18
@anonym_autor

asi som velmi sprosta no, len si neviem predstavit teraz proste kvoli tomu rozvratit rodinu. viem ze sa tu asi nic nedozviem iba ze som ja naozaj sprosta ze vobec zvazujem to nechat tak ale my naozaj nemame ine problemy s detmi cestujeme, sportujeme, vyletujeme proste mame super zivot, deti ho miluju, on mne stale opakuje ako ma miluje atd, no neviem ani co chcem tu pocut, viem ze nic pekne to nebude ale dakujem za kazdy nazor

@anonym_autor ked si spokojná
Tak super
Hlavne aby tvoja sestra bola v bezpečí, keď už ostatné ti je jedno

anonym_2619c1
Dnes o 20:22

Je to choré.Podla teba je to v pohode???

anonym_8f045f
Dnes o 20:25

toto si tu už písala....

anonym_83d14d
Dnes o 20:32

@anonym_autor Hentá storka tu už raz bola, trollko...

deti95060810
Dnes o 21:49
@anonym_8f045f

toto si tu už písala....

@anonym_8f045f tiež pamätám

asocial
Dnes o 22:25

Zas rovnaky štýl písania a rovnaky hlúpy príspevok. Ja sa čudujem, že to niekto zerie

anonym_3717f8
Dnes o 22:32