Priateľ ma podvádza s jeho bývalou

mirabell12
26. máj 2021

Dobrý večer
Chcela by som sa spýtať na vás názor
Mam priateľa 5 rokov sme spolu s toho má 3 roky podvádzal s jeho byvalou ktorá je staršia od
neho aj odo mňa ktorá nie je v poriadku pravdebodne je chorá na hlavu ale môžu sa to aj drogy ktoré berie a jej búrlivý život.
Tie nevere som mu odpustila wle nezabudla časom sme sa ppsuli ďalej mame spoločne bývanie s tým ze s toho svojou byvakou skončil no bohužiaľ nasla som fotografie na internete na marketplace predaj oblečenie kde ona predáva nejakú súpravu a bola odfotena v našom spoločnom dome začala som to riešiť s priateľom aj s nou kde sme si vymenili hanlivé slová pretože mi klamala ale aspoň priatel sa priznal .
Som stále sním pretože nemám ísť kam rodinu nemám a cakala pokým nehnuteľnosť bude napísala aj na mňa.
No po tom incidente je asi pol roka a šli sme do mesta a priateľ si odbehol a zrazu sa vynorila jeho buvala ktorá ma napadla a vyhrazala sa mi za tie hanlivé urážky ktoré boli vzájomne nevedela som co mam robiť pretože tam takú hanbu nie mne ale sebe spravila pred ľuďmi. Osobne si myslím ze to nebolo za urážky .
Priateľ na to reagoval ze jej napíše a nič len sa usmieval uz som zufala a viem ze som hlúpa ze to trpím tak dlho ale neviem co mam robiť

lintu
26. máj 2021

No čo máš robiť... Ideálne sa rozísť. Prečo dom ešte nie je napísaný na teba? Vlastne čakáš, že si priateľ potom tú polku domu od teba odkúpi?

kkovacovak
26. máj 2021

@mirabell12 nemáš kam ísť? Nemáš prácu? Vlastné financie? Dúfam že si neinvestovala svoje vlastné peniaze do nehnuteľnosti ktorá nie je písaná aj na teba. Tým pádom si vôbec nemyslela na budúcnosť a mala si ružové okuliare. Byť s takýmto chlapom a nemyslieť na zadné vrátka je naivné a dosť nezodpovedné. Teraz si vlastne v pasci a nevieš ako z toho von a on to dobre vie. Takže ťa má v hrsti, môže si s tebou robiť čo chce a aj tak vie že nemôžeš odísť. Vlastne si za to môžeš sama. Každý je strojcom svojho šťastia a takto to niekedy dopadne. Moja rada je odísť od neho rýchlo preč. Toto nemá budúcnosť a ty nemáš už žiadnu hrdosť. Postav sa na nohy a buď zodpovedná sama za seba. Nie si prvá ani posledná. Musíš to spraviť lebo inak sa v tomto bude krútiť celý život. Hlavne s ním neotehotni.

mirabell12
autor
27. máj 2021

@kkovacovak napísala si úplnú pravdu...

kkovacovak
27. máj 2021

@mirabell12 to ma mrzí. Nabudúce už budeš určite opatrnejšia. Aspoň sa poučíš z vlastných chýb. Máš aspoň bločky alebo výpisy z účtu z nákupu vecí do domu? Nájsť si podnájom nie je možné? On ťa ťahá za nos a podla toho čo píšeš s tým neplánuje prestať. Buď to radikálne zmeníš alebo sa zmieriš s osudom čo ale nie je rozumné. Treba byť silná samostatná a zaťať sa. Nie je to jediný chlap na svete a nájdu sa ešte dobrí a slušní. Už len ty musíš vedieť aké máš možnosti a čo naozaj od života chceš. Tiež som zostala sama a musela som si sama platiť nájom a všetko okolo. Uskromnila som sa ale bola som spokojná a hrdá na seba. Keď som sa dala dokopy tak som spoznala priateľa a je to 100 a 1 oproti bývalému a to som v to ani nedúfala. Vždy je nejaká cesta tak porozmýšľaj.

slovakboy
27. máj 2021

@mirabell12 si s ním 5 rokov a nemáte deti. Si s ním lebo nemáš kam ist nemáš rodinu. Chápem tá že máš ťažké rozhodovanie.
1. Nájdi si potajomky skromne bývanie
2. Odsťahuj sa - jemu nič vysvetľovať ani hovoriť nemusíš. Nie si mu nič dlžná nie si jeho žena.
3. Nájdeš si niekoho lepšieho a potom sa zlepší aj bývanie.
Najťažšie bude pre teba odpútať sa. Keď to však neurobíš budes dlho trpieť. Ak to urobíš bude to najprv ťažké ale potom budes šťastná že si to urobila. Pozor, on bude prosiť, vyhrážať sa, sľubovať. Never mu a ustoj to. Alebo ho miluješ? To si nepísala.

martinka13
27. máj 2021

Riešenie je jediné. Odísť. Ideálne skôr, ako budete mat dieťa.

stanulienkat
27. máj 2021

Z piatich rokov, ťa tri roky podvádzal. Napriek tomu si s ním kúpila na polovicu nehnuteľnosť. Co sa dá na to povedať?

dskjhfdlkdjhl
27. máj 2021

@stanulienkat navyse jej ta nehnutelnost nepatri🙉

pribinak
27. máj 2021

Dievča zlate, kde si nechalo rozum? Dávno pradavno si mala byt preč a chod sa poradiť s právnikom čo s peniazmi

hipuska
27. máj 2021

Čo ten dom? Ja by som sa proste zachovala ako mrcha. Využila možno jeho výčitky svedomia a dajak skúsila popracovať na prepise domu aj na mňa. A

monka105
27. máj 2021

Tri roky ťa podvádzal so svojou bývalou a ty si ešte stále s ním? Vyporiadajte si podielové spoluvlastníctvo k nehnuteľnosti a dovidenia.

hipuska
27. máj 2021

@monka105 nemajú aké. Bo dom nie je jej.

a_adamcova
27. máj 2021

@kkovacovak Opravím ťa, byť s hociktorým chlapom a nemať zadné vrátka je nedomyslené a hlúpe. Lebo až keď je zle, sme prekvapené s kým sme to vlastne žili. A veľakrát ani v tom najhoršom sne nepomyslíme, že by niekto koho sme milovali bol schopný nás obrať aj o to posledné 🙂 Preto treba mať zadné vrátka, aj keď to vo vzťahu klape, - momentálne.

laladua
27. máj 2021

@mirabell12 ten vztah nema buducnost, tvoj priatel ta bude podvadzat aj neskor aj kedy budete mat nahodou rodinu. Nechci zit v takomto vztahu. Pokial mas pracu, tak sa cim skor odstahuj, pokial si investovala do domu a mas na to dokaz ako prevody z uctu ci uctenky, da sa to ziskat spat, no chce to dobreho pravnika.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
desore
27. máj 2021

@mirabell12 Cakam alebo si cakala?

desore
27. máj 2021

@hipuska Nemyslis vazne? Osklbat niekoho o peniaze je ubohe. To, ze ju 3 roky podvadzal o niecom svedci. Nespokojnost v sexe, byva s nou, takze v ostatnom mu vyhovuje.

hipuska
27. máj 2021

@desore tu nehnuteľnosť predsa riešili spolu. Či on ju akože vyplatí z dobrého srdca?

anita6666
27. máj 2021

Mňa by zaujímalo,prečo je bývalá,keď ho to ku nej stále ťahá???? Vieš prečo sa vlastne rozišli? To by ma celkom zaujímalo....tie príbehy,keď bývalá sa stane jednotkou na trhu 🙂

mirabell12
autor
27. máj 2021

@anita6666 ano pretože ho ona podvádzala a robí najstaršie remeslo a je psychicky chorá čo som zistila aj sama pretože mi robila zo života peklo

karpina
27. máj 2021

Odpustila si mu neveru, kde ta priatel podvádzal s narkomankou - prostitútkou? Nebojíš sa pohlavných chorôb?

mia78111
28. máj 2021

@mirabell12 a ty si inak psychicky ok? Ostat s degesom co ta 3 roky podvadzal a evidentne si robi z teba dobry den?
Okamzite by som zacala riesit veci s pravnikom, typka kopla do riti az by sa po nom zaprasilo, tu jeho priatelku nechala vykonavat jej remeslo a vobec sa nou nezaoberala a isla by som sa OKAMZITE otestovat na pohlavné choroby.
Uz vcera bolo neskoro, aby si od neho odisla.