Chlapi, ktorí po sexe tratia záujem a neozývajú sa

sunnyday1111
9. aug 2020

Ženy vždy som vedela že sú chlapi, ktorí po sexe so ženou už stratia záujem o neozývajú sa. Ale myslela som si,že narastajúcim vekom sa toto “riziko” minimalizuje.
Máte s tým skúsenosti?

sunny8
9. aug 2020

Pravdepodobne z teba cítia že sa ponúkaš a o viac záujem nemajú. Je to nastavené v hlave. Sexuálna energia je z teba viac citeľná ako to že chceš vzťah. Nemala som to až takto ale všimla som si jedného času že nikto nemá záujem o vzťah/ kamarátstvo ale len o flirt. Nechcela som to takto a teraz už síce nemám toľko nápadníkov ale som nastavená tak že čakám na vzťah ;) keď dakto príde budem vedieť že mu nejde o sex

veronikaszabova
9. aug 2020

@sunnyday1111 po kolko "im das"...?? Dnoch, tyzdnoch, mesiacoch..??

stela01
9. aug 2020

@veronikaszabova hodinách ?

veronikaszabova
9. aug 2020

@stela01 tak az tak velmi promiskuitna snad nie je 🤣

stela01
9. aug 2020

@veronikaszabova dúfajme , ale keď si myslela že sa to vekom zmení ?
Váham

sunnyday1111
autor
9. aug 2020

@veronikaszabova keď tak citam tieto vaše odpovede rozmýšľam koľko rokov máte vy

veronikaszabova
9. aug 2020

@sunnyday1111 ja 35 🙂
Ved normalna otazka - pytas sa, preco po sexe vzdy zmiznu... tak relevantna otazka je, po akom case mas s chlapom sex.

damtiporiti
9. aug 2020

@sunnyday1111 asi narážali na to, že sa ti to zrejme stáva opakovane, keďže čím si staršia, tým čakáš, že sa to bude stávať menej.

syslik81
9. aug 2020

bud im das moc skoro, v postely niesi az tak dobra alebo hladas na zlom mieste ... mne sa este nestalo ze by sa po sexe neozval.. mozno je chyba v tebe a nie v muzoch ;)

stela01
9. aug 2020

@sunnyday1111 ja pomaly 40 , ale takúto otázku by som teda nepoložila

Muž je od prírody lovec ..... keď nieje čo loviť ide ďalej

dianaana
9. aug 2020

@sunnyday1111 No preco, no. Lebo do vtedy mu brni v gatiach, a potom ked uz prestane tak sa zapoji aj ta jedna mozgova bunka, co ma v hlave, a zacne rozmyslat, ze ved vlastne on az tak ani nejaky vztah nechce 🤷‍♀️
Takze radim, vyberat si chlapov co maju nieco aj v hlave. A hlavne co maju aj predpoklady na nejaky vztah. A nie nejakych nevyburenych alfasamcov.

anos18
9. aug 2020

@dianaana len niekedy to ťažko odhadnúť,keď je chlap dobry herec a tvári sa,že mu ide o vzťah.

dianaana
9. aug 2020

@anos18 🤷‍♀️ Vravi sa, ze po 3 mesiacoch sa clovek prejavi, aky je.

anos18
9. aug 2020

@dianaana možno áno,ale vo svojom veku by som už tri mesiace na sex asi nečakala 😄

gladys_07
9. aug 2020

ja si to neviem v reale dost dobre predstavit, ze sa "prestane ozyvat". Do postele leziem len s chlapom, ktoreho dobre poznam - jeho rodinu, kamosov, kolegov, mame spolocnych znamych atd. Takze ak by sa chcel "vyparit", musel by ist do programu na ochranu svedkov.
K Tvojej otazke - nemyslim ze to ma nieco s vekom. Chrapunstvo je otazka povahy, nie fyzickeho veku.

vilma7
9. aug 2020

Zmiznú podľa mňa tí, ktorým ide len o sex. Kto ťa bude ľúbiť, ostane.

liz_lemon
9. aug 2020

"Ale myslela som si,že narastajúcim vekom sa toto “riziko” minimalizuje" - tak toto je teda velmi naivne zmyslanie

makova333
9. aug 2020

@sunnyday1111 nie nemizme to vekom. Mam kamosa, co to vie rozohrat na tri strany a ma 47 rokov. Na to, aby si vedela oddelit zrno od pliev treba chvilu s tym sexom pockat, zazit par vyletov, kin, kaviciek, veceri... a nebyt pritom prilis emancipovana. Ak niekomu ide len o sex, vela financii do toho investovat nechce.

wetsel
9. aug 2020

Toto sa vekom nemení, záleží kedy a ako sa žena mužovi akoby oddá, aspoň ja to tak vnímam. Máme kamaráta ktorý si na začiatku tipuje len tak pre seba, že na koľkom rande danú ženu zloží. A zatiaľ mu to tak aj vychádza. A potom pá pá. To sú také typy ľudí.

kitycat
9. aug 2020

A po akom dlhom case im das?

emily.s
10. aug 2020

Vek s tym nema nic spolocne. Vela muzov zaujima iba 'lov', dostat co najviac zien do postele, ale ozajstny zaujem nemaju. Oni zvycajne nemaju velku trpezlivost, chcu ist co najrychlejsie na vec a konverzacia s nimi je velmi jednostranna. Budu ti hovorit ako ich pritahujes, aka si sexi, co by s tebou chceli robit, budu si s tebou chciet vymienat eroticke fotky, ale o nicom 'normalnom' sa s nimi neda velmi rozpravat. Je na tebe, aby si ich 'prekukla'.

nelina1
13. aug 2020

@anos18 Takému sa hovorí fuckboy, dá sa zistiť, že chce len sex ale len v prípade, že sa na to neskočí rýchlo. Ináč je to dosť hnus voči žene😒

tanyan
15. aug 2020

po prvom a jedinom sexe? ak pre nich nie si dosť zaujímavá osobnosťou a ani sex si nechcú zopakovať, tak očividne lovíš v nesprávnych vodách. toto vek neovplyvní. skús partnera z iného prostredia.

dianaana
16. aug 2020

@anos18 Ak uz mas teda nejaky vek, tak tak prave vtedy by si mala mat aj rozum a nie vliezt do postele s hocikym 🤷‍♀️ Lebo ak to tak berie aj autorka, ze 3 mesiace je vela, tak tu je potom aj odpoved na celu tuto diskusiu.

anos18
16. aug 2020

@dianaana a koľko teda čakať? Rok,alebo aký je ten správny čas? Človeka niekedy nespoznas ani za viac rokov. Je to individuálne a vzťahy sú aj tak lotéria. A s hocikým isto do postele neleziem

okost
21. aug 2020

Ja by som k tomu ako muz aj nieco napisal, ale bojim sa ze ma ukamenujete... 🙂

anos18
21. aug 2020

@okost no napíš

kaktus87
21. aug 2020

@okost sme zvedave

okost
26. aug 2020

@anos18
@kaktus87 No... Ono je to na dlhsie... Ale zacal by som tym, v akej faze sa muz nachadza... Ci hlada len niekoho na ulet a trochu zabavy, alebo niekoho na trvaly vztah.
Podla mna je fer oznamit protistrane, ze momentalne hladam len dobrodruzstvo. Ja som to tak mal po rozvode... 🙂 Nechcel som ziadny vazny vztah. Vzdy som zene povedal v akom som rozpolozeni, co hladam a nehladam... A zena sa mohla rozhodnut. Casto som bol az prekvapeny, ako zeny ocenia uprimnost. Mnoho krat sa stane, ze stretnete cloveka, ktory hlada, potrebuje presne to co vy...🙂
Takze toto by sa asi mali naucit muzi. Jednat fer a vylozit karty na stol. Povedzte co si o tom myslite? Ako to mate vy?
No a potom je tu dalsia vec, ak muz hlada vazny vztah a nasledne sa pom sexe neozve... Asi tam je nieco, s cim muz hned v uvode nesuhlasi a odmieta tam davat energiu. Ano, asi by mal vysvetlit, preco nie... Ale zas ruku na srdce... Robia to zeny? Takze prosim uprimnu odpoved. Vzdy ste sa kazdemu ozvali a vysvetlili, preco dalej nechcete pokracovat?
Myslim, ze niekedy je dobre naucit sa ist dalej... Proste sa to nespojilo z akejkolvek priciny...
Takze moje zhrnutie. Ak hlada muz vazny vztah a neozve sa, nieco mu nesedi... Casto to ani nevie pomenovat... V tomto je muz asi iny ako zena. On to pomenovat casto nevie a ani nepotrebuje... Proste ide dalej... Zena, naopak, rozobera... skuma... atd...
A ak muz hlada len avanturu a neozve sa, asi nemal odvahu povedat to zene hned na zaciatku...

anos18
30. aug 2020

@okost určite je fér povedať na rovinu,čo hľadáš. Lenže mnoho mužov sa tvári,že hľadajú vážny vzťah a pritom hľadajú ženu na jednu,resp.pár nocí. A ako odhaliť toto klamstvo? Ťažko sa to dá