Ako sa pohnúť vpred po rozchode?

30. máj 2021

Pekný deň prajem, ženy. Ako ste sa vyrovnali s rozchodom? Alebo lepšie povedané - ako ste sa pohli vpred a nechali za sebou všetko čo sa stalo. Vymazala som si ho zo všetkých sociálnych sieti aj číslo z mobilu no stále má láka mu volať alebo sa mu aspoň nejak ozvať. Cez deň som smutná a cítim sa byt taká ustráchaná že ostanem navždy sama, pretože chlapom neverím už vôbec a nemám pocit že sa to zmení. Neviem im dôverovať a preto som sa aj rozišla.

elizabet173
30. máj 2021

Neviem, nemala som nikdy taketo pocity, nikdy som necitila potrebu zavolat cloveku, s ktorym.som sa rozisla. Ako na co by som mu volala? Chce to podla mna len cas, zit si svoj zivot, neupinat sa na to, ze musis nutne s niekym zit a prave vtedy niekto pride

monka105
30. máj 2021

Nebola som sama, obklopovala som sa ľuďmi, prácou, stále som niekam chodila, zamestnávala sa, cvičila. Pri tom som si pripomínala, prečo sme sa rozišli, že to nefungovalo a že láska bohužiaľ vo vzťahu nie je všetko. Snažila som sa nahodiť, keď som šla von, aby som sa cítila dobre a zdvihla si to nízke sebavedomie po rozchode. Väčšinou som práve v tom období zmenila účes alebo farbu vlasov, štýl líčenia, dopriala som si nové oblečenie, topánky, knihu, kvet, doplnok do domácnosti. Takto mi dni ubiehali až som sa jedného dňa zobudila a uvedomila som si, že som už vlastne za tým.

sandrika1986
30. máj 2021

Na vsetko treba len cas ...

kkovacovak
30. máj 2021

Chce to len čas. Je to také klišé ale je to tak. Ja som sa s rozchodom nevedela dlho vyrovnať a trvali mi asi pol roka kým som si začala užívať svoju slobodu. Je dosť otázne aký bol dlhý. Nevedela som si predstaviť byť sama ale časom to pominulo a samota sa mi začala páčiť. Mala som svoj kľud, priestor a uvedomila som si čo chcem. Chlapa som nechcela lebo som im neverila a hádzala ich do jedného vreca. Po cca 2-3 rokoch som si našla terajšieho a som strašne šťastná že vtedy ten vzťah skončil. Ruky nohy by som bývalému teraz bozkávala od vďaky. Neboj sa aj teba to prejde a za chvíľku sa na tom budeš len smiať 😉 Len musíš vytrvať a začať si užívať nový začiatok.

autor
30. máj 2021

@kkovacovak ak si mala v sebe to že neveríš chlapom tak ako si dala šancu tomu terajšiemu? Ja mám kopec chlapov ktorí o mna majú záujem, aj dlhodobý, len som sama bola vo vzťahu a ja nie som typ ktorý podvádza. No len ako dať niekomu šancu keď ja proste fakt nikonu neverím .

kkovacovak
30. máj 2021

Ja ani neviem proste som to zrazu tak cítila. Mala som aj iných "na ruke" ale tam som si nebola vôbec istá a sama od seba som sa od toho odhovárala. Dávala som si všeobecne pozor na ľudí ale zrazu to bolo iné. Asi je to naozaj niečo medzi nebom a zemou 😄 Po 9 mesiacoch sme spolu bývali o ďalší pol rok kúpili spolu byt a teraz čakáme potomka. Asi to tak všetko malo byť. Netreba na to tlačiť. Ak ľuďom neveríš tak si užívaj sama so sebou a nerieš lebo aj keď sa ti bude niekto páčiť budeš sa tomu podvedome brániť. Asi to naozaj príde keď to má prísť 🙂

autor
30. máj 2021

@kkovacovak no ja sa toho dosť bojím hlavne toho že zas dám šancu niekomu kto sa vykreslí neskôr a ja som taká že fakt dávam do vzťahu všetko, nejsom chorobne žiarlivá toho druhého milujem celým srdcom, dôverujem, nehádam sa pre blbosti ale asi to je chyba a musim byt zlá nabudúce. Neviem fakt keď vidím ako sa niektoré ženy chovajú vo vzťahoch (v zlom to myslím) a majú vzťahy dlhodobé niekoľko ročne a ten priateľ ich miluje aj tak, no niekedy je to nepochopiteľne.

kkovacovak
30. máj 2021

Áno aj ja som taká. Dokonca tu často dostávam od žien negatívne komentáre keď napíšem že nežiarlim, nebehám chlapovi do telefónu, má svoje kamošky o ktorých viem a chodí pravidelne s kamošmi na pivo. Môj to ale nezneužíva ale možno sa nájdu aj takí. Možno budeš sama prekvapená aká budeš v tom ďalšom vzťahu iná. Ja som úplne iná. Len sa netreba ľutovať a všetkých hneď zatracovať. Keď to príde tak to príde a uvidíš čo si pri dnom mužovi môžeš dovoliť a ako ďaleko zájsť. Už budeš skúsenejšia. 🙂 Chce to naozaj len čas a vyčistiť si hlavu 😉

deti95060810
30. máj 2021

len vydržať... o niekoľko mesiacov si na fešáka ani len nespomenieš....

autor
31. máj 2021

@kkovacovak dakujem za vašu skúsenosť 🙂 no hlavne mi aj pomohlo sa vykecať kamoske aj keď to je len dočasná úľava zas ako prídem domov tak som sama a je to take depresívne.

gloria9
31. máj 2021

Ahoj ja som ukončila vzťah po 6 rokoch , cítila som slobodu konečne, užívala som si, chodila do spoločnosti , kúpila si oblečenie , prádlo všetko ...potešila som svoje telo ....ten pocit ...neskôr som spoznala muža ktorému som však povedala že viazať sa nechcem. Občas sme sa stretli na kávičku vonku občas k nemu 🙈 až nastal zlom keď mi poslal sms. Ahoj milujem jednu ženu, ktorá neverí chlapom. Mňa už pozná dôverne mohla by mi konečne veriť a otvoriť mi srdce? To bola presne tá sekunda keď sa to zlomilo. Sme 12 rokov spolu a máme 2 detičky. Nezufaj ten pravý ešte len príde.

autor
31. máj 2021

@gloria9 ale nie každý muž je tak nastavený, že sa dokáže v takomto vzťahu nejak zamilovať. Väčšina mužov, keď žena nastaví hranice a povie že sa nechce viazať ták sa skúsia viazať inde keď to tak budú cítiť. Ja som sa v živote stretla Len s týmto a to iste aj moje známe

andrejka202
26. nov 2022

Ahoj viem o čom rozprávaš myslím že aj ja mám niekedy ten pocit mám 4 deti na ktorw som sama

nika_4
4. jún 2023

Ahoj…tak už ta to preslo? Dufam, že áno🙂