Rozchod nie je riešenie

radkaaaaaa111
28. nov 2021

Ahojte žienky, nebudem to veľmi rozpisovať a zachádzať do detailov ale ide o to, že partner sa mi včera priznal, že od našej hádky, ktorá bola pred 5 mesiacmi sa cíti zle. Posledný mesiac už mu ani nechýba sex. Rozísť sa nechceme lebo v podstate na to nemáme žiaden dôvod ale nemáme žiadne riešenie na náš problém. Ja som bola ochotná zmeniť to čo on chcel ale on sa ochotný zmeniť nebol a ani nieje 🙂 Cíti sa na dne svojich síl a prvý krát nemá na nič riešenie. Ja sa iba bojím čo sa bude diať keďže nikoho okrem neho nemám :( Chce tomu iba nechať čas a doslovne čakať na zázrak.. nežijeme spolu a priateľ zvykne byť veľmi zaneprázdnený čiže sme spolu 3x cez týždeň v posilňovni, jeden deň v týždni sami a 2 dni s partiou. Budem vďačná za všetky rady 😔 nechcem aby trpel ďalej ale chceme bojovať len nevieme ako a obaja vieme,že rozchod nieje riešenie

tncka
28. nov 2021

@radkaaaaaa111 z tejto tvojej "omacky" som nevycitala nic. Takze este raz a daj prosim obsah hadky,co sa stalo,nestalo,aby som mala ako taku predstavu o co tam ide🤔

thereisabear
28. nov 2021

Čo si zmenila a čo on nechce zmeniť?

damiana1992
28. nov 2021

@radkaaaaaa111 prepáč ale to je dôvod založiť 3 témy?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
28. nov 2021

ak on nie je ochotný zmeniť čo ty vyžaduješ tak je jasný signál že fešák o vzťah nestojí... otázka je - či po čase to nebude aj tebe vadiť... 😉

dskjhfdlkdjhl
28. nov 2021

Ty si ochotna mu vyjst v ustrety, on Tebe nie a nema ani ziadne riesenie. To, ze okrem neho nikoho nemas, to nie je vobec dovod ostavat v nefunkcnom vztahu. Radsej sama, ako s niekym, kto o to (za to) nestoji.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
28. nov 2021

@radkaaaaaa111 ak sa pol roka citi zle,tak je najvyssi cas to utrpenie skoncit. S partnerom ti musi byt dobre,musis sa pri nom citit v bezpeci a prave pri nom zabudnut na starosti.

pbra40
28. nov 2021

Chce sa podla mna rozist, ale nema gule ti to povedat. Ako vacsina chlapov, vyhovuje im stav "aspon nieco a niekto" a ked tomu zena da koniec, tak este to otocia proti tebe, ved ty si to chcela. Podla mna to je zaciatok konca

kitycat
28. nov 2021

Tak ak spolu nebyvate dajte si "pauzu", ze kto z vas skor doleze a komu to bude vyhovovat

timing
28. nov 2021

A to kolko mate rokov? Stretavate sa IBA v posilnovni to je kolko 1-2 hodiny?, s partiou, potom jeden cely den ci po skole/ praci? Ako dlho ste spolu?
Chapem ze nechces detailne nic prezradit,ale nic si v podstate nenapisala aby sa to dalo vyhodnotit.
Ako osobne sa mi nepaci veta: rozchod nie je riesenie
Jemu je zle, zmenit sa nechce,ty ano. No zial riesenie je rozchod. Jemu je zle lebo sa potrebuje nadychnut " cerstveho vzduchu" alebo potrebuje aby mi spadol " balvan" z hrudi.

dadis
28. nov 2021

Vidim to ako zaciatok konca. Viac by som to nenatahovala a rozisla sa s nim. Len sa motate a nikam sa neposuvate. Uz ta nelubi, len nechce byt sam. Ale dobra sprava je, ze kazdy koniec znamena novy zaciatok. Tak hlavu hore, opat stretnes niekoho noveho.

miadi
28. nov 2021

Je na čase hladat novu posilnovnu.

mischelin999
29. nov 2021

No ale to bola asi celkom velka hadka, ked to takto dopadlo ci? Lebo inak neviem ani ja ze ako ti poradit, mozno je to este cele v tej hadke nevypovedane.

kaki3
29. nov 2021

Kde je problem? Co sa vlastne stalo? A inak k tomu, ze ty ochotna sa zmenit a on nie, nic sa nevyriesi ked bude chciet iba jeden nieco zmenit, udrzat vztah.

simca06022011
29. nov 2021

Vie ze nikoho ineho nemas a nechce ta odkopnut, ale uz s tebou byt nechce? Preto nrma riešenie, zmenit sa nechce a chce rozhodnutie nechať na tebe?