Ako pripraviť návrh na zvýšenie alimentov?
Dobrý deň.Som 10 rokov rozvedená.Syn nastúpil na strednú školu.Alimenty mám 80€.Za 10 rokov som nenavysovala.Teraz som sa rozhodla ,že stačí,podám návrh na zvýšenie ,aspoň na 200€.Bola som za právnickou,ta mi v rýchlosti povedala ,čo treba a dovi.Prisla som domov a vôbec neviem čo mám pripraviť.Ake bločky z obchodov????Vsak nákup robím pre seba a neho.Nestaci napísať do návrhu približne mesačné náklady na stravu????A po ďalšie,každý mesiac mu nekupujem topánky,botasky,vetrovky,bundy.Co ste odkladali vy??????
@anonym_autor dobrý deň, poslala by som Vám v súkromnej správe Moj návrh na zvýšenie výživného, ktoré som podávala tento rok. Na 13 ročného syna zo ZŤP mám už 7 rokom výživné 90 eur, žiadala som zvýšiť na 140 eur
@anonym_autor dobrý deň, poslala by som Vám v súkromnej správe Moj návrh na zvýšenie výživného, ktoré som podávala tento rok. Na 13 ročného syna zo ZŤP mám už 7 rokom výživné 90 eur, žiadala som zvýšiť na 140 eur
@lenicka2506 áno,keď Vám to nerobí problém.A chcem sa spýtať,musím ísť cez právnickú,alebo môžem si to poslať sama??????

Na stravu netreba bloky, spočítaj priemerné náklady na mesiac na synovu stravu.
Drogéria a ostatné spotrebné veci rovnako. Bloky od oblečenia odkladaj, tiež urobíš priemer na mesiac. Spočítaj ostatné náklady na jeho bývanie, školu, krúžky. 80 € je málo. Kľudne daj do návrhu 250-300.