Priateľ ma podviedol. Mám pozerať na to, že máme spolu dieťa?

kikus23456789
31. máj 2022

Stala sa mi taka vec ze minuly rok v septembri sa mi narodilo bábo ale v decembri som musela necakane odist aj a malinkym na dlhsiu dobu(rodinne problemy) a medzi tym ma priatel podviedol tak som teda ostala tam ale v marci som sa k nemu vratila (koli dietatu bolo tazke vychovavat a tahat vsetko sama) lenze teraz nam to vobec neklape stale mu to vycitam hadame sa a raz citim ze ho lubim a ked si na to spomeniem je mi z neho zle pride z roboty hadame sa udobrime sa a stale takto dookola cely den ostali by ste v takom vztahu? Predtym ako ma podviedol sme boli spolu 3 roky a vsetko nam klapalo ale teraz citim ze uz to nejde ale pozeram na male myslite ze mam pozerat na dieta? 😕 On vravi ze ma miluje ale ja to tak necitim. Stale si vravim. Ze k nej sa choval lepsie ako ku mne a je to. Pavda nejde nevladzem takto byt zJeho strany necitim ze by som.bola milovana KED NAMNA AJ jeho rodina nadavala on je taky ze este ma bude ohovarat niekedy mam stochuti si zacnut sniekym chcem byt stastna aj ja ale potom sa bojim. Ze by som. Rozvratila rodinu a lutovala by som to a vycitala to
Prepáčte za pismo ale skace mi klavesnica

eri28
31. máj 2022

@kikus23456789 veľmi ťažká situácia podľa mna, skús sa s ním porozprávať o tom, keď sa dá. Možno ste sa už na tu tému bavili. Podľa toho čo pises, si mlada mamina, a nie ste manželia. Sama neviem, čo a ako by som reagovala, ale nič by som nikdy nerobila asi koli dieťaťu, musíš myslieť aj na seba. Dieta cíti nedorozumenie a aj hádky a ked máš kam a silu a chceš, môžeš skúsiť aj sama, ale mala vy si byt rozhodnutá. Muži vedia v tomto veľmi byt manipulatívny. Keď tam nie je s tvojej strany už žiadna láska podľa mna to nemá cenu. Ale možno potrebuješ viac času mu odpustiť, a môžete to mat len ako krízu. Veľa stastia.

kikus23456789
autor
31. máj 2022

@eri28 ďakujem stále sa rozprávame on sa mi stale snazi hovorit opak ale ja viem ze to tak neni necitim to tak ja chcem aby nam to klapalo ale stále keď si na to spomeniem ja neviem no... Ja ho lubiim ale ked si na to spomeniem strasne sa mi hnusi ja nechcem byt k nemu neprijemna ale strasne mu tiez hovorim take silne veci no

kikus23456789
autor
31. máj 2022

@eri28 podľa mna ma vztah naplnat ale mna to skor nici😕

pininka1
1. jún 2022

@kikus23456789 ak si sa vratila,tak si sa mala.vratiit s tym ze sa to uzavrelo, a nie ze mu to budes vycitat, lebo potom prave to dieta trpi tym dusnom co u vas je. Ak sa nevies cez to preniest comu rozumiem tak radsej odid, bude to len horsie.

sense
1. jún 2022

Al ta to ničí, tak treba odísť a nie sa vracat. A ostávať kvôli dieťaťu je alibizmus. To dieťa cíti vaše hádky a napätie medzi vami. A zjavne okrem dieťaťa nemáte nič spoločné. Ved otcom ostáva ak nadalej

anjelicek26
1. jún 2022

Ked zena od muza s dietatom odijde na cele mesiace pred/pocas sviatkov, je to jasny signal, ze je pravdepodobne koniec a on to tak bral a pretiahol prvu, co mu prisla do cesty.. Vratila si sa po skoro 4roch mesiacoch s myslienkou "sama je to tazke, skusime to nejak urovnat" - tak to bud skus skutocne urovnat a otoc list za tou neverou, alebo to ukonci uplne. Nic medzi tym neexistuje a len si nicis srdce, ked to stale v hlave riesis a vas vztah sa nikdy nezlepsi, ked mu to budes stale vyhadzovat na oci. Ty si odisla - to bol prvy spustac problemu, dovody su irelevantne... Ak chces rodinu pokope, treba ist dalej. Lebo ani on nebude vecne mat chut na vycitky.

pribinak
1. jún 2022

Ak mu už nedôveruješ, hnusi sa ti a si jeho zradou veľmi sklamaná tak odidi. Evidentne u teba skončil

Nemá zmysel siliť vzťah keď cítiš že to nemá zmysel

Daň si návrh na výživné a daj dieťaťu aj sporenie.

beata_k
1. jún 2022

@anjelicek26 V zasade s tebou suhlasim. Bude nech odpusti alebo ide. No, ze odisla nie je dovod na neveru. Odisla z rodinnych dovodov, nie lebo im to neklapalo. Mozno chora mama, otec...(aspon ja som to tak pochopila )Co maju potom povedat zeny vojakov, kamionistov...? Sme od seba, tak podvadzam? No hadam nie.

anjelicek26
1. jún 2022

@beata_k tak snad napise viac, preco vtedy odisla. A ako to on pochopil, ci nie ako rozchod... kazdopadne vycitkami si nepomoze, nici seba, nici jeho, bud to uzavrie, alebo odijde, toto "medzi tym" kvoli dietatu je najhorsia varianta.

mulm
1. jún 2022

@beata_k na tvojom mieste asi na 80% ho necham ist ked potreboval inu raz tak to bude potrebovat aj po druhý krat

nevenka
1. jún 2022

@anjelicek26 ale ona pravdepodobne neodisla z roztopase, ale pravdepodobne kvoli niecomu rodinnemu, co sa tykalo jej rodiny, nie ich 3 ako rodiny, ak som dobre pochopila.

@kikus23456789 len na okraj ku vsetkemu. Najprv si pories tento vztah, ujasni si, co chces a co nie. Ziadne dalsie vztahy, kym toto nemas poriesene, a ani keby ste sa rozisli, tak neskoc hned dakomu dalsiemu do postele. Lebo dalsi vztah treba budovat s jasnou hlavou a racionalne, nie na truc.

pribinak
1. jún 2022

@anjelicek26 dôvody sú irelevantné?

Nepíše čo sa stalo, možno jej rodič ťažko ochorel, mizno sa udiala v rodine tragédia, …..to neznamená že jej chlap mal skočiť na prvú sukňu čo šla okolo

Tu je tento vzťah evidentne nefunkčný, ak by bol pevny, citovo naplnený, funkčný, tak by jej bol verný aj keby bola neviem ako dlho preč

Normály muž predsa musí chápať že nevera žiadnemu vzťahu nepomôže

beabelisova
1. jún 2022

Neviem akoby som toto brala, akoby som sa k tomu postavila, jedine co viem, ze by som to nevedela len tak prekusnut, to asi nie. Treba sa o tom zhovarat, ci vidite vobec nejaku moznost byt spolu aj dalej a obaja na tom vztahu, dovere pracovat.

eri28
1. jún 2022

@kikus23456789 ak ta ničí, tak ja by som odišla. Ono v podstate sa viete dohodnúť, ako pisali ženy niektoré niššie aj na výživné a iné veci. Možno mu nevieš odpustiť alebo možno ta už nemá rad. Z neverou tam je to veľmi ťažké mne radiť. Veľa sily prajem, dieta za nič nemôže, a máte iba jedno a on ked sa bude chcieť stretávať sa môže. Vsetko si musíte vyjomunikovat sami a uvidis, podľa toho.

katarinka89
1. jún 2022

@kikus23456789 no rodinu už narušil on keď do nej zakončoval ďalšiu ženu. Ty už nerozvratis to čo už tak je- len sa zariadis podľa toho, čo tvoja myseľ a srdce vie akceptovať. A udržovať vzťah koli dieťaťu? No pokiaľ by ta nevera teba vnútorné nerozhadzala tak zostaň ale je očividne, že sa to v tebe bije a ovplyvňuje to tvoje správanie k mužovi. A to dieťa vidi

oli18
2. jún 2022

@kikus23456789 kolko mas rokov ty a kolko partner?