Mám sa rozísť s priateľom?

simona745
7. jún 2021

Dobrý deň prosím vás s priateľom mame dieťa malý sme menšiu krízu hádali sme sa viac krát za somariny a zrazu mi povedal pri hádke že si vypýtal od jednej číslo. Mam sa sním rozísť? Nasla som si bývanie on samozrejme nechce aby som šla kúpil dom že spolu bývať budeme ale ja sa neviem prehryzt cez to ze si číslo pýtal tam od dakej.. Povedal ale ze ma nikdy nepodviedol.

kkovacovak
7. jún 2021

@simona745 podľa mňa je to len provokácia aby ťa naštval. Prečo by ti to inak hovoril? Keby ťa chce podvádzať tak ti to len tak nepovie. A keby aj, tak úprimne si nemyslím že to že si niekto od ženy vypýta číslo je dôvodom na rozchod ale to už musíš ty vedieť čo tomu predchádzalo. Toto je podla toho čo píšeš len jedna kvapka v mori. Ty musíš vedieť ako ste na tom a či si schopná jeho správanie akceptovať

simona745
autor
7. jún 2021

@kkovacovak áno ďakujem, ale neviem váham stále dosť mi to ublizilo lebo mi to tak povedal ako keby sa nič nestalo a teraz keď chcem odísť zrazu nechce aby som šla preč

felicita027
7. jún 2021

@simona745 a čo že si pýtal číslo? Jedna vec jej či si len opýtal, čo aj ja mám v mobile tel. č. na ľudí, ktorým som v živote nevolala a druhá vec je či je s ňou v kontakte.

dzulli1980
7. jún 2021

Mne to z jeho strany príde dosť detinské ... tak nech mu tá, od ktorej si vypýtal číslo navarí, operie atď. ... nič v zlom, no toto sú také hádky, fakt ako malé ješitné deti ... ako keby nebolo dosť iných problémov.

kkovacovak
7. jún 2021

@simona745 práve preto si myslím že si to možno vymyslel a len ti to potreboval chrstnúť do tváre a čakal čo bude. Buď v amoku alebo nech je on pán situácie. Nemal argumenty tak použil toto. Možno číslo nemá a možno má. To ale asi len tak nezistíš. Nič to nemusí znamenať. Skôr teraz ide o to čo tomu predchádzalo a aký je váš vzťah mimo toho.

simona745
autor
7. jún 2021

@dzulli1980 áno ja to viem ze sa správa ako malé dieťa a nato ja nervy už nemam

retatka
7. jún 2021

@simona745 Kolko máte rokov?To snáď nemyslíš vážne kvôli číslu sa rozchádzať ?!Daj si ho do klietky ,nech komunikuje len s tebou .Cim viac budeš zakazovať ,tým skôr dosiahneš opak, nato nezabúdaj .

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona745
autor
8. jún 2021

@ankaanka1977 áno to máš pravdu ja si tiež myslím ze len ubližovať mi chce lebo nebolo to prvý krát takto.

banderaska29
8. jún 2021

och, číslo by bol najmenší problém. Aký je partner ? otec? pomáhate si ? je ti verný ?
Aj ja získam veľa čísel od klientov atď. v rámci obchodnej spolupráce, hoci niekedy majú reči... ale to, čo s ním urobím ďalej je na mojom charaktere. a ja som verná iba jednému a to aj fyzicky aj mentálne t.z. žiadne flirty a pod.

je aj on taký muž ?

simona745
autor
8. jún 2021

@banderaska29 no ako partner občas býva strašne negatívny ufrflani na vsetkn. Dáko že by mi pomohol s deťmi to ani nie býva len cez víkend doma cely týždeň pracuje ale ze by sa venoval cez ten víkend dáko ani nie len svojim koníčkom. A stým ma riadne nahneval co si ma pýtať od dakej ženskej číslo to je moc toto

kaki3
8. jún 2021

Ci to len neprovokoval, chlapi niekedy velmi radi hraju hrdinov :_)

simona745
autor
9. jún 2021

@kaki3 nie sa mi aj priznal dokonca ale ze to skončil kvôli tomu pýtal číslo že sme sa hádali. Ako malé dieťa

kaki3
16. jún 2021

@simona745 joj nechapem to, preco vobec nieco taketo chlapi robia. Co maju potrebu si nieco akoze dokazovat ci co.