Aké bolo vaše definitívne rozhodnutie k rozvodu?

bramborienka
4. sep 2020

Ženy,matky ak ste boli v takej situácii,že rozvod bol na spadnutie,ale vy ste stále váhali,(kvôli dieťatu,dobrým rokom..)čo bolo to posledné čo rozhodlo-definitívne-odísť alebo naopak ešte bojovať.Ďakujem za postrehy.

leuska1991
4. sep 2020

@bramborienka u mna uz deti neboli zamienka preco neodist. Dlho ale odhodlala som sa odist a rozviest. Je to velmi tazke ale da sa. Drzim palce

alberto1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bramborienka
autor
4. sep 2020

@leuska1991 dakujem velmi.

moony99
4. sep 2020

Keď som si uvedomila,že rozvodom viac získam ako stratím, takisto aj deti,a bolo to tak ešte som ľutovala , že som sa skôr nerozviedla.

jullianna24
4. sep 2020

to posledne bolo,ked mi po 6rokoch trapenia povedal,ze na vine som ja, lebo som ho "neupozornila,ze sa ku mne zle sprava".. mal vtedy 40rokov. dostal ma na psychicke dno a ked som si uvedomila,ze mi nerobi radost nic z toho co som robila predtym (vela som citala, hackovala, bicyklovala, sportovala, plna energie, optimizmu...), tak som sa rozhodla ist prec.nelutujem. nie kazdy den bola nedela (po rozvode), ale sla by som do toho znova.

bramborienka
autor
6. sep 2020

@moony99 dakujem velmi pekne z odpoved

bramborienka
autor
6. sep 2020

@jullianna24 dakujem velmi za odpoved

beusssska
8. okt 2020

Keď som mala denne bolesti hlavy a nakoniec aj žalúdka, keď som čakala kedy bude pondelok aby sme šli do práce, keď som večer v posteli plakala a bála sa keď som počula chôdzu po chodbe, keď som už cítila nenávisť pri pohľade na neho a nakoniec zdvihnutie ruky so šrobovákom a ten nepríčetný pohľad a plač malého.....