Ako odhaliť neveru u muža?

3michaela23
17. mar 2021

Ako odhalite zaletnika?ako odhalite u muzov neveru?

malinoismum
17. mar 2021

@3michaela23 To musíš vycítiť pokial si muža poznáš. Proste vies že sa niečo deje
- mimo toho samozrejme nezáujem o sex, o teba ako osobu, klamstvá, bloknuty telefón, všade ho ma so sebou aj na wc, atd.

sonetta
17. mar 2021

@3michaela23 chodil neskoro domov alebo vôbec a tvrdil, že sa zabudol u kolegu a keď si začal nosiť mobil aj na wcko.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
naniki
17. mar 2021

jednoznačne telefón - a môžte si hovoriť čo chcete....nevidím dôvod blokovať si telefón pre vlastnú ženu/partnerku - ak v ňom nie je nič tajné,alebo niečo,za čo sa treba hanbiť..a internet banking sa dá chrániť aj inak...a ak ho má na odtlačok,a nemá čo pred vami skrývať,požiadajte ho aj vy o odtlačok vášho prsta - môžu byť aj 2 varianty odtlačkov...A ani nemusíte kontrolovať telefón, stačí jeho reakcia - a mimika tváre,ak ho o to požiadate.....nechápem, čo to je za nový fenomén - ak to niekto berie že je to v pohode,ak muž blokuje svoj telefón - musí na to mať nejaký dôvod,inak by neblokoval alebo dal kód svojej žene - ak už chce.Komu to nerobí problém,je čistý,kto nedá,nechce - tam je varovný prst.A dalšia možnosť je - nazrieť výpis hovorov - všímať si iba čísla,ktoré sa často opakujú...a mozaika sa vyskladá....a ani správanie nemusí zmeniť,vedia sa pretvarovať....Moja kamarátka sa spontánne keď spolu pozerali film spýtala muža, či môže pozrieť do jeho telefónu....a podľa reakcie hned vedela,že je zle....nakoniec po hádke jej ho sprístupnil,prezrela všetko....whatsapp,viber,signál,messenger,,,poklikala a našla - zapnuté automatické mazanie správ....ale iba u jednej ikonky...a bolo to ideálne manželstvo....potom to už ide rýchlo....výpis hovorov veľa napovie a dnes sú rozvedení !!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalenka33
17. mar 2021

Ja mám teda mobil zaheslovaný pre prípad, že ho stratím.Nepotrebujem aby sa mi jeho nálezca dostal do všetkých aplikácii.A teda bežne si s chlapom pozeráme niečo spolu na jednom alebo druhom mobile, ale nikdy by mi nenapadlo vziať mu mobil a hrabať sa mu sms alebo messengri a už vôbec nie prehladávať jeho denník hovorov.Buď mu verím alebo nie.Keď niekomu neverím, tak s ním nebudem.Poznáme svoje heslá na soc.sieťach a nelezieme si tam navzájom.Jedine kam si lezieme su emaily lebo tie väčšinou vybavujem ja.

pininka1
18. mar 2021

Vacsinou je to nahoda, lebo toto co tu pisu vyssie dievcata robia uz zalubeni chlapi, taki co si iba vrznu niekde nerobia doma take somariny a navyse ak je chlap len trocha inteligentny v telefone ani na osobnom maily nema ziadny dokazovy material. Uz ked si s nou pise x sprav za den, uz nejde len o nejaky flirt, to uz je povacsine nieco hlbsie.

janka2501
18. mar 2021

u nas to bolo vyhovaranie sa, ze ide na pivo s kamaratmi a potom do prace, potom zmena hesla na mobile (predtym so nemala problem s mobilom),a nezaujem o mna

simonahra
18. mar 2021

ešte som také veru riešiť nemusela, no podľa mňa sa človek zmení tak vnútorne a my ženy, viete, odhalíme proste všetko za každej situácie

naniki
18. mar 2021

@lalenka33 každá verí,keď si niekoho berie - inak načo by si ho brala...takže to je také klišé zaužívané....lebo veríš preto,že nemáš dôvod neveriť a už vôbec som nemyslela kontrolovať,číhať a pod.Lebo to,že ti je verný sa dokázať nedá,iba to - ak by ti bol neverný....Ak dôvodom na zablokovanie má byť prípadná strata telefónu a nálezca by sa dostal do telefónu,čo také by v ňom mohol nájsť? Máš tam niečo, čo by ťa mohlo zdiskreditovať ? Aké aplikácie ? A píšeš,že poznáte svoje heslá - tak je to ok...Už len to,že ich navzájom poznáte je prejav dôvery....aj keď mu ich nikdy neotvoríš,ale heslo vieš a aj on.Toto je tiež prejav dôvery..A zase polož si otázku inak - ak si dôverujete ( ja nepíšem teraz o tebe ale všeobecne ) nemal by byť problém dať mu jeho alebo naopak jej telefón keď o to jeden z partnerov požiada....nemyslím robiť to denne a prekutrávať....myslím to niekedy spontánne....

hopsadobrandejsa
18. mar 2021

Bud tam ta dovera je alebo nie.

Ja by som tieto hesla ci nahliadanie do telefonu priatelke vobec neriesil. Kto ta chce podviest, ten si cesticku najde aj skrz vsetky kontroly mobilov, pc, social. sieti a pod.

To je jednoducho v povahe cloveka. Su ludia ktori by radsej zvolili rozchod nez neveru a ini su zas tak promiskuitni, ze im to nebezpecenstvo pristihnutia pride ako akysi adrenalin.

Nie som clenom NAKA ani nepracujem pre SIS aby som priatelku vo dne v noci sledoval hlavne ak mi k tomu nedala ziaden dovod.

Mobil je moje osobne vlastnictvo a napriek tomu, ze nemam co skryvat, nevidim dovod spristupnovat ho partnerke.

Na druhej strane, ak ju pristihnem pri nevere tak jej jednoducho zbalim kufre a zivot ide dalej.

Vravim, nevera je vec charakteru cize treba hladat prinajmensom partnera ktory ma aspon tu slusnost nefunkcny vztah ukoncit namiesto toho aby chodil na tajne chodnicky.

mondolina
18. mar 2021

@hopsadobrandejsa
presne tak....

hviera81
18. mar 2021

no, z vlastnej skusenosti, su dva druhy chlapov, ako to bolo vyssie. jeden sa zalaskuje a to vidis, citis, zmeni sa, nezaujima sa. tam sa ani nemusis nikde hrabat, vies to. v tomto sme my zeny lepsie.
ten druhy typ je ten zaletnik, ktory sa nezalaskuje, len si vrzne. obcas. mozno castejsie. tam som na to prisla drobnymi nezrovnalostami v jeho odpovediach - bol som tam - o 5 minut vysvitne ze nebol tam kde hovoril, a ked sa mi to nezdalo, tak som sa nevinne spytala, ved si vravel.... a on vybuchol, ze ci ho kontrolujem.... takychto uplnych drobnosti bolo viac, najskor si to nechces vsimat,no ked je toho viac.... a tak aj bolo, mal kopec pomimo "uletov" :( velmi tazko sa mi to spracovavalo.....

lalenka33
18. mar 2021

@naniki mám v ňom bežné aplikacie ako facebook, instagram, email v ktorom napriklad mam kopec pracovnych veci, prilohy v emaily so sukromnymi udajmi, aplikacie z banky, nepotrebujem aby sa mi dotoho nabural uplne cudzi clovek čo ten mobil najde.Ani nemam zaujem, aby sa mi hrabal v mojich sukromnych a pracovnych zalezitostiach.Na bežných strankach z ktorych si objednavam veci mam napriklad ulozene aj udaje z karty.Keby si slušne vypýtal môj mobil,tak mu ho odblokujem a dám.On mne jeho tiež.Skôr som narážala na to, že niektoré sa preventívne tajne hrabu chlapom v telefone.

naniki
18. mar 2021

@lalenka33 tak ja som nemyslela robiť stíhačku - to by bol život utrpenie....

3michaela23
autor
18. mar 2021

@lalenka33 ten pocit,ked vam povie,ze spal iba zopar zenami a nakonec je v tom az moc preskuseny

betulinka1
18. mar 2021

@3michaela23 to je téma pre štatistiku? Nesnažila by som sa ju odhaliť. Ak sa mi niečo nezdá, spýtala by som sa priamo a v podstate reakcia ti to prezradí. Čo sa týka toho mobilu, mám ho zaheslovaný a nosím si ho aj na WC a aj do kúpeľne. Nie nepíšem si z neho s nejakým cudzím chlapom, čítam noviny, robím si na ňom angličtinu, v kúpeľni počúvam nejaké videá. Môj chlap by si už musel byť istý, že som neverná 🙂. A to isté robí aj môj, nosí si ho aj na wc aj keď sa ide kúpať. Tiež počujem, že si tam počúva videá. Ale keď mne alebo jemu pípne správa, tak si aj povieme napríklad, kto píše a čo chce. Alebo sa ma normálne spýta s kým si píšem, keď vidí, že ťukám do neho už dlho, normálne mu poviem s kým. A to je asi ten rozdiel, že keď nemáme čo tajiť, tak nám nevadí otázka s kým si píšeš, požičaj mi telefón môj sa vybil, nemám ho pri sebe a pod.. Ak by mi ho nechcel požičať alebo ja jemu, to by som už považovala za problém. Heslá do mobilov si vieme ale úprimne aj tak si ho nepamätám a vždy keď mi ho požičia, tak sa spýtam aké máš heslo. Ale nechodím mu ho kontrolovať, aké tam má správy alebo aké stránky pozerá. Použijem ho na to, na čo som si ho pýtala. Čiže za mňa, ak sa mi niečo nezdá, pýtam chlapa!!

katkati
18. mar 2021

Neznamená, že keď vy si poviete, že partnerovi dôverujete a nikdy sa neznížite k podozreniu a z vysoká pozeráte na ľudí, ktorí chcú vedieť pravdu, že realita je taká, ako ste si ju vy vysnívali. A ťažko pristihnete partnera pri nevere, keď to robí niekde inde, nie v spoločnom byte.

3michaela23
autor
18. mar 2021

@betulinka1 aka reakcia?ako taky clovek by mal reagovat?

naniki
18. mar 2021

@hopsadobrandejsa no žiaľ,ale ak sú v tom deti,žena mnohokrát nemá takú možnosť - že balím kufre a pá....aj keď deti nevere nezabránia,ja som skôr myslela na iné....nie sis,naka...veď to je extrém, skôr som myslela na také, že si partner /- ka potajme udržiava iný vzťah - bokovku a tvári sa že je všetko ok a nechce opustiť svoje zázemie,deti, full servis......a čo sa týka charakteru - veď ten mnohí objavia až po čase....a sú prekvapení...charakter nemá certifikát,že platí doživotne a je to overené.....je to vždy vabank - čo si myslíš a čo je realita ( píšem ohľadne charakteru ).....nie je to tak,ako píšeš,lebo v manželstve je všetko spoločné a súkromné - a nielen hmotné veci....potom netreba žiť v manželstve a uchovať si vlastnú integritu,vlastný majetok,vlastné súkromie....aj boxerky sú jeho osobná vec a predsa ich neskrýva a dá do koša na špinavé prádlo.....a paradoxne práve tam,kde to človek nepredpokladá,lebo ani chovanie partnera to neprednaznačuje sa to deje.....a to preto,lebo ten partner má istotu,že žena sa "neponíži" tak,aby ho žiadala o nazretie do telefónu....a ani by nazrieť nemala a nemusela - stačila by jej vôľa partnera,či by jej to umožnil......a tu je odpoveď ....ak by to bolo prirodzene a bez problémov - ani ho neotvorím ( telefón ) ....lebo načo.....ak by sa štorcoval,hľadal výhovorky,nechcel dať - vtedy je problém...ale je to iba môj názor a reálne skúsenosti zo života.....a to by nalomilo môju dôveru a bol by to varovný signál....

hopsadobrandejsa
18. mar 2021

@naniki
"charakter nemá certifikát,že platí doživotne a je to overené."

S tymto sa ja nestotoznujem. Ini ludia mozno ano, ja nie. Pre mna je nevera absolutne no-go zone. Plati to teraz a bude to platit aj o 40 rokov. Pre mna je zasadovost a pokial mozno konzistencia klucova cize ja nie som ten typ, ze dnes budem tvrdit to a o tyzden budeme prezliekat kabat.

"to by nalomilo môju dôveru a bol by to varovný signál...."

Kazdy to berie inak, ja to samozrejme respektujem. Pre mna by bolo nalomenie dovery vyzadovanie nahliadania do telefonu, pc a pod. hlavne v pripade ak by na to nebol dovod.

Ak mi partnerka nedoveruje, myslim, ze tam nie je dovod pokracovat vo vztahu dalej. Sustavne podozrievanie dlhodobo nebude viest k nicomu dobremu. Nehovorim o slepej dovere ci naivite, ale len preto ze Vam niekto nieco nespristupni neznamena, ze nieco skryva. Vsetci mame nejake tie svoje male tajomstva.

Nech mi zas nik netvrdi, ze Vy zenusky nechavate svojim muzom citat co pisete na MK.

betulinka1
18. mar 2021

@3michaela23 reč tela, slová. Proste celkovo žije z človeka cítiť keď klame.

jarmillka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka.7
18. mar 2021

@3michaela23 tak moj chodi s telefonom na wc, do vane aj vencit psov 🤣🤣🤣 mobil blokovany nema, ale nikdy ma nenapadlo mu tam snorit.
Pokial chce niekto podvadzat, tak predpokladam ze nebude taky sprosty a robit to doma pred tebou. Resp.si nechavat v mobile nejake dokazy (smsky, fotky). To by musel byt vol ako brno.
Skor uz potom mail ja by som tipovala, pripadne inu simkartu, iny telefon (co ma napr.v praci iba).
Pokial je v praci, nemas sancu zistit ci je tam naozaj alebo nie. A sex stretka cez obed su tiez samozrejmostou 😉

lienka.7
18. mar 2021

@hopsadobrandejsa presne 👏👏👏
Uplny suhlas 👌👌👌

katkati
18. mar 2021

@naniki Máš dobrý názor, viacerí práve tú dôveru zneužívajú a smejú sa poza chrbát príliš dôverčivým manželkám.

naniki
18. mar 2021

@hopsadobrandejsa nevyvraciam ti tvoj názor,a jasne píšem,že to nemá byť paranoja...je toľko partnerstiev,ktoré nemali symptómy, pretvarovali sa a aj dosť dlho....ja nemám také tajomstvá,aby som sa cítila trápne,ak by ich môj partner prečítal alebo videl.....ale každý sme iní....a samozrejme,ako píšu,môže mať 2 simky,alebo i telefóny a pod.. takže ja nemyslím toto...všetko sa dá ak chce.....iba som chcela napísať,že rozvodovosť na základe takejto jednorázovej kontroly je vysoká,či sa niekomu páči alebo nie.Mňa by neurazilo a nebrala by som ako stratu dôvery,ak by ma niekto - koho mám rada požiadal o telefón - lebo aj ja by som bez ostychu toto urobila..v konečnom dôsledku by som ani nemusela doň nazrieť,mimika,gestikulácia,priama reakcia na túto požiadavku by mi napovedala,či je treba doň nahliadnuť....píšem jasne, ak by sa štorcoval - pre mňa je to varovný signál,pre niekoho možno nie....a potom je tu na MK kvantum uplakaných hrdých žien,ktoré by sa nikdy neponížili do takej miery,aby poprosili muža IBA TAK , či im môže dať jeho telefón,a výsledok nedal na seba dlho čakať....Dá sa to aj inak - sofistikovanejšie - nechať si vybič telefón a požiadať ho o jeho - ak ho dá bez problémov a spontánne - podľa mňa všetko je ok....ak nie alebo hľadá výhovorky - pre mňa je to tiež istý signál.....a toto nie je o tom, či sa ponížim,alebo neponížim,alebo či ho kontrolujem,resp. nie,a a ni o tom, či mu dôverujem....dôvera je nemerateľná,žiaľ,a slogan,že budovať na dôvere a to vzájomnej už dávno nemá opodstatnenie - ak by mal - nie je tu toľko nešťastných zranených partnerov/partneriek - ktoré sa bijú do pŕs - že si navzájom dôverujú.....toto je môj názor,iný nikomu neberiem...

hopsadobrandejsa
18. mar 2021

@naniki Ja to nikomu neberiem, kazdy sa musi zariadit podla seba.

Ja osobne toto neriesim pretoze v tom nevidim zmysel okrem stresovania sameho seba. Nik nie je vo vztahu priputany retazou a ja skor razim cestu, ze co sa ma stat sa stane. Urcite okolnosti v zivote su jednoducho mimo tvoj dosah a vplyv.

Ak sa ma priatelka rozhodne podviest, nemam tomu ako zabranit. Je to proste moja smola a musim to jednoducho akceptovat. Konzekvencie ktore budu nasledovat viem ale plne ovplyvnit. To uz je zasa mimo vplyvu mojej priatelky.

Samozrejme, dat ruku do ohna za niekoho sa dava len tazko.....ani za vlastnu priatelku by som mozno nedal aj za cenu, ze by sa jej to "dotklo". Ludia ta vzdy v niecom prekvapia cize ja naozaj len malokedy davam za niekoho ruku do ohna. To si vyzaduje roky konzistencie co je dnes u mnohych ludi raritne svojim sposobom.

Ja sa musim divat hlavne na seba. Ak niekomu budem tvrdit, ze nevera je u mna no-go, chcem sa toho aj drzat. Integrita je pre mna celkom zasadna v tomto. Nemam dovod ani zaujem podvadzat vo vztahu, absolutne ma to netaha.

leanax
18. mar 2021

môj si zrušil spoločný facebook spravil si svoj a vkuse mal mobil pri sebe.zablokoval si ho čo pred tým nerobil.všetko čo som spravila bolo zle.začal byť ku mne chladný.zistila som to hneď.zatlkal ale nakoniec sa priznal.už rok s tym bojujem lebo zistil že tá jeho je poriadna kurva trtká aj s inými kolegami.a začal strašne klamať.nespoznávam ho po 20 rokoch. pred tým bol skvelý manžel úžastný človek skvelý otec. teraz neviem kto je...

number19
18. mar 2021

@leanax To mi je luto. Ako to riesite dalej?