Alimenty na manželovu nemanželskú dcéru
Dobrý deň/Ahojte
Ide o to Môj Manžel má nemanželské dcéru (10)
Platí svojej Ex manželke alimenty v sume uznania na súde plus ona od neho pýta peniaze navyše a pomimo na plavecký na papuče a tak ďalej oblecenie ma u nás všetko čo potrebuje od ponožiek cez plavky až po bundy všetko zimné aj letné prechodné plus oblečenie ma kone obuv ma u nás tiež (vraj to ma všetko aj u nej ) na začiatku septembra sme jej kúpili celú školskú výbavu na meno Jej mamy teraz to chce znovu od septembra chcem sa opýtať môže toto všetko vyžadovať od môjho manžela? Teraz bude u nás celý mesiac až dva rozmýšľali sme čo by mohla urobiť ak by sme alimenti neposlali je to striedava starostlivosť
Ale keďže býva s matkou od nás ce, 300km je u nás cez školu len každé 2 týždne cez víkend v piatok po skole pre ňu a v nedeľu na 15 domov čiže u nás ma v prepočte vysie výdavky ako u matky poprosím vás o radu cestujeme pre ňu autom len my vždy
@esteresterester podľa mňa éčka nie je vysporiadaná, psychicky, s rozchodom s bývalým partnerom, preto vás takto vydiera. Hraničí to možno s psychoterorom, ty si jej muža "ukradla" a takto si to od nej vyžerieš. Iný tromf ako dcéru v rukách nemá. Mala by navštíviť psychológa.
@esteresterester presne medzi manželovými je vekovo, dosť rozumný tvor

@esteresterester dolozte dokazy a ziadajte dieta do starostlivosti vy, ked je matka taka neschopna