Čo vás donútilo nájsť si milencov?

6. máj 2021

Co vás donútilo vo vzťahu najst si milencov?
Jednoducho prebehla iskra, neodolali ste, alebo ste vyslovene hľadali aby ste zaplnili prázdnotu dalsiu prázdnotou?

Ja sama neviem, kde fúka vietor. S manželom mame tazke obdobie, stale mi klame, vyhovara, je alkoholik, psychicky na mna útoči,rozkazuje, robi po svojom, neustále skáče do reči, manipuluje...

Uvedomujem si, svoje chyby. Zacala som byt poslednu dobu neprijemna, odnerana, výbušna,... trápi ma ak svojimi chybami ubližujem okoliu aj ked som nechcela . Možno za všetko mozem ja.. Ale uz som vyčerpana, sa psychiky z tejto situácie... Uvažujem nájsť milenca... Možno nova iskra, chuť do života. Možno sa odreagujem, znova sa zalubim. A mozno zamotam situáciu este viac a neublížilm len sebe ale 3 osobám naraz..
Kedy ste dospelí k záveru, ze si nájdete milenca? Ako dlho vam tk trvalo?
Ďakujem

Kedy ste

kakawah
6. máj 2021

Radšej ukonci tento svoj vzťah, keď niesi šťastná. Neutekaj do náruče inemu mužovi, nič tým nedosiahnes, len to viac skomplikujes

lindous
6. máj 2021

Pre akú príčinu zostávaš vo vzťahu, čo ťa drží pri manželovi ? Myslím si, že milenec nič nevyrieši, skôr pri mužovi budeš ešte viac trpieť ... odreagovanie je chvíľkovou záležitosťou, ale výčitky a otázniky ti budú v hlave víriť stále ... ak sa znova zaľúbiš, tak skôr do toho milenca, ako znova do manžela (neviem či si to myslela tak alebo onak) a vtedy naozaj zamotáš situáciu ...moja skúsenosť je teda taká, že som nikdy nemala milenca, avšak počas krachujúceho vzťahu som naviazala blízky vzťah s niekým iným, k sexu ani iným intímnostiam síce pred rozchodom nedošlo, ale trávili sme už vtedy spolu veľa kvalitného času, bolo nám spolu super ... a o to horšie som sa cítila s bývalým partnerom doma, ešte viac vyniklo všetko čo mi na ňom vadilo a k tomu výčitky, že mu ubližujem ... radšej som to ukončila, kým som sa mu vedela pozrieť do očí a teraz som s tým "druhým" šťastná nadovšetko

zabludenadusa
6. máj 2021

Skúsený milenec ti nevyplní prázdnotu, iba na chvíľku ťa sexuálne uspokojí a z toho uspokojenia sa stane chýbajúca vášeň, ktorú bude treba uspokojovať častejšie a neraz budeš odchádzať iba priemerne sexuálne uspokojená, akonáhle budeš doma tak znova ťa prepadne prázdnota. Pocit prázdnoty bude rovnaký a možno ešte horší, pretože ty sa môžeš zaľúbiť do milenca, ktorý má iný program - okrem teba ďalšie ženy o ktorých ty nebudeš nikdy vedieť. Ak máš taký zlý vzťah s mužom a premýšľaš o rozvode, najskôr sa uisti, že dokážeš žiť sama. Je to dôležité z toho dôvodu, aby si sa cítila ako sebavedomá žena ktorá sa vie o seba postarať. Takto sebavedomá žena si dokážeš potom nájsť a vybrať poriadnejšieho slobodného chlapa, ktorý rovnako túži po vzťahu a láske. Ak si veľmi komunikatívna žena, odporúčam ti chlapa ktorý ťa bude od začiatku rád počúvať a budeš ho zaujímať - to ľahko vycítiš. Ak si málo komunikatívna a rada počúvaš, nájdi si takého ktorý bude od začiatku tebe rozprávať. Ak si viac utiahnutá, nájdi si podobne utiahnutého, s ktorým si síce veľa nepoviete, ale budete pri sebe často sedávať len tak v objatí a mať sa radi. Hlavne si nenájdi podobného ako máš teraz lebo skončíš rovnako.

dollyzv
7. máj 2021

Prečo neukončis vzťah v ktorom nie si šťastná? Ja schvaľujem milencov ale len keď sú obaja slobodní a potrebujú "vypustiť paru" ako odreagovanie to môže byť fajn a každý si ide po svojom,žiadne hádky,problémy..ale keď je človek vo vzťahu,manželstve tam nieje priestor pre tretiu osobu...ak máte spoločný majetok,deti a len to ťa pri ňom drží všetko sa dá vyriešiť..ale v každom prípade by som si skúsila najprv nájsť cestu k manželovi (hoci aj poradnou,pokiaľ je alkoholik pomôcť mu aby s tým prestal) než utekať do náručia iného muža..a myslí na to že pravda vždy vyjde najavo..a ty budeš tá ku...čo môže za rozpad manželstva hoci si milenca akokoľvek snažíš odôvodniť..

miadi
7. máj 2021

Okrem toho ze je to nemoralne.. je to aj nerozumne. Najdes si milenca a tvoj muz sa ti este viac zhnusi .. vas vztah to nevyriesi ani mu to nepomoze. Naopak sa to raz prevali a ty budes Ta najhorsia p&@🤬a nevies ako stebou tvoj muz vybabre na sude alebo tak nejak sa ti pomsti .Ta cena ktoru zaplafjš je priliz vysoka. Najprv si vyries vztah s muzom -ukonci ho alebo skus zachranit. A alkoholik by sa mal najprv Ist liecit... no ty nechces riesit problem ktory mas ty chces zatvorit oci a vyrobit si dalsi problem. Nebud slaboch znabelec pouzi rozum. Zi svoj zivot na plno. Bez toho aby si bola podvodnicka.

sense
7. máj 2021

Nebolo by lepsie odist z takeho manzelstva? Potrebujes dalsi problem na viac?

elizabet173
7. máj 2021

máš pocit, že milenec to vyrieši? Nie, iba ťa bude ťahať z problémov, do ktorých by si sa nebola dostala, keby si nemala milenca. Čiže si iba skomplikuješ život. Na čo si tu písala, že manžel klame, je alkoholik? Ako ospravedlnenie? Veď to manželstvo ukonči, na čo v ňom zotrvávaš? Nikdy som nedospela k názoru, že si nájdem milenca, keď som cítila, že to manželstvo, v ktorom žijem nie je to, čo chcem pre seba a pre dieťa, po pár rokoch pokusov ho zachrániť som ho ukončila a po rozvode časom nadviazala iný vzťah, v ktorom som roky. Milenec vyrieši čo?

miadi
7. máj 2021

@elizabet173 ludia co podvadzaju alebo chcu ., si to tak zdôvodnia ze ten ich partner si to vlastne zasluzi a svojim chovanim ich k tomu “dohnal.” Lebo je lahsie vinit toho druheho ako ten vztah vyriesit /ukoncit. Ona ani neplanuje rozvod ona chce len trochu si urobit radost .. Ja si robim radost tak ze si kupim kvety alebo detom darcek .. ine si najdu milenca 🤣s rovnakou samozrejmostou akoby to bola banalita. Ale zial ozvali sa same moralistky 😎neraz tu boli take temy ako muz je tucny zanedbava sex je odporny ale super otec a $ no inak je cele roky chudera nestastna.. a najdu sa tu spriaznene duse ktore tak ziju s chlapom len koli $ a popri tom si robia radost s milencom 🤮a tie jej daju požehnanie nech si najde milenca. A tak vselijak ludia žiju. Bez hrdosti bez nezavislosti bez volnosti otvorene sa stretavat s kym chcu .. len koli $ s clovekom ktoreho neznasaju. ( Mne taka planovana nevera pride horsia ako v nejakej situacii v navale vašni..toto je taka chladnokrvne kalkulovane. ) rozviest sa s alkoholikom a mat potom kopec milencou by asi Nebolo ono.

martina1201
7. máj 2021

Nikdy som k takému záveru nedošla. A nemyslím si že nájsť si milenca je cesta k šťastnému manželstvu. Píšeš že muž je alkoholik, manipulátor a psychicky ťa týra. Tam milenec nič nezmení. Odíď od muža a ak sa nespamäta a neprestane piť tak sa s ním rozveď. Určite ale nehladaj milenca. Ak o teba manžel stojí zmení sa, pôjde sa liečiť a bude stáť o záchranu vášho života.

halienka
7. máj 2021

Myslím, že to je tak trošku jednak taká snaha aj po pomste voči mužovi, ale aj snaha dostať aspoň trošku toho čo ti chýba, ani nie tak sexu ako tej nehy, prítulnosti, blízkosti, to je vlastne to čo žena od muža potrebuje ešte viac ako sex, a mnohé si to tým sexom nahrádzajú ak nemajú tú skutočnú nehu a blízkosť od svojho partnera, tak aspoň ten sex, tam trošku aj toho ostatného je. Chápem oboje tvoje pohnútky v tvojom rozpoložení, ale naozaj tým nič nevyriešiš len skomplikuješ. Ako radia kočky vyššie, treba nabrať odvahu a radikálne riešiť problém s mužom, rovno mu povedať, že takto to dalej nevládzeš ťahať a bud sa to zmení a pokúsi sa o tú zmenu aj on aj ty, obaja na tom zapracujete, alebo bude lepšie ísť od seba a hľadať šťastie inde. Kopa chlapov sa dokáže spamätať až ked sú postavení takto pred hotovú vec. A ak sa nespamätá ani tak a nedá tomu šancu, nuž tak potom naozaj už nie je o čo stáť, treba ísť od seba a potom môžeš hľadať nového partnera.

lindusss2016
7. máj 2021

Po precitani nadpisu som cakala, ze napises, ze doma vsetko klape, ste spolu stastni, len vam nefunguje sex a preto rozmyslas nad milencom.... nuz ani takto by to nebol dobry dovod, ale ty zijes s chlapom, ktoreho nemilujes, chovate sa k sebe hnusne a rozmyslas nad milencom, to mi rozum neberie. Rozvod ta este nenapadol? To by malo byt prve riesenie.

ivkazba
7. máj 2021

Našla som si milenca, keď som bola single a potrebovala som sex. Vo vzťahu NIKDY. Aj keď to už prestávalo fungovať a objavil sa niekto, kto so mnou flirtoval a javil o mňa záujem. Pre mňa je nevera v rozpore s mojimi zásadami. Nikdy by som ju neodpustila a preto som ju sama nikdy nespravila. Žiješ v absolútne nefungujúcom vzťahu, nevidím dôvod prilievať ďalší oheň. Riešenie je rozchod a rozvod, nie milenec.

kubjatka
7. máj 2021

To som teda strasne zvedava, ktora baba sa pri takejto otazke od anonymnej autorky verejne prizna, ze podvadza muza 😄

elizabet173
7. máj 2021

@kubjatka no s foto celej rodiny by to bolo asi blbé 😀, ja tu mám len nick, ale nemám sa k čomu priznávať, odpovedala som vyššie. Súhlasím s @ivkazba, mám nulovú toleranciu na neveru, je to proti mojim zásadám. Ak je vzťah nefunkčný, odchádzam, určite to neriešim milencom. Ona by vyriešila čo? Maximálne by jej mohol ešte zrovnať manžel fasádu, keby sa o tom dozvedel a bol by opitý.

nicollette332
7. máj 2021

nevera je zaciatok konca vztahu co mas teraz, bud odid z toho vztahu teraz s cistym svedomim alebo ho zachran no vykasli sa na toho druheho chlapa

dadis
7. máj 2021

Neorozumiem, preco sa nerozvedies. Je to lepsia alternativa. Z kazdej strany. Nevera sa vzdy prevali. Bez nevery je lepsi rozvod, menej negativnych emocii, lepsie vztahy medzi ex, s detmi atd. A vacsinou ti chlapi, co idu po vydatych zenach aj tak za nic nestoja.

sszuzu8
7. máj 2021

Kvôli nízkemu sebavedomiu aby som si dokázala se na to mam.

annadan
7. máj 2021

heh neviem, nepotrepotrebovala somto riešiť, no som zástancom názoru, že ak človek premýšľa nad milenkou, milencom, mal by svoj doterajší vzťah čo najskôr ukončiť

heleninamama
7. máj 2021

Baby, vy ste tu všetky také netolerantné a nechápavé😂😂😂 Predstavte si to iskrenie a vzrušenie v živote, keď si táto, podľa vlastných slov, nepríjemná, odmeraná a výbušná pani, nájde nejakého amorálneho zasúvača z Pokecu a prichytí ich pritom ten výbušný, manipulativny a vulgárny alkoholik. 😂

emmanovot
7. máj 2021

Nič, som zástanca názoru, že pokiaľ niečo nefunguje netreba to zbytočne predlžovať 🙂 čiže nikdy som si nikoho nehľadala kým som bola vo vzťahu.. ak by som začala, tak by to bol signál že niečo nie je v poriadku a mala by som svoj aktuálny vztať skončiť

mamutka
7. máj 2021

Nič. Je nechutne spávať s iným, keď si vydatá a je choré byť vydatá, keď muž je deges akého opisujes. Takže tvoju situáciu absolútne neporiesi ani neulahci milenec. Ja sa čudujem, že takto vôbec žena uvažuje

elizabet173
7. máj 2021

@heleninamama a ved nech skusi, ak ma rada adrenalinove sporty. Ja si toho zasuvaca z Pokecu normalne predstavujem 🙂
@miadi ja hlavne nechapem, na co ludia v takomto vztahu zostavaju. Ok, stretne sa s milencom, bude jej zopar hodin fajn a ked sa vrati k svojmu opitemu manzelikovi bude sa citit este ubohejsie ako pred tym

miadi
7. máj 2021

@elizabet173 manzelikov byt.. vs garzonka. Materialna pohodlnost a financna negramotnost. Strach ze to same nedaju. ( hlavne ked isli od rodicov k muzovi- nemaju skusenost starat sa same o seba zit single z jedneho platu) slabe sebavedomie vypocitavost.

elizabet173
7. máj 2021

@miadi suhlasim s kazdym slovom, iba nechapem.

jana_eyre_2
7. máj 2021

A čo akoze nájdenie si milenca vyrieši? Čo máš málo starosti tak si pridas? Buď sa rozid a ries nového muža, alebo ries terajsieho.. ja som asi konzerva, ale podvádzať kohokoľvek mi je Max odporné..

kittykat22
7. máj 2021

Z mileneckeho vztahu sa velmi rychlo prehupnes do zamilovanosti. Ak sa ti teraz protivy tvoj muz, tak to je nic oproti tomu co nastane po vzplanuti citov k inemu muzovi. Situaciu by mohlo skomplikovat ze nebudes chciet svojho muza, a nebudes moct ist k milencovi. To by mohlo namiesto planovanych peknych pocitov, skor prehlbit tvoju frustraciu, a dostat sa este do horsej patovej situacie.

Podla toho co si napisala, mas padne dovody na opustenie vztahu. Si si ista, ze to nie je mozne, a ze to skutocne nechces? Samozrejme ak mate fin. zavazky a deti, tak to je blbe. Milenec je fajn napad - ale napad a realita mozu byt dost odlisne.

natasa90
11. máj 2021

Slušná žena si nehľadá milenca.. Ak nie si spokojná vo vzťahu v ktorom si tak ho ukončí.. A ked ho nechceš ukončiť tak na ňom začni pracovať.. A keď to proste nepôjde ta k vieš čo máš robiť

griska11
20. máj 2021

Ja neviem, mas nefunkcny vztah, manzel holduje alkoholu, ty sama mas problrlem so svojim spravanim a ty si chces nalozit dalsi problém?! Tak klobuk dole namiesto riesenia problemov si nakladas dalsie.... Nebolo by jednoduchsie si s manzelom sadnut a porozpravat? Povedat si narovinu, co chce on a co chces ty? Ak ma problem, nech ide na liečenie, podporiš ho a uvidíš. Ak nechce tak je to na tebe ako sa rozhodnes, ci budes dalej v nefunkcnom vztahu alebo sa poberies. Riesit problemy cez posteľ este nikoho k dlhodobemu stastiu nepriviedlo. Hlavne ak tam lezi niekto 3ti

banderaska29
20. máj 2021

psychicky Ťa to tvojej situácií položí. budeš čeliť ďalšiemu sh*tu. Nie je to vôbec také super, zasexuješ si to je možno pravda, ale potom prídeš domov a všetko Ťa to dobehne plus doma sa napriek super sexu s milencom - na počudovanie - nič nezmení.

Rozveď sa, zbav sa toho alkoholika, ktorý Ťa ničí, venuj sa sebe a nájdi šťastie sama v sebe a potom by som riešila milenca. Lebo teraz milenec to je ako keď si do popálenej rany picháš ihlou. Ešte väčšia bolesť...

anita6666
26. máj 2021

Milenca si kľudne nájdi,akurát neviem kde,lebo kvalitného sexosa, keď máš aj nejaké nároky, je sakra ťažké nájsť.