Ako postupovať po odmietnutí dokumentov súdom?
Ahojte, prosím poraďte mi. Mali sme súd, kde sme uzavreli rodičovskú dohodu(rýchle uzavretie😒) , že budeme chodiť s dieťaťom do CPP, keďže odmieta otca. Boli sme u viacerých psychológov, u znalca, u klinických psychológov ale ma súde navrhli, že ešte do CPP. Čakáme tam na termín. Tu majú pripraviť dieťa, otca na asistovany styk. Dieťa exa odmieta, plače, zo spánku hovorí aby ho nechal, nerobil mu zle... 😒
Ohľadom výživného, sa ex odvolal, takže toto pôjde ešte na kraj. Ide o to, že som do spisu pridala ešte závažné veci ohľadom styku, reakcií dieťaťa, a pod. Dnes sudkyňa poslala oznámenie, že tieto moje pridania sú bezpredmetné, lebo je to skončené a mam riešiť s kuratelou a cpp. Nemám viac nič podávať.
To ako súd viac nezaujíma, čo dieťa prežíva, ako reaguje na otca a podobne? Co ďalej môžem robiť? Keď proste chcem informovať ďalej súd, ak stretnutia v cpp neskončia dobre? Ci len dat nový návrh pod novou spisovou značkou? Ďakujem 🙏🙏🙏

A co tak pracovat s dieťaťom tak, aby otca prijalo? Nebude to lahsie?
@cehavuk vo veci styku ste uzatvorili rodičovskú dohodu, ktorá bola schválená súdom, rozsudok je právoplatný a vykonateľný
V tejto časti už súd vo veci konať nebude. Možno podať nový navrh, ak sa podstatne zmenili okolnosti - neuvádzate kedy bolo vo veci právoplatne rozhodnuté, koľko času prešlo (spravidla musí prejsť nejaký čas od existujúceho rozhodnutia )
Prečo ste potom pristupili na dohodu, keď uvádzate, že dieťa styk s otcom zle znáša? Predpokladám, že tieto okolností boli aj pred uzavretím dohody
A co tak pracovat s dieťaťom tak, aby otca prijalo? Nebude to lahsie?
@barka1 co ked otec je taky ze ani o macku by nevedel starat. Ked doteraz nevybudoval vztah s dietatom , tak samozrejme ze otca uz nechce.
@barka1 takyto pripad nepoznam....ale otca co nevie milovat tak takych poznam
@alexanderkovacs a co ked matka hucka dieta proti otcovi? Nikto z nás tu nepozná okolnosti. Na jej mieste by som sa snažila pracovat s dieťaťom tak, aby otca prijalo.
@zabka79 to, ze ty nepoznáš, neznamená, že neexistuju.
@alexanderkovacs a co ked matka hucka dieta proti otcovi? Nikto z nás tu nepozná okolnosti. Na jej mieste by som sa snažila pracovat s dieťaťom tak, aby otca prijalo.
@zabka79 to, ze ty nepoznáš, neznamená, že neexistuju.
@barka1 s dietatom podla popisu uz pracovali odbornici ku kolkym treba k dvadsiatim? Treba prevychovat otecka nie dieta
Nemôžeš uz nic. Sud pred výrokom rozhodnutia ukončil dokazovanie. Co znamena ze ďalšie dokumenty uz irelevantné. Ked vas poslali na asistovany stik asi otec nebude úplne zlý inac by súd takéto rozhodnutie nevydal. Takze len pekne pracuj na tom aby doeta chcelo byt s otcom. Len trochu nerozumiem rodičovská dohoda bola o com ked vas poslali este sedenia a asistencie?

Vec je v časti styku pravoplatne skončená, ak budeš chcieť niečo zmeniť, budeš si musieť podať nový návrh. Súd si potom spis pripojí