icon

Ako dlho trvá kým nás rozvedú?

deidy1
26. feb 2016

Uz bude pomaly rok co som podala ziadost o rozvod. Zo sudu este nic neprislo skusala som volat na sud nikto nezdvihal skusala som e-mail odpisali strucne ze termin nie je urceny uplynul dalsi mesiac a pisala som znova tentoraz vobec neodpisali. Co mam robit? S exmanzelom nemame deti ani majetky.

Strana
z3
majulka0509
16. apr 2016

@lusy558 supiš 🙂

jajami
16. apr 2016

Mame podane od januara,pojednavanie určené v marci,zrusene koli chorobe sudkyne,dalsie pojednavanie v aprili. V TT je to 2-3 mesiace. Rok je strasne dlho.

deidy1
autor
16. apr 2016

@jajami aha tak to je dobre, veru je neviem co mam robit ci zas im vypisovat alebo cakat 😒

jajami
17. apr 2016

@deidy1 osobne tam zajst aj ked je to hoc ako daleko

deidy1
autor
17. apr 2016

@jajami neviem pocula som ze vraj rok maju na to..ale to je strasne dlho 😒

lusy558
17. apr 2016

ja som si tam kazdy mesiac volala ci sa to pohlo :D

deidy1
autor
17. apr 2016

@lusy558 super ale ja sa tam nikdy neviem dovolat tak im tiez vypisujem

volavka4
17. apr 2016

ono to je rozne.. ja som sa teraz cudovala ze kamoskin priatel si podal o rozvod v novembri a este furt nic, normalne nechapem z toho.

deidy1
autor
17. apr 2016

@volavka4 aha to je divne fakt mozno toho tak vela maju alebo ja neviem 😒

volavka4
2. máj 2016

@deidy1 alebo v tom maju bordel ;) to asi skor by som tipovala.

deidy1
autor
11. máj 2016

Baby tak konečne som sa dočkala už mám termín rozvodu 🙂

majulka0509
11. máj 2016

@deidy1 supiiiiis, tak drzim palce 😉

deidy1
autor
11. máj 2016

@majulka0509 dakujem 🙂

deidy1
autor
16. máj 2016

Žienky neviete mi poradiť ako bude rozvod prebiehať? Kto všetko bude v súdnej sieni? Už mám trochu nervy o 2 týždne bude súd tak rada by som sa informovala o všetkom čo ma čaká nech sa viem pripraviť ďakujem 🙂

bratislavcankanm
16. máj 2016

@deidy1 neboj sa, to zvladnes... u nas bol na sude okrem sudkyne a zapisovatelky este pan z UPSVaR, kvoli dietatu... a samozrejme my dvaja, ja a exmanzel...ale vy tusim deti nemate, tak nie je dovod na pritomnost UPSVaR... teoreticky moze prist hocikto, koho si ty alebo manzel zavolate ako svedka (my sme svedkov nemali)

deidy1
autor
16. máj 2016

@bratislavcankanm ďakujem veľmi pekne nie deti nemáme práveže neviem či mám aj svedka volať.. V žiadosti som písala o odporcovej sestre že bola svedkom toho ako hodil po mne stoličku že ma zachraňovala 😒

bratislavcankanm
17. máj 2016

@deidy1 ak tvoj manzel suhlasi s rozvodom, tak sestru ako svedkynu podla mna netreba, staci, ze to spomenies ty(tu hodenu stolicku, spomen aj ine incidenty, ak boli).... pokial nie su deti a obaja chcete rozvod, tak by nemal byt problem, mali by vas rozviest na prvom pojednavani....jedine ak by si ho potrebovala dostat manzela prec zo spolocneho bytu napriklad, vtedy by svedok mohol byt uzitocny...

deidy1
autor
17. máj 2016

@bratislavcankanm ano suhlasi, dobre dakujem za radu 🙂 spolocny byt nemame pokual viem byva v podnajme tam zil aj nejaky cas s milenku

deidy1
autor
24. máj 2016

Baby chcem sa spytat ci mozem mat nejake papiere pri sebe kde som si zapisala vsetko na co som si este spomenula v tom strese nebudem vsetko vediet.. a este by ma zaujimalo posielala som na sud nejake dokazy ci aj tie sa budu ukazovat pred odporcom? Dakujem 🙂

majulka0509
24. máj 2016

Kludne si tam zober "poznamky" sudkyna sa bude pytat, ci chcete este nieco dodať k navrhu...

deidy1
autor
24. máj 2016

@majulka0509 dobre zoberem dakujem

deidy1
autor
1. jún 2016

Baby tak uz mam za tym a vsetko v pohode potom som sa aj s ex rozpravala

deidy1
autor
1. júl 2016

Ahojte zienky poradte mi chcem si dat zmenit priezvisko spat na moje rodne ale vraj musim tam kde sme mali sobas lenze to je strasne daleko a podla mna to je riadna blbost .. nevie mi niektora z vas poradit uz len necele 2 mesiace mam na to :(

bratislavcankanm
1. júl 2016

@deidy1 tak to povedali aj mne, treba ist na urad (matriku) v mieste, kde bol sobas.

Mozes nazriet aj do tejto temy, tam sa to riesilo:
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/zmena-priezviska-po-rozvode-2/

A ano, aj podla mna je to riadna blbost, co uz

deidy1
autor
1. júl 2016

@bratislavcankanm dakujem kukla som tam ale ked ja nemam original sobasny iba kopiu a to sa fakt musim trepat 200 km ?? Pocula som ze uz aj elektronicky sa to da ale neviem ako ze na obcianskom je daky cip to mam tak radsej by som to takto vybavila.. dnes som chcela ist na matriku tu u nas v piestanoch no zial mali zavrete..

Strana
z3