Baby, 4 mesiace som vydata z terajsim muzom si ale uz dlhsiu dobu nerozumieme. Naivne som si myslela, ze sa to po svadbe upravi, ale marne. Ako sa odputat? Zijeme spolu v podnajme, nic sme sa tu chvilu nenadobudli, deti nemame. Ako to mam zvladnut? Ako sa odstahovat ked sme v prenajme a mame tam vypovednu lehotu 3 mesiace? Zatial mam len napisanu ziadost o rozvod, ale neviem ako dalej, bojim sa spravit krok vpred ci to nebude chyba, ci neurazim jeho rodinu, lebo nam a mne hlavne velmi pomohli v krizovych situaciach, nechcem byt voci nim nevdacna.
Dakujem
@alchemilkazltozelena to nie je podstatne, nepotrebujem pocuvat mudrlantske reci🤦♀️Pytam sa normalnu vec tak cakam aspon par normalnych odpovedi
@autorka
Normalne kontaktuj prenajimatela, ze ty odchadzas a chces ist z najomnej zmluvy von. Oznam mu to aj pisomne.
Ty sama si najdi vlastny byt, garzonku, kde budes fungovat.
Podaj navrh na rozvod.
A odid z bytu.
To ako to budu brat ludia z okolia... no spravila si chybu, cas nevratis spat, budes niest dosledky toho. Takze to uz teraz prijmy a ries danu situaciu.
@zmrzlinka2021 dakujem, takuto odpoved som chcela
ty sa pozeraj najmä sama na seba, je to tvoj život, nerieš, či urazíš, alebo neurazíš jeho rodinu. Nadšení nebudú, ale je ľahšie sa vrátiť z kratšej cesty, ako potom riešiť rozvod s dvomi deťmi a hypo na krku. Nie si povinná nikomu nič vysvetľovať, keď je to k ničomu teraz, keď by ste mali prežívať najkrajšie chvíle v živote, bolo by to len horšie a horšie.
Naco si sa vydavala ked ste si uz pred svadbou nerozumeli? 🙉