icon

Ako vypočítať lehotu na odvolanie po doručení?

13. júl 2025

Ak som si prebrala list 7.7.na pošte zo súdu. A do 15 tích dní môžem napísať odvolanie.Ako sa to ráta? Do kedy môžem poslať najneskôr odvolanie? Ďakujem

doriiis
13. júl 2025

Väčšinou to býva do 15 dní od doručenia.Logicky

dorizzz
13. júl 2025

@anonym_autor od prebratia 15 dní, čiže do 22.7

autor
13. júl 2025
@dorizzz

@anonym_autor od prebratia 15 dní, čiže do 22.7

@dorizzz čiže vrátanie 22.7. Správne chápem? Dátum prebratie listu sa neráta ako 1 deň? Ďakujem

anonym_17c664
13. júl 2025
@anonym_autor

@dorizzz čiže vrátanie 22.7. Správne chápem? Dátum prebratie listu sa neráta ako 1 deň? Ďakujem

@anonym_autor a prečo chceš čakať do posledného dňa?

isis234
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale ty to doruč tak, aby 15. deň to oni prijali. Nespoliehaj sa na posledný deň.

dorizzz
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor určite nečakaj do posledného dňa, ak sa chceš odvolať odvolaj sa čo najskôr, zbytočne to budeš naťahovať, ak už ide o čokoľvek, vždy je lepšie keď sa veci vyriešia čo najskôr

autor
13. júl 2025

@anonym_autor Je to ohľadom maloletéj dcéry. Bola neodkladnym opatrením zverená matke pre môj alkohol.Prosím, nesůďte ma.Chcem sa zmeniť, na zmene pracujem.Chcem svoju dcéru späť do striedavej .... ako sme mali predtým. Preto chcem podať odvolanie. Len teraz neviem ,či to odvolanie má zmysel,lebo ako som čítal, to môže trvať aj pol roka.Alebo ako by som mal postupovať ďalej. Som na 200% presvedčený, že alkoholu sa už ani nedotknem. Prosím poraďte mi ,pomôžte, čo mám robiť. Ak by som to odvolanie nepodali,čo bude ďalej nasledovať?? Či mám ho podať?? Ďakujem za každú odpoveď, za každý názor

autor
13. júl 2025

@anonym_autor To mi nikto nevie poradiť??

sticker
rozculena
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor To mi nikto nevie poradiť??

@anonym_autor odvolať sa môžeš v každom prípade.medzitým dokazuj,že nepiješ.