Mám dať nevernej manželke ešte šancu ?

zelenazaba111
24. jan 2020

Sme manzelia skoro 11, rokov a mame dve deti. Ja som sa zenil velmi zalubeny a slepy. Vo vztahu sme boli stastni mozno skoro 10 rokov, problemy urcite boli ale, preto ze som bol zalubeny som ich asi nevnimal. Vela som pracoval, vela som cestoval, rodine som ale venoval kazdu volnu chvilu.. Manzelka mi ale velmi city nikdy neopetovala, doposial mi nikdy nepovedala, ze ma miluje. Deti boli male a s vekovim rozdielom takze sme na jej pokyn spali zvlast kazdy s inym dietatom. Ako deti rastli tak mi povedala, ze s nechce aby som s nou spal, pretoze chrapem. Pred par mesiacmi nasla velikansky byt a chcela ho, este v ten den sme ho kupili.. Dostal som malu izbu kde som mal pracovnu a sedacku na spanie.. Vybavovanie a stahovanie trvalo do leta a hned potom sme sli na dovolenku. Za posledny rok sa pritom zmenila, robila vsetko sama a casto 2-3 krat do tyzdna isla von, vraj s kamaratkami. V podstate som nevnimal nic zle, lebo som chcel aby bola stastna, byt sme kupili, lebo som chcel aby bola stastna..Na dovolenke bola odporna a povedala, ze ma nemiluje a ze ju ako chlap nepritahujem, bol to pre mna sok.. Dohodli sme sa tam, ze sa rozvedieme.. Po dovolenke prisla za mnou a povedala ze sa chce zmenit aby som jej dal cas, no bolo to horsie a horsie, uz so mnou vobec nerozpravala a kde je som vedel len z pohybov na ucte.. Pred mesiacom som povedal ze to nejde a odstahujem sa, ako dovod problemov mi povedala, ze som ten naj otec a zasluzim si lepsiu. Dohodli sme sa na rozvode, podala aj navrh... Sme od seba a pise ze im chybam a aby som sa vratil.. Stretli sme sa a povedala ze mi bolo neverna, pred a po dovolenke s novym susedom.. Ale ani slovo prepac, napriek tomu chce, aby som sa vratil, ze budeme komunikovat a budeme spolu znova spavat.. Rozvod stiahla a budeme teraz odluceni a chce aby sme to postupne skusili znova.. Stale ju milujem, ale neviem ci chcem zit s niekym, kto ma nemiluje a mysli iba na seba.. Povedal som jej ze sa vratim ale musime sa prestahovat, to kategoricky odmietla.. Co mam urobit, okamzity rozvod, alebo dat este sancu a neskor sa uvidi? Viem ze som naivny, ale rozum a srdce nie su vzdy to iste.. Milujem ju, ale odpustit bude velmi tazke..

pribinak
24. jan 2020

Miluješ ju fakt, alebo si to len nahováras? Čo konkrétne na nej miluješ?

amelia000
24. jan 2020

Ja jednu vec nechapem...zelena zaba..nie zeleny zabiak a fotka dievcata...preco tolko chlapov sa tu registruje ako zena?

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@amelia000 fotka muza nie je na vyber a ani pohlavie

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@pribinak zalezi mi na jej stasti..

jenny224
24. jan 2020

doposiaľ ti nikdy nepovedala, že ťa miluje? ehm, prečo ste sa vôbec vzali? príbeh až na neuverenie. Rozvod by som zariaďovala ihneď, a to oveľa skôr. Vlastne, ani by som si ju nevzala, byť na tvojom mieste

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@zelenazaba111 ok, je to na vyber ale nie pri priamo pri registracii, spokojna?

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@jenny224 veruze, tvrdi ze to nevie povedat a clovek si po rokoch aj na sibenicu zvykne, dakujem ti za radu.

pribinak
24. jan 2020

@zelenazaba111 ako môže byt šťastná s chlapom keď ten nevie čo chce a sám nevie byt šťastný?

stela01
24. jan 2020

@zelenazaba111 pekne ťa vysackovala , že pracovna a gauč .

Kde máš sebaúctu ?

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@pribinak ale ja som vedel ze chcem rodinu a lasku, a aj teraz viem co chcem, ale pochop ze v urcitych momentoch je rozhodnutie tazke.. preto by som rad radu od inych. To ze som teraz nestatny, je normalne..

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@stela01 spravne, to som pochopil

dskjhfdlkdjhl
24. jan 2020

@zelenazaba111 Sused sa na nu vykaslal a teraz si jej dobry aj Ty?🙊

jenny224
24. jan 2020

@zelenazaba111 nevie to povedať? pokiaľ nemá problém s emóciami, tak v tom problém nevidím. Viem, že niektorí nevyznávajú lásku na počkanie a to je v poriadku, ale nikdy za tie roky....to skôr len nechce povedať práve tebe. Určite si žiadnu šancu nezaslúži, tú si zaslúžiš ty s niekým iným

mogaa
24. jan 2020

@zelenazaba111 takže máš byť ten sprostý čo bude naďalej platiť účty a ona si bude ďalej užívať s novým susedom🙂to chceš? susedovi zjavne vyhovovala situácia tak ako bola, no žena sa zaláskovala a myslela si že budú spolu a on nič....a z jedného platu ťahať domácnosť zistila že nie je to to, čo si predstavovala....ak nesúhlasí so sťahovaním tak rozchod a žiadaj deti do striedavky😉kludne si prenajmi byt v rovnakom meste a pri majetkoprávnom vyrovnaní nech sa byt kúpený počas manželstva predá a peniaze rozdelia....ak môžeš s deťmi bývať v prenájme ty, môže aj ona, prípadne si oba kúpite menšie byty....

katkati
24. jan 2020

@zelenazaba111 Ďalej buď perfektným otcom a na ňu sa vykašli. Čo si nejaký ňouma, že nechavaš tak so sebou cvičiť? Nevyšlo jej s iným, tak si jej dobrý aj ty. Ale tvoj život, ako sa rozhodneš, tak budeš žiť.

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@dskjhfdlkdjhl to je mozne, ale prave preto som dal podmienku, ze sa idstahujeme. Vyrazne s tym nesuhlasila. Asi som naivny ale ked urobim chybu a chcem sa zmenit a chcem s niekym zit, mala s tym suhlasit.. ja sa do toho bytu nevratim..

whatever1
24. jan 2020

Kokos... keby podvediem muza a bol by ochotný sa ku mne vrátiť s tým ze sa odsťahujeme tak s nim idem kľudne aj na Mars...ona ma asi iné hodnoty, v jej rebríčku si niekde dole, teda ak sa tam vôbec nachádzaš... Asi bude ťažké sa odstrihnut od niekoho koho miluješ a zvlášť keď sú tam deti, nám sa lahko sa povie ze kašli na ňu... No v prvom rade by si mal začať myslieť sám na seba, na svoje šťastie a nenechať sa zneužívať...

stela01
24. jan 2020

@zelenazaba111 a aspoň ju živíš ?

hrajka
24. jan 2020

@amelia000 ty mas vzdy dake podozrenie

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@stela01 dorozvodu je vsetko spolocne, ona pracuje a aj ja..

stela01
24. jan 2020

@zelenazaba111 a čo vlastne chceš počuť ?
Akú radu ? Ona sa neodstahuje
Odsťahuj sa ty ak bude chcieť ... budete spolu žiť , kde kolvek .

lintu
24. jan 2020

Nie kazdy dokaze lasku prejavovat slovami. Niekto to radsej vyjadruje cinmi. Tu su vsak akosi aj tie ciny akesi zvlastne. Ona si chce byt nechat, ty nie... To sa asi este velmi dlho budete natahovat, ako to bude. Za ten preslap (navyse so susedom) by clovek cakal trochu viac obety.

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@lintu preslap by som rozumel keby to bolo raz, dvakrat?

marlent
24. jan 2020

Bezne...chrapavala so suswdom ten sa dozvedwl zw ste od seba a rozmyslel si to a zienku uz nechce...
A tak chce naspat teba lepsie niekto ako nikto.

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@marlent je to mozne, casto jednoduche riesenie je spravne

marlent
24. jan 2020

@zelenazaba111 vykasli sa na nu...taketo zaobchadzanie si nezasluzi nikto ci muz ci zena

zelenazaba111
autor
24. jan 2020

@marlent dakujem ti za radu

zuzzinka
24. jan 2020

Bohuzial aj mne z toho vyplyva, ze s tebou sice nechce byt, ale ani bez teba. To znamena, bez tvojej pomoci s detmi, s uctami a pod. Rada by som bola romanticka a verila, ze sa chce zmenit, ale ze ani prepac, ked uz sa priznala, ze ta podviedla tomu nenasvedcuje. Vyuziva tvoju lasku. Myslim si, ze pochopi co stratila, az jej das definitivne zbohom. Ja by som trvala na podmienke prestahovat sa, aspon taku obetu by mohla spravit ak naozaj chce vztah zachranit. Dajte si pauzu, odstup, aby si aj ty videl kde a aka je pravda. Laska sa neprejavuje len slovami, ciny su ovela velavravnejsie. Drzim palec.

medulienka81
24. jan 2020

Časom jej odpustis.. Keď ju ľúbiš je to normálne.. Ale podmienky si urči ty a trvaj na nich. A na rovinu jej povedz ako to odteraz bude po tvojom. Keď jej na tebe záleží tak pocuvne..

marca12
24. jan 2020

Ja to vidim tak,ze ste to posrali obaja. Uz to,ze ste zacali spavat odlucene pri detoch,odvykli ste si od seba,stali ste sa rodicmi,ale zabudli ste,ze ste aj partneri. Vykreslujes ju,ze ona chcela,ona toto,ona tamto,ale v podstate nic zle nerobila,len potrebovala spatnu vazbu. To nie je tvoje ospravedlnenie,ze chcek som,aby bola stastna. Mozno by bola stastna,ak by si jej obcas odporoval,povedal si svoje. Kvoli detom by som sa snazila zachranit vztah a ak to nepojde,potom zvazovat rozvod. Neschvalujem neveru,ale vo vasom pripade moze pomoct a mali by ste sa casom odstahovat.
@stela01 Vela manzelov a stastnych manzelstiev spava oddelene,nie je to nic vynimocne. Aj my to zvazujeme,pretoze mame ine pracovne doby,moj chrape a ja som sa cele roky nevyspala.