Aké boli vaše dôvody na rozchod a rozvod?
Ahojte, aké boli vaše dôvody na rozchod alebo rozvod s partnerom ?
u nas to bude zrejme rozchod jeho kriza stredneho veku, ked udrziaval sexualnu komunikaciu so zenami z xxl premien, taky material na zvracanie, klamstva, plus dalsie veci, bude to tazke po dlhorocnom manzelstve
manipulator ludi,vysoke sebavedomie a ego,nulov pomoc v domacnosti,ziarlivost,klamstva a zatlkanie..neskutocna financna negramotnost a v poslednej dobe mysli len na seba ...a je neskutocne materialny...nulova strarostlivost o zdravie ...slintanie po zenskych na kazdej socialnej stranke...proste mne to netreba taky toxik vztah...
@anonym_autor iné životné smerovanie.. ja som sa chcela po 5 rokoch vzťahu posunúť, mať rodinu, deti..on mal čas 🤷♀️ mali sme obaja 30
ziarlivost spojena s majetnickostou plus slaba komunikativnost. uplne najhorsie veci 😀 este je tam narcizmus, ale tak musim si zaklopat, s tymto ja nastastie zatial skusenost nemam 😅
@anonym_autor
1. žiarlivosť, klamstvá, nevera, fyzické násilie, financie
2. stereotyp, nejako sme si zovšedneli a láska proste niekde vyprchala všedné starosti okolo domácnosti a detí, prišla kríza a nejako sme to neustáli
Drogy
Nevera a klamstvá z jeho strany
Ziaden intímny zivot, prejavy lasky, nezaujem, chlad, neriesenie problémov proste mal na haku a len sa viezol.Ale pre neho bolo vsetko v najlepsom poriadku😁a prekvapeny z rozvodu
Píšte aj dôvody prečo ste sa s takými klenotmi dali dokopy 😅
@sevrin no klenot bol príťažlivý, zodpovedný, pracovitý človek, bola s ním zábava, rodinu dokázal veľmi dobre zabezpečiť, bol výborný milenec, starostlivý otec, len žiaľ po pár rokoch manželstva prepadol koníčku, ktorému začal postupne venovať viac a viac času. Odmietala som žiť ako rozvedená ešte pred rozvodom, tak som to ukončila. Nič lepšie som nemohla urobiť. Mám teraz muža, ktorý má dva koníčky, ale dostatok času aj pre mňa a naše spoločné aktivity a nezmenilo sa to ani po rokoch.
@sevrin no klenot bol príťažlivý, zodpovedný, pracovitý človek, bola s ním zábava, rodinu dokázal veľmi dobre zabezpečiť, bol výborný milenec, starostlivý otec, len žiaľ po pár rokoch manželstva prepadol koníčku, ktorému začal postupne venovať viac a viac času. Odmietala som žiť ako rozvedená ešte pred rozvodom, tak som to ukončila. Nič lepšie som nemohla urobiť. Mám teraz muža, ktorý má dva koníčky, ale dostatok času aj pre mňa a naše spoločné aktivity a nezmenilo sa to ani po rokoch.
@anonym_699069 a čo to mal za koníček?
@anonym_autor prejav zaujmu o inu, co povazujem za neveru a s tym klenotom som bola preto, lebo bol aj perfektny herec a vsetko dokonale predstieral.
@sevrin moj bok normalny 20 rokov a jedneho dna mu preplo, nikdy nikomu never je moje ponaucenie a veci z dna na den mozu byt inac
@sevrin moj bok normalny 20 rokov a jedneho dna mu preplo, nikdy nikomu never je moje ponaucenie a veci z dna na den mozu byt inac
@anonym_99e867 u nás nápodobne... Kríza stredného veku ako z učebnice, ale on to samozrejme popiera. Prechádzame emočným peklom obaja, ale ja pochopiteľne väčším, pretože to prišlo ako blesk z jasného neba. Nikto nechápe.
Nekonečná nuda, s ktorou sa nič nedialo robiť. Jeho predstava bola fľaša vína a seriál, deň čo deň. Žiadne prekvapenia, žiadny sex a keď som chcela niečo zorganizovať tak masívny odpor. Taktiež obrovské prekvapenie bol rozvod pre neho. A prečo sme sa dali dokopy? Lebo prvé dva roky ešte mal pulz v sebe až potom ho opantal gauč. Debil. Stratených 5 rokov života.
@anonym_99e867 u nás nápodobne... Kríza stredného veku ako z učebnice, ale on to samozrejme popiera. Prechádzame emočným peklom obaja, ale ja pochopiteľne väčším, pretože to prišlo ako blesk z jasného neba. Nikto nechápe.
@anonym_d3bdf1 mna to psychicky odrovnalo prepotena sa budim nocnymi morami, vkuse na to myslim strasny hajzel je, co dokazal robit ja som postupne prichadzala na dokazy a mna to polozilo, neviem s kym som zila, u vas to riez boli zoznamky?Co chces dalej robit? Inak takmer 50 ma, mozme si popisat ak chces
@anonym_autor prejav zaujmu o inu, co povazujem za neveru a s tym klenotom som bola preto, lebo bol aj perfektny herec a vsetko dokonale predstieral.
@domkakvet najhorsie je cit s excelentnym hercom na oscara, tak velmi to boli, dufam, ze si na to prisla skor ako ja
@anonym_d3bdf1 mna to psychicky odrovnalo prepotena sa budim nocnymi morami, vkuse na to myslim strasny hajzel je, co dokazal robit ja som postupne prichadzala na dokazy a mna to polozilo, neviem s kym som zila, u vas to riez boli zoznamky?Co chces dalej robit? Inak takmer 50 ma, mozme si popisat ak chces
@anonym_99e867 vyzniem hlúpo ale ako sa prejavuje ta kríza stredného veku ?
@domkakvet najhorsie je cit s excelentnym hercom na oscara, tak velmi to boli, dufam, ze si na to prisla skor ako ja
@anonym_99e867 neviem za kolko si na to prisla ty, ale mne to trvalo velmi dlho a keby sa nestalo to co sa stalo s tou inou, tak to nevidim asi do dnes, nemala som skusenosti, ale ked tu citam niektore prispevky, tak mal vela red flag uz od zaciatku, teraz by som to uz vedela, pred tym som necitala ani clanky nic, ved na co, moj herec bol dokonaly.
@anonym_99e867 u nás to nebolo o nevere. Rozišiel sa so mnou "preventívne"🙄 aby sa mohol kurviť bez výčitiek svedomia, "keď to príde"... Nezvládol vlastné postavenie, okolie ani emócie. Hotovo. Viac než 20 rokov v prdeli. Inak tie nočné mory som mala aj ja... sny, úplná haluz, brrrr. Teraz už je to trošku lepšie a chcem veriť, že najhoršie mám za sebou. Bývate spolu ešte alebo už každý sám? Ja to tu rozoberať moc nechcem, ale neviem ako ti napísať, keď sme obe NN😂🙏
@anonym_99e867 u nás to nebolo o nevere. Rozišiel sa so mnou "preventívne"🙄 aby sa mohol kurviť bez výčitiek svedomia, "keď to príde"... Nezvládol vlastné postavenie, okolie ani emócie. Hotovo. Viac než 20 rokov v prdeli. Inak tie nočné mory som mala aj ja... sny, úplná haluz, brrrr. Teraz už je to trošku lepšie a chcem veriť, že najhoršie mám za sebou. Bývate spolu ešte alebo už každý sám? Ja to tu rozoberať moc nechcem, ale neviem ako ti napísať, keď sme obe NN😂🙏
@anonym_d3bdf1 najdes ma ak by si chcela na azete Diffusila, zalozila som si nick len kvoli nemu aby som zistila pravdu, u nas je to cerstve od septembra som vycerpana, zrela na psychiatra, neviem kedy to prejde. Tvoj mal aspoň charakter, moj mi povedal, ze si myslel, ze na to nikdy nepridem, pri tom co vystrajal by len mrtvola na to neprisla. Zatial sme spolu, snazi sa to napravit, ake vzdy ma naserie ja vlastne uz ani neviem co citim
@anonym_99e867 neviem za kolko si na to prisla ty, ale mne to trvalo velmi dlho a keby sa nestalo to co sa stalo s tou inou, tak to nevidim asi do dnes, nemala som skusenosti, ale ked tu citam niektore prispevky, tak mal vela red flag uz od zaciatku, teraz by som to uz vedela, pred tym som necitala ani clanky nic, ved na co, moj herec bol dokonaly.
@domkakvet 9 mesiacov ma klamal, ale red flegy som citila tak od leta, len ako milujuca manzelka som myslela, ze je unaveny z roboty
@anonym_99e867 vyzniem hlúpo ale ako sa prejavuje ta kríza stredného veku ?
@anonym_autor u mojho ta kriza sa prejavila tym, ze jeho neistota v seba sameho sa zacala prejavovat tym, ze vyhladaval zeny o ktore nie je ziadny zaujem, cisty suteren, ubožiačky vyslovene škraty, lebo tie boli ochotne ho ofukovat, cize suteren plus chudobne, aby mal pocit, ze ich "zachranuje" uplne mu preplo ked ako tu uz bolo spomenute prisiel kvazi k "moci" v praci z chudobného kaciatka na kacera, nezvladol to, emocne je nezrely a nedal to, za kazdym podvadzajucim chlapom je vacsinou vlastná neistota, casto nejaka psychicka porucha ci nestabilita, casto sa to prejavi, ked zistia, ze maju pol zivota za sebou, alebo pridu k peniazom, môžu mat doma aj miss sveta
Rozchod... Ako som tehotná a s dcérou na rukách utekala k susedom, lebo mu preplo v hlave a mal pocit, že si zaslúžim dostať bitku. V sekunde som volala od susedov policajtov a v nočnej košeli na nich čakala. Prišli policajti a zobrali ho. Bývala som na malej dedine a to ako, mi susedia pomohli im budem celý život ďakovať. Ani sekundu som neváhala a ex udala. Pár rokov trvalo, kým som začala veriť mužom a potom prišiel skvelý muž, ktorý mojim manželom.

žiarlivosť , agresia po požití alkoholu .