Plánovaná nevera

23. apr 2021

Ahojte baby. Prv než ma znesiete pod čiernu zem, prosím, skúste najskôr predychat, racionálne sa zamyslieť a potom komunikovať. Žiadam slušnú konverzáciu, na úrovni, možno jedna druhej rozšírime obzory.
Som slobodná, mladá žena, dobre vyzerám aj keď mam nejaké to kilo navyše 🙂
Pred par rokmi som spoznala chlapa, boli sme veľmi dobrí kamaráti, mali sme sa radi, vedeli sme sa zasmiať, porozprávať, zveriť jeden druhému. K vzťahu nedošlo, nakoľko ma chcel uchrániť od jeho prelietavej povahy. V skratke - vie, že nedokáže byť verný. Keďže ma má rád, nechcel mi takto ublížiť v prípadnom vzťahu. Nakoniec sa naše cesty rozišli, istý čas sme neboli v kontakte, našiel si priateľku. 🙂 Ja som mu raz písala, že mi je smutno ale odpoveď neprišla.... Až po čase. Napísal mi z tajného účtu, o ktorom jeho priateľka nevie, že aj jemu je smutno a rad si na mňa spomenie, lebo sex bol skvelý a sadli sme si naozaj aj ako ľudia, ale keby to zistila jeho priateľka, bolo by zle. Že už dlhšie mu to behá hlavou ako nám bolo fajn a bola by škoda prísť o ženu ako som ja, hoci by sme boli iba kamaráti. Tu prichádzam k pointe - svoju priateľku zbožňuje, ale nedokáže ho sexuálne uspokojiť natoľko, aby bol spokojný. Hnusi sa jej oral a podobné praktiky, skrátka veci, ktoré sú pre mňa normálne a robím ich rada. Vraj či by bolo možné byť kamaráti a zároveň by občas vypustil paru. A ja teraz neviem.... Úprimne, láka ma to s ním, pretože sa poznáme, ja viem že mu môžem veriť (nikdy sme si neklamali, boli sme k sebe úprimní, vieme o sebe veľa vecí) Očakávam reakcie typu Hádam nechceš byť jeho rohožka a podobne. Viem, že takto by to nebolo. Veľakrát prišla reč na to, že veľa dievčat iba pretiahol a nechal tak, potom sa neozval ale ja si takéto zaobchádzanie nezaslúžim, lebo ma má rád a istým spôsobom niečo ku mne cíti. Jeho povinnosťou bude aby sa to ona nikdy nedozvedela a keby sa to aj prevalí, nepovie, že som to bola zrovna ja. (Veľakrát mu vykríkla že si ma ísť za mnou a podobne 🙈)
V skratke ide iba o to, aby sme uspokojili jeden druhého a on sa potom vráti k nej.
To ma privádza k myšlienke, že výrok Čo nemá doma, hľadá inde, je pravdivý. Čo myslíte vy?
Druhý, s ktorým sme sa spoznali v práci je zase ženatý a aj od neho som dostala takýto návrh. Chémia je medzi nami neskutočná, ale snažím sa držať v úzadí.
To ma privádza k myšlienke… Dámy, to, že ste vydaté a muža ste si označovali prsteňom neznamená, že vaša úloha ženy skončila. Skúste sa im trochu viac venovať, premôcť sa a obliecť si tie podvazky, umyť si vlasy, naniesť make up a v neposlednom rade, zvadzajte sa stále, aj po rokoch. ☝️

moonlight1210
23. apr 2021

Zenaty, zadany, skvely sex, ... pozri, cela vec sa zvrtne v sekunde, ked napriek vsetkemu ostanes tehotna.

So slobodnym by sa dalo daco riesit. Ale co nariesis so zadanym, zenatym?

Bud pojdes na potrat, ostanes ticho a budes zivit dieta sama (a on ti bude mozno prispievat vkladom na ucet v banke), alebo sa to preflakne a zruinujes nieci vztah. Pricom z toho sama nevyjdes najlepsie, to vies.

Toto by si mala zvazit medzi prvymi vecami.

viktoria1425
23. apr 2021

Dik za radu a teraz vydata tebe to ,že si slobodná neznamená ,že máš ľahať ku každému manželovi do postele lebo dal návrh lebo chlapec nevie čo zo sebou.
Veď si užívaj ale prosím ťa aspon z nezadanými ,nedrb sa do iných vztahov a ich problémov. Tu nejde o ich charakter a čo oni robia ale o ten tvoj.
🙏

anjelicek26
23. apr 2021

Mas pomylenu predstavu o tom, co muzi maju/nemaju doma a chcu/nechcu este aj mimo...Oni toho narozpravaju, co im doma chyba len aby si vrzli inde. Prosim zacni si vazit samu seba, nie je to len o sexualnej chemii, ale treba casom najst partnera do zivota, co ta bude naplnat aj emocne aj intelektom. S byvalym prerusit kontakty, proste je zadany, tym padom tabu, on sa kvoli tebe nerozijde, on s tebou buducnost neplanuje... o com to ako ma byt? .

gr3tch3n
23. apr 2021

Takže on je ku*evnik, preto ste sa aj nedali dokopy, aby ťa pred tým "ochránil". Ale terajšiu partnerku očividne chrániť nechce. Je mi ľúto iba jej, nezaslúži si to. Keď si nevyhovujú tak nech sa proste rozídu a on môže znova prášiť koho chce. Načo s ňou ostáva? K tej druhej polovici sa zatiaľ vyjadriť neviem, sobáš ma ešte len čaká, no viem aj o prípade, kedy manželka a matka sa o seba starala, proste kočka a každý mu ju závidel, no on ju aj tak podvádzal. Keď muž chce podviesť proste to urobí a "dôvod" sa vždy nájde.

snazilka_bio_mamka
23. apr 2021

Ženská naivita ma zaráža a vlastne aj tá moja, lebo som mala podobu situaciu ale ked som bola mladšia (23 r.) my si uplne zbytočne budeme nahovarať, ze ide len o sex, u nas to nikdy nie je LEN o sexe. Aj kde sme 100% presvedcene, ženy boli vyrobené tak, že majú aj emocie a hociako by si ich chcela ututlať, raz vyjdu napovrch. Teraz si predstav, stravite spolu skvelu noc a on sa pobali, da ti pusu vo dverach a ide domov za priatelkou. Ako ti bude? trocha ti zlomi srdce, ale len trocha ale potom sa to nabalí a bude ta to viac a viac mrziet, že odchadza. Dalsia veci, ak ju priatelka nevie uspokojiť (čo je strašna ale strašna blbosť) načo je s nou?? Kamoška sa zaplietla so zenatym chlapom (bohuzial) a on jej tvrdil, ze spolu nespavaju a sex je nahovno a už sa jej nedotkol rok, a potom sme ju videli s krasnym tehotenskym bruškom za ruku so svojou maličkou dcerkou. Chlapy KLAMU. Dalšia vec, nemysli ale ani nahodou (a toto fakt ber ako osobnu skusenost) že ty si iná, zvláštna, výnimočná, teba má rád, s tebou je sex naj... Nie, nie si. Toto hovori aj inej, a ta si tiez myslí ona aka je super a vynimočna v posteli. NIE. Nechcem ti ani nahodou ubližiť slovami, ale proste toto su take fakty z 1. ruky. Teraz si vezmi to, ze by chodil s tebou, tak isto by odisiel za inou "výnimočnou" si vytriasť riť. Vedela by som ti o tomto pisať hodiny, ale z vlastnej skusenosti viem, že sa snim tak či tak vyspíš. Len si pamätaj - priatelku neopustí, sexuje aj s nou + aj s inými (ak je taky sukničkár) a teba bude mat len ako vedlajší pich a ked náhodou vyjde pravda najavo, ver mi, že sa za teba nepostaví ale bude sa snažiť udobriť priatelku a ty budes už len spomienka.. VER MI. Vela stastia 🙂

dskjhfdlkdjhl
23. apr 2021

Zamyslela by som sa nad sebou, ze co asi vyzarujem, ked si chlapi chcu ku mne len "odskocit" a potom sa vratit k svojim manzelkam/priatelkam.

tncka
23. apr 2021

No o tom zvadzani mi porozpravaj po 15rokoch manzelstva,rada si to vypocujem🤣 A ano,presne tak,budes rohozka a ak kyvnes na toho zenateho,uz by som to nazvala aj inak🙄

ovaaa
23. apr 2021

Že aké sračky od neho počúvaš. Nie je s tebou vo vzťahu aby ti neublížil. Vyhovuješ mu len ako madrac nie do života. To má akú predstavu? Byť s priateľkou a teba mať na sex, to by si chcela? Ak vás to oboch láka tak nech ukončí vzťah a sexujte nezáväzné koľko chcete, len to nerobte neverou.

medeaa
23. apr 2021

Ze skuste sa im venovat, premoct sa, zvadzat? Ako vies, ze ta jeho partnerka sa nesnazi? Lebo ti to povedal? Najskor s takym umyslom, aby mu fajcila vtaka ina zena nez partnerka, o ktoru nechce prist? Ty si asi nemala este dlhodoby, vazny vztah, vsak. Ak hej, oprav ma. Tento chlap jednoducho nie je stavany na monogamiu, a je to ok. Ja ho za to neodsudzujem. Jedine, co je na tom odsudenia hodne je, ze jeho partnerka od neho monogamny vztah zrejme ocakava a on ju chce podvadzat. Na teba ma dotycny obrovsky vplyv a bars co ti povie len aby si suchol, jeho zaujem o vyprazdnenie vajec vnimas ako keby ti pod oknami spieval serenady a nosil kytice. Kludne po nom skoc, myslim, ze ked to nebudes ty, tak to bude ina. Nemyslim si, ze jeho partnerku od sklamania uchrani to, ze ty mu nevyfajcis. Ale podielas sa tym na ublizovani inej zeny, nad ktorou sa tu ides pozastavovat, ze sa malo snazi, ze mu nieco neda a on to "chudacik" musi hladat inde. Gratulujem, to mas byt na co hrda 👍.

hipuska
23. apr 2021

Len jedno. V partnerstve je všetko 50/50. A teraz choď na nejaké mužské fórum a tam napíš podobný status. Nech si chlapi vážia svoje ženy, ktoré sa vzdali domova, na čas svojho tela a kariéry pre rodinu.
Nech sa podakuju svojím ženam, že si mohli vklude budovať kariéru, zatiaľ čo sa ony starali o rodinu.

Nie kazdy má doma takého hajzla, ku ktorému ty obdivne vzhliadas a nazyvas ho svojim priateľom. Ja som vždy pracovala prevažne v mužskom kolektíve a v živote si to nikdy žiaden chlap nedovolil. Ale vrana k vrane sadá

pribinak
23. apr 2021

Budem hnusná, ale taka ako ty by raz mala zažiť aké to je byt výdatnú ženou, matkou, starajúce sa o domácnosť a jej muž si behá so “slečnami”
Aký je to “skvelý” pocit, keď zistíš, že muž tá podvádza
Nezvyknem ľuďom želať nič zlej ale toto by ti malo byt dopriate

Ak máš rada sex, je to úplne ok, ale nájdi si chlapa bez záväzkov, nie ženatého
Tebe príde normálnej že on zavola a ty mu das? To si ako “slečna” na zavolanie. Nemáš kúska hrdosti v sebe? A možno má oanko aj 2-3 take slečny ako si ty.

autor
23. apr 2021

No, vôbec nič si od jedného alebo druhého nesľubujem. Práveže naopak, ani jedného by som nechcela na vzťah. 🙂 Mne emócie v tomto smere asi chýbajú, neviem. Aby som to uviedla na pravú mieru, nikdy som nič nemala so ženatým, alebo zadaným. Mňa len občas dokáže pobaviť, keď sa žena dozvie o nevere svojho muža, ako si idú hrdinsky vyhrňať rukávy a brániť jeho česť, lebo milenka je mrcha, ktorá ho zviedla. Ale ženy, ona vydatá (väčšinou) nie je, muž vie čo má doma, čo smie a čo nie. 🙂

ifka1411
23. apr 2021

a čo chceš byť, keď nie jeho “rohožka”? lebo presne to budeš, on ti toho môže nakecať, ako si ťa váži a ako ho priateľka nevie uspokojiť, ale odkial vieš, či je to ozaj pravda? keby si ťa vážil, prečo nieje s tebou? a prečo je teda so svojou priateľkou? znamená to, že ju si neváži a je schopný ju podviesť? neviem, celé mi to príde také, že presne vie, čo chceš počuť a nakecá ti hocičo, len aby “zasunul”

luckalukas_1
23. apr 2021

karma je zdarma 👍🙂 ..vsetko co urobis sa ti vrati.. budes mat vztah a nejaka blbka ti ho rozbije, lebo jej tvoj priatel povie ze je prenho ,,vynimocna" ..som si uplne ista ze to zazijes

autor
23. apr 2021

Musím vás podaktoré poopraviť. K sexu medzi mnou a zadaným nikdy nedošlo. ☝️

anjelicek26
23. apr 2021

Pozri emocne ti to proste nevychadza, si v stave prelietam a je mi jedno aka katastrofa za mnou ostane... bohuzial o par rokov presne takto doma s dietatom unavena neupravena a presne takto sa ti situacia otoci a bude to velmi, velmi boliet. Zapracuj na sebe, sebavedomi, cieloch, hodnotach, sama vies, ze toto neni dobre. A jeho si zablokuj.

ifka1411
23. apr 2021

a inak by som sa bála, či od neho niečo nechytím, keď vieš aký je, možno má tých mileniek viac

autor
23. apr 2021

Udivuje ma, že sa dokážete rozculit nad tým, ked poviem, že áno, žena by sa mala občas navliecť do podvazkov a niečo pre sexuálny život urobiť. Nie iba ľahnúť, odklepať si co ma a hotovo. Lebo život sa po svadbe a deťoch nekončí.... 🙂

zuvelyn
23. apr 2021

Ani nečítam komentáre radšej...

Teoreticky, tebe to moze byt úplne jedno. Ty vzťah nemáš, ty nejdes partnera vedome podviesť a to co robí tvoj sexualny partner so svojím vzťahom ta trápiť nemusí, on by mal mať svedomie.

Prakticky, ked muž podvedie tak z nejakého dôvodu takmer vzdy na vine milenka ktorá nema uctu k cudzej zene a k cudiemu vzťahu 🤷🏼‍♀️

Mne osobne by vadilo skor vedomie, ze pred tým nez vecer zasunie do mňa, sa ráno pohrá s nejakou inou 🤮

Každopádne pýtat si na akomkoľvek fore požehnanie na sex s kýmkoľvek je prinajmenšom čudne 🤔

autor
23. apr 2021

@ifka1411 v tom čase som mala antikoncepciu ale mali sme aj gumu 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. apr 2021

@zuvelyn
V podstate áno, mne to jedno byť môže, aj keď nie je. Ja som mu povedala, že ubližovať jeho partnerke samozrejme nechcem, takže k ničomu ani nedošlo aj keď sa stretávame. 🙂 Je to jeho vzťah a zodpovednosť 🤷‍♀️
Požehnanie nechcem, kdeže. Možno pripomenúť ženám, že okrem detí a povinností existuje aj muž.
Mimochodom, to že je ženatý som sa dozvedela náhodou. Obrúčku nenosí, ani sa mi nikdy nepriznal.

snazilka_bio_mamka
23. apr 2021

akoby to boli moje slova :D a ani ani som nemala emocie, ale casom prisli. A nie, NIKDY som ho za chlapa nechcela, ale casom som sa začala viazať. NIkdy som ho nelubila, ale hold ked s niekym sexujes, vytvori sa nejake puto. Ci chces ci nechces.

autor
23. apr 2021

@snazilka_bio_mamka celkom ma mrazí z toho, že som si povedala nie... Sex je iba sex 🤷‍♀️

irusa
23. apr 2021

Zaujímavé, že práve ty nám ideš radiť ako my sa máme správať k vlastnému mužovi 😀 ..keď nedáme im my dáš im ty 😀 ?

mariska1989
23. apr 2021

To akoze náhodou niečo z naše rozkoše zmizne a budem cítiť že chlapovi niečo chhcz chcel by niečo nové mám mu otvoriť druhé vráta ? 😬🤢🤮 Akože chcem su tu aj také čo s tým problém nemajú a druhé čo im to vadí ... Vzťah nieje len o sexe , za ďalšie čo tak sa postaviť do role tej druhé osobne by sa ti tiež nepáčilo keby si zistila že ti tvoj priateľ či manžel bol neverný ....samozrejme každý musí uznať čo je správne a čo nie .keby sa mne manžel nevenoval že kvôli sexu napr tak mu to poviem na rovinu že buď nech sa venuje on alebo si nájdem ba to určitú osobu a on bude o tom vedieť .. poznám jednu babu ktorá to má s chlapom takto lebo jemu sa nechce toľko X 🙈

autor
23. apr 2021

@irusa ja možno nie, ale možno kolegyňa od vedľa 😂

snazilka_bio_mamka
23. apr 2021

ja len tak pre info, kolko mas rokov? inak vtipne, ako mne vtedy hvoorili skusenejsie zeny, ako to dopadne (a dopadlo) a mykala som s plecom, je mi to jedno, ja nemam vztah, je to jeho a jej problem, sme len friends with benefits, uplne ho mam na háku, ide len o sex, ja nemam žiadne city ani nic podobne, fakt ho ani nemusim, keby nie je dobry v posteli tak sa snim ani nebavim, sexuje len so mnou, priatelka ho nevie uspokojiť, iba sa ventilujeme, chlap sa musí vyventilovať ked doma nedostane to co chce, TOTO SU VSETKO HLASKY Z 1. RUKY. Ale rob ako mysliš 🙂

veronikaszabova
23. apr 2021

@ptmt1011 presne...
Obycajna rohozka. Chlapom nestoji za ziadny vztah, len si na nej oklepu vajcia. 🤢🤢

anjelicek26
23. apr 2021

Hlavne to znie - len aby ste si ho udrzali, snazte sa, makajte na sebe, lebo co? Opusti nas? Pojde ta vyprasit? Chlap, ktory ma nemiluje, nepritahujem ho, nechce byt so mnou, nevazi si rodinu, myslis, ze takeho chce niektora s nas doma, ze je hodny nasej lasky? Vacsina s nas je napriek detom vdaka bohu nezavisla, mame pracu, financne zazemie a stabilitu v zivote a nas vztah je - partnerstvo - nie zavislost.