Bývalý partner má novú partnerku a píše mi

3. jan 2022

Ahojte zeny.
Mam na vas otazku. Riesili sme sa s byvalym pred dvoma rokmi asi 3 mesiace, potom to skoncilo kedze sme obaja mali dost zle obdobie v zivote, rodinne problemy atd. Tak sme to ukoncili lebo toho bolo vela aj ked sme sa mali naozaj velmi radi. Nebolo to nic osobne, len naozaj zle nacasovanie. On sa mi aj napriek tomu ozyval skoro kazdy mesiac.. dokonca mi jeho kamos hovoril ze neznasa ten rozchod uplne dobre. Ked mi pisal, tak to bol iba bezny pokec. Potom prechadzal dalsim rozchodom a nepisali sme si rok.
Teraz sa zas ozval zaciatkom decembra, stastny, volal ma von, pisal vela, dokonca aj flirtoval. Zo zaciatku som odmietala ist von no on ma neprestaval volat von, povedal ze hoc pride aj za mnou do dediny kde byvam, lebo sme sa dlho nevideli a chcel by ma vidiet. Tak som mu povedala ze mozno niekedy mozme skocit von. Nadalej dost flirtoval, zo srandy (rad obaluje veci do vtipov ako flirt) mi povedal ze som mu chybala, ze chce mna a podobne veci na ktore som nereagovala. Noo a dnes som zistila ze ma frajerku a doslova ju predo mnou zatajuje. Su spolu uz zopar mesiacov a ja neviem co si mam mysliet. Nikdy by som nepovedala ze toto by robil za chrbtom frajerky. Prehanam to alebo fakt je to extremne nevhodne?

zojazoja
3. jan 2022

Takych ako on su ďalších tisice na Slovensku... Každá druha sme sa s tym isto stretli. Ano, prehanas podľa mňa. Ked nevieš co mu odpísať a ako mu odpisat aby dal pokoj, porad sa realne s nejakou realnou kamaratkou. Pekne sa zasmejete, pobavite a budete mat na čo spomínať na stare kolena

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lily14
3. jan 2022

Máte 15 čo?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
3. jan 2022

Keďže ho riešiš, tak to nemáš v sebe uzavreté.. zablokuj a máš pokoj, dokážeš to?

miadi
5. jan 2022

Zablokuj ho. Ked to vie robit jej vedel by to aj tebe.

jarka26011
12. jan 2022

Chce si šuchnuť, to je cele😂