Ako riešiť stretávanie 10-mesačnej dcéry s otcom?
Ahojte, prosim, napiste mi vase nazory, ako by ste riesili moju situaciu. mam 10mes dceru s byvalym priatelom. pred mesiacom sme sa rozisli, nie v dobrom. odvtedy malu nevidel. mal cas ale kedze "so mnou sa on stretavat nebude", tak neriesil. chce sa s malou stretavat, ale postarat sa o nu nevie takze nasiel opatrovatelku (dobru, dal si zalezat) a poslal mi ju ze sa mam s nou stretnut a "odsuhlasit" a potom nech chodi k malej dva tyzdne aby si mala zvykla. plan bol (jeho) ze mala bude s opatrovatelkou chodit k nemu, aby s nou u seba travil par hodin. Lenze tu prichadza problem. opatrovatelka prisla 4krat za posledny tyzden, a mala je cim dalej horsia, cim dalej tym viac na mne nalepena. uz ju nemozem ani polozit na zem a odist par krokov, lebo sa boji, ze idem prec a hned vrieska. ked pride opatrovatelka, mala vrieska ci som doma s nimi ci idem prec. jedine v kociku je ticho a zvacsa zaspi. mam pocit ze ju to dost vycerpava, ze nie je so mnou, ale ma travit cas s cudzim clovekom. jej otec si to predstavoval tak, ze mala dva-trikrat do tyzdna na par hodin pojde k nemu. lenze on s nou tiez nema skoro ziadny vztah, takze ani nanho sa neviem spolahnut (o tom ze by ju uspal, prebalil, nakrmil to nemoze byt ani reci - preto potrebuje "asistentku"). vyskusala som to tak ako chcel, lenze mala je na to podla mna este primala, toto sa da robit s 3rocnymi detmi nie s takym malickym. chcem toto nastavenie zrusit, nepaci sa mi to, trha mi srdce ako mala reve. dnes som ju davala vrieskajucu do kocika aby isli s opatrovatelkou von :( a vsetko to robime len kvoli jej egocetrickemu otcovi ktory musi demonstrovat svoju urazenost a ze on ma nebude vidat (rozisli sme sa kvoli jeho vyvadzaniu ale je urazeny ze som si dovolila na to nereagovat a s malou som odisla). chcem aby si ju bud braval na prechadzku v kociku, ked sa nechce stretavat so mnou, alebo sa s nou moze stretavat v mojej pritomnosti. lenze ked mu ten jeho plan zrusim, bude vyvadzat a zas budem najhorsia. co by ste robili?
Ved mala by vrieskala tak ci tak

@momoqui ja by som bola rada, keby to s tou opatrovatelkou vyslo a mala by som cas pre seba. lenze za tu cenu, ze malu nutim a ona vrieska... toto sa mi nepaci. ak by bola mala spokojna, tak nemam problem mu ju na 4 hodiny poslat (viac nemozem kvoli kojeniu), mam co robit, tesim sa na svoje aktivity. ale mam strach ze ked ju budem takto nutit tak nakoniec sice rezignuje, ale ublizim jej alebo si pokazime vztah...