Nezhody v partnerstve a tehotenstvo

17. máj 2020

Ahojte s priateľom som 4roky momentálne som 13tt tehotenstva nedarilo sa nám snažili sme sa a podarilo sa, lenže problém je ten ze môj priateľ mal v decembri fake účet na fb ktorý som odhalila a nasla som tam správy s jednou babou s ktorou sa sem tam stretávali Chcela som od neho odísť prosil ma aby som mu odpustila ja blbka som mu to odpustila a ked som sa s tým už vyrovnala tak pred večerom som mu nasla ďalší nik na ktorom písal tiež s tou istou babou, a dodávam že nevyhla dávala ona jeho ale on ju.. Teraz neviem ci mam od neho odísť alebo mam myslieť na babetko ktoré sme tak dlho chceli, pre mňa je to teraz dosť psycho a vôbec to k tehotenstvu neprospieva Poraďte Uz sa nemám na koho obrátiť aj sa hanbím to niekomu povedať, doma ma všetko starám sa o domácnosť a nezanedbavam ani seba ani jeho, fakt mu nechýba nič neviem prečo to robí, mal by sa skôr tešiť na svoje prvé baberko

jaass
17. máj 2020

ja s mojou povahou by som tomu dala stopku. Koniec. Musíš byť v pohode a kľudná a nie stresovať sa, čo od neho môžeš čakať...ale každý má inú povahu.

vilma7
17. máj 2020

No pre mňa by to bol imput k rozchodu, u mňa vzťah bez dôvery nemá zmysel a on by už moju dôveru určite nazad nezískal. Jednoznačne má záujem o niekoho iného, buď je to povahou, že verný jednoducho nebude, alebo mu predsa doma niečo chýba.
Ťažko povedať, dať s ním reč, prečo, atď a čo vlastne on od toho všetkého očakáva. Ja by som už neočakávala od neho nič, ale každý z nás znesie a toleruje individuálne.

viera
17. máj 2020

No ja neviem...Ked urobil prvy krat... urobi druhy... aj treti...

malebiele
17. máj 2020

Z babatka sa tes ked je vytuzene a jeho kopni do zadku, lebo nieco chce ale evidentne to nie si ty ked stale vyhladava spominanu osobu. Poloz si otazku, chces mat takeho cloveka ako je on pri sebe po zbytok zivota? Ktory ti bude klamat, robit ti poza chrbat a boh vie co este? To radsej byt sama s babatkom ako s takym clovekom

daganov
17. máj 2020

jedńu šancu dostal, keď je taký primitív, že si ju nevážil, neváži si ani teba, ja by som to ukončila. Bude to pre teba ťažšie, keď to zopakuje a ty budeš mať už bábätko.

ayanamirei
17. máj 2020

v prvom rade sa nehanbi, povedz to vsetkym naokolo , povedz to rodine, povedz to aj jemu, ze to uz zas vies... nedus to v sebe,nemas sa za co hanbit, ty si NIC zle neurobila! Zasluzis si podporu a ludia okolo teba a rodina ta podrzia...

janinah
17. máj 2020

Hlavne by som si nikdy nezarábala dieťa len s priateľom...to o niečom svedčí,ak nechce matku svojho dieťaťa požiadať o ruku a potrebuje mať otvorené zadné vrátka na nekomplikované vycúvanie zo všetkého...dala by som mu 5 minút na rozmyslenie a potom by predo mnou dotyčnej napísal rozlúčkovú reč a poslal foto tehotného bruška svojej jedinej lásky.Ak nie,tak kufre sú tam a tam... mňa ktosi v bolesti porodil,s láskou vychoval,mám vzdelanie,som hotový človek,mám city a nijaký debil toto so mnou robiť nebude..jednoducho si ma taký chruňo nezaslúži a ešte bude dlllllho rozmýšľať,či vôbec bude v papieroch figurovať ako otec alebo chcem mať od neho naveky svätý pokoj.

daganov
17. máj 2020

@janinah počas víkendu tu pribudol minimálne jeden prípad, kde si vypisuje s inou manžel. Svadba na veci nič nemení, aj keď ja by som tiež nerodila dieťa priateľovi, ale to ej na rozhodnutí každej z nás.

asia83
17. máj 2020

Nechápem, že ste štyri roky nevedeli, čo je zač, nezistili to. Buď ostať s neverníkom, lebo určite sa nezmení, alebo odísť. Volila by som druhú možnosť. Aspoň ja.

daganov
17. máj 2020

@asia83 mňa skôr zaskočilo to, že v decembri si písal s inou a ona je v 13 týždni. Neviem, po takom niečom by som nemala chuť s ním ani vliezť do postele, nie to pokúšať sa o dieťa.

samanta44
17. máj 2020

Skús odísť od neho na pár dní ale pred ním akože na furt a či sa uvedomí .ak nie aj tak by to skončilo

daganov
17. máj 2020

@samanta44 ako to zistí za pár dní, či sa uvedomí? To možno nezistí ani za pár rokov, pretože si bude dávať väčší pozor. Ok, jeden krát urobil hlúposť, ona mu odpustila a on v pohode dáva inej návrhy a čaká s inou dieťa? To čo už je len za charakter? Ty by si mu ešte dokázala veriť?

samanta44
17. máj 2020

@daganov to je môj názor moja rada.ty jej daj svoju a nech si sama vyberie.co teba je potom čo jej ja radím

daganov
17. máj 2020

@samanta44 jka som jej už svoj názor napísala, sme na verejnom fóre, takže mám právo reagovať na akýkoľvek príspevok, keďže si skutočne neviem predstaviť, ako by to za pár dní zistila, tak som sa spýtala

retatka
17. máj 2020

A za tých pár dni čo by odišla by mu zahrala do karát a chlapec môže bačovať a dotyčnú aj k sebe zavolať na divokú noc ..Len by mu to uľahčila .Muži ani pred papierom /svadba/nemajú rešpekt .Vypisoval by tak či tak ,ci si ju vzal a či nie ,zrejme povaha .

darina2711
17. máj 2020

Takto,na začiatok ti poviem že aj ja mám podobnú skúsenosť ,bolo to cca pred rokom a pol,teraz sme spolu už skoro 4 roky☺️aj ja som našla správy kde si písal z babami,robil im komplimenty....my sme sa dali dohromady,on bol tuším v druhej chlapskej puberte 😀teraznje to iné,tiež máme vymodlene bábo a je už dospelý ....ale k veci -tiez som to riešila rozchodu ale nakoniec sme spolu....chlapi proste občas k životu potrebujú vedieť že je o je stále záujem,aj keď sú doma šťastní,znie to divné ale je to tak.Je to o sebavedomí,ruku na srdce,ktorá z nás si občas nezaflirtuje,zdravé sebavedomie je aj úspech ,snad vo všetkom....Pokiaľ fyzicky nepodvadza,a záleží ti na ňom stále,daj mu šancu to vysvetlit-osobne poviem že sa to vysvetliť nedá,je to skor trápne .Takže žiadnej neprospieva prezentovať sa ako zranená a oklamaná príliš dlho,hlavu hore ,teraz je tu bábätko .Ak máte byt spolu tak aj budete .Každy jedinec je iný,niekto vie odpustiť,druhý nie,avšak každý robí chyby,nejaké šance by sa dávať mali,ak to nevyjde,tak si to skusila,to chce hoodne odvahy .Drzim palce

kiki68
17. máj 2020

Asi by som chcela vediet preco to robi vobec. Co v tom vidi. A potom mu dat pas cudnosti pre muzov a poslat foto vtacka v klietke dotycnej. Plus mu pohrozit, ze jedno zavahanie a mail s foteckou dostane sef, kolegovia a jeho rodina. A bude posluchat zmetek. Ked si spravil decko tak spadla klietka. Doslova. K muzom sa treba chovat trosku inak, potom im zacne byt dobre.

daganov
17. máj 2020

@kiki68 tým pohrozením určite dosiahneš, že si už nikdy s nikým písať nebude. A čo sa týka tých foto, tak to je na trestné oznámenie, ale verím, že si len žartovala, aby si odľahčila situáciu

kiki68
18. máj 2020

@daganov nezartovala, je to velmi ucinne. Partner potom nema na vyber predsa. Muzov treba naucit zodpovednosti. U nas v partnerstve je mozno obojstranna totalna kontrola. Vieme, ze v pripade porusenia by nasledoval trest. Ale my sme trosku iny typ domacnosti.

daganov
18. máj 2020

@kiki68 tak to ste skutočne iný typ domácnosti, nikdy by ma nenapadlo partnera kontrolovať, alebo je medzi nami dôvera, alebo nie a nechcem, aby bol so mnou kvôli obavám z niečoho, ale preto, že chce. Ani jeden druhého netrestáme, to mi pripadá úplne scestné, ale ak vám to vyhovuje obom...ak máte radi SM hry, je to vaša vec

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retatka
18. máj 2020

@kiki68 Tak toto má zaujíma ,to je aká ,,iný typ domácnosti a aké tresty podnikáte ?😆Tak to máš zvláštneho chlapa ,ktorý si so sebou necha manipulovať a hrat niekoho hru,otázka dokedy?

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
18. máj 2020

@v3rca11 toto poznam, mojho ex brat mal takto paralelne vztahy. Raz prisli za nami do Londyna a ta holka , vtedy uz s nim zasnubena mi hovori, ze ja som s nim 6 rokov. On mal pracu 200km od Bratislavy a ju mal tam a tu druhu v Bratislave. Teda skor druhe, lebo za tie roky sa to postriedalo, plus navstevy bordelov. Potom ju ofiko doviedol k nam a do Bratislavy. Pozerala som na nu a nevedela, co jej povedat. On sa mi ako clovek tymto uplne zhnusil, nakolko ja s ex sme boli spolu o rok vtedy kratsie a jeho brat ma raz este pred tym chodenim skusal lacno balit. Cize na hulvata. A v inom meste hral pana dokonaleho zenicha.

kiki68
18. máj 2020

@daganov my sa nepotrebujeme stale kontrolovat, ale mame tu moznost a vieme to . Mame medzi sebou velmi hlboku doveru. Proste mame iny typ vztahu ako asi ludia bezne. Tam ide skor o to, ze si veci nezatajujeme, kedze ten druhy by na to velmi rychlo prisiel. Totiz napr vsetky spravy chodia sj na sharovany device. Samozrejme, mohol by mar este iny telefon v pivnici, ale myslim ze by si komplikoval zivot.

mondolina
18. máj 2020

@kiki68
Choré a zvrátené.

sandrika1986
18. máj 2020

Hlavne mysli na seba a na dieta,ktore cakas...obaja potrebujete hlavne pokoj. Ked to spravil raz tak to spravi aj nabuduce.
Nenechaj sa hlavne klamat jeho recami a slubmi.
Posli ho prec, nech sa s nim ina otravuje.

mondolina
18. máj 2020

@kiki68
Totálna obojstranná kontrola a hlboká dôvera 👍😂 vôbec k sebe nepasuje.
A ešte tresty.
Trest by bol jedine, že sa s ním rozidem.

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retatka
18. máj 2020

@kiki68 Toto je choré a obyčajne takéto vzťahy keď majú nejakú príležitosť vhupnu do nevery ešte skôr .