icon

Ako dlho trvá rozvod od podania návrhu a na čo sa pripraviť?

31. júl 2025

Ahojte. Prosím rady. Chcem sa s manželom rozviesť, už som mu to spomenula. Bol z toho prekvapený nevidí žiadne problémy podľa mňa je zaslepeny alebo nechce sa rozviesť lebo nemá kam ísť. Máme 2 deti (8 a12 rokov). Mňa otázka ako dlho trval rozvod od podania návrhu? Ako docieliť čo najrýchlejší rozvod? Na čo všetko sa pripraviť? Ako ste to zvládli samé s deťmi po rozvode? Ako to zvládli vase deti ? Ďakujem

Strana
z2
nikamt
31. júl 2025

Kľudne mi napíš IP.

rozculena
31. júl 2025
@doriiis

To,že sa ty chces rozviesť ešte neznamená,že vás rozvedu.Bacha na to.Dovod rozvodu?

@doriiis to,že sa ON nechce rozviesť neznamená,že ich nerozvedú

rozculena
31. júl 2025
@jvasenka

@melanta ak sú tam maloleté deti a manžel je prekvapený že prečo tak ich urcite nerozvedu na prvom konaní za 10min

@jvasenka každý chlap je prekvapený,keď príde k rozvodu,lebo oni nikdy s ničím nemajú problém,lebo sú ignoranti

rozculena
31. júl 2025

@anonym_autor sestra boloa rozvedená za 5 minút,boli tam aj malé deti.Oni však mali vopred všetko dohodnuté,a bola s deťmi predtým aj u psychologičky.

jvasenka
1. aug 2025
@rozculena

@jvasenka každý chlap je prekvapený,keď príde k rozvodu,lebo oni nikdy s ničím nemajú problém,lebo sú ignoranti

@rozculena 😅 nepopieram, skôr som to myslela tak že z toho dôvodu ich hneď nerozvedu

tamtamka26
1. aug 2025

keď priznáš, že máš (alebo on, ale ak dobre rozumiem, tak asi ty) niekoho iného, pôjde to rýchlejšie....

anonym_54735b
2. aug 2025
@anonym_autor

@lala123 čiastočne už niekto iný tam je ale nie je to zatiaľ také vážne len to by som nechcela zaťahovať iba v najhoršom prípade

@anonym_autor no a sme doma. Od začiatku som cítila ze tu niečo nehraje, píšeš tak čudne celý čas, len ze sa chceš rozviesť, ale argumenty nehovorís, a hlavne, tvoj muž ani nevie aký máš problém. hneď som vedela ze je v tom iný chlap. No pekne. A my ťa tu ideme ľutovať ešte.

dadis
5. aug 2025

Mne povedala pravnicka, ked mi spisovala navrh na rozvod a roodicovsku dohodu v auguste 2019, ze okolo Vianoc budem rozvedena. Ale bolo to az decembri 2022 😅. Lebo covid, lebo nebola podpisana dohoda, lebo znalecky posudok, lebo nova sudna mapa.. aj take sa deje 🙁

Strana
z2