Samota po rozchode

niki_445
19. jan 2022

Ahojte mozno tu uz take temy sú, ale rozisla som s priatelom cca pred 3 mesiacmi ..po rozchode mi vobec nechybal a aj som zabudla ze vobec existuje ale zacal mi chybat a posledne 2 tyzdne stale placem avsak niesme v kontakte od rozchodu a ani sa mu nechcem uz ozyvat pretoze viem ze som spravila spravne rozhodnutie ,ale neviem a nechapem preco nanho opat myslim a je mi smutno citim sa taka sama. Mali ste to aj vy tak? Alebo je to vobec normalne? Boli sme spolu dlho cez 4 roky.

bloger
19. jan 2022

@niki_445 Jasné, že je to normálne. Chce to čas aby sa to dalo do poriadku. Postupne zistíš, že to bolí stále menej. Tvoje srdiečko sa zahojí. Všetko dobré prajem. Hlavne veľa lásky od tvojej rodiny a priateľov.

petravelasova
19. jan 2022

Ano je to normálne,,boli ste spolu dosť dlho na to,aby si naňho zabudla len tak..alebo ho ešte stále miluješ a nemôžeš naňho zabudnut..ale ak to bolo správne rozhodnutie opustiť ho,tak to musíš len oplakat..skus si vymyslieť na každý deň nejakú aktivitu,a rozplanovat si deň aby si stále mala zamestnanu hlavu,myseľ,telo.Najlepsi liek je čas..venuj sa maximálne sama sebe a rob to co ta baví..bude ti lepšie uvidis..časom..držím palce 😊😊

7karolina77
19. jan 2022

ahoj, ja som sa nedavno rozisla po 5 rokoch, tiez sa mi deje to co tebe, avsak zistila som ze ked mam program a zamestnanu hlavu tak nie ja cas si na neho spomenut, len je tazko kazdy den vyplnit tak aby tam nebol priestor na take pomyslenie

sipopa
20. jan 2022

to su take bezne stavy, chce to len cas 🙂

absolventka
16. feb 2024

@niki_445 Ahoj ja to poznám. Bola som vydatá 6 rokov ale nás vzťah bol raz hore a raz dole a ja som vždy šla k rodičom . Pýtal poslednú šancu ale už som mu neverila ale aha on to myslel vážne. On je dnes ženatý a je ideálny manžel . Ja som skončila u rodičov s dvoma deťmi a tiež som si neskoro uvedomila že ho milujem a skončila som na psychiatrii. Ak ho ľúbiš tak ho nenechaj odísť !