icon

Anulácia manželstva

20. jan 2023

Mate skusenosti s anulaciou manželstva?

Strana
z5
renulianka
3. jan 2025

@lenkastruhanka zdravím a vypočúvanie ako prebieha? Ďakujem za info

lenkastruhanka
3. jan 2025

@renulianka bolo to veľmi zložité a veľmi nepríjemný proces

amonet
3. jan 2025

@renulianka zlozite nie, iba zdlhave a neferove

renulianka
4. jan 2025

@amonet neférové prečo? A podarilo sa?

amonet
4. jan 2025

@renulianka nepodarilo. u nas bol problem ze aj ked svedkovia potvrdili moje slova, on nie tak dali za pravdu jemu

kamatopo
4. jan 2025

@amonet vy ste boli v ktorej diecéze??? Vám nenavrhli psychologické vyšetrenie?

amonet
4. jan 2025

@kamatopo trnava. nie nenavrhli

kamatopo
4. jan 2025

@amonet a skúsila si sa odvolať? My sme mali tiež odlišné verzie a pravdaže svedkovia boli na mojej strane no i tak nám doporučili psychológa a ten to dáko rozsekol. Je mi to ľúto

amonet
4. jan 2025

@kamatopo nie, po tom co a ako napisali v rozsudku som sa na nich vykaslala

autor
4. jan 2025

A svedkovi boli rodina? Je lepšie mať aj nestrannych svedkov ktorí poznali teba a jeho. Môjmu manželovi to vyšlo.

katariinam
19. apr 2025

Moze mi niekto prerozpravat ich pribeh- pripadne poradit?

katariinam
19. apr 2025

@mell27 u mna to je podobne, manzel sa "nepriznal" ze ma problem...

autor
19. apr 2025

@katariinam ako kľudne poradím

martin96321
21. apr 2025

@rony2255 Papez s tym nic nema......to by nic ine nerobil

anonym_e576ad
22. júl 2025

Myslíte, že je dôvod na anulaciu, ak muž vyčíta žene, že ho donútila do sobasa? Reálne to tak nie je, ani som mu nedávala podmienky, nebola som tehotná, ale stále mi to vykrikuje. Bol dospelý, nemusel sa zenit. Akurát že bol nedozrety ale ktorí mladí nie sú, keď sa berú? Ja nemám pocit, že som naňho tlačila, len som nechcela žiť nahromadke. Co ďalej? Mame dieťa ale stále sa hádame.

amonet
22. júl 2025
@anonym_e576ad

Myslíte, že je dôvod na anulaciu, ak muž vyčíta žene, že ho donútila do sobasa? Reálne to tak nie je, ani som mu nedávala podmienky, nebola som tehotná, ale stále mi to vykrikuje. Bol dospelý, nemusel sa zenit. Akurát že bol nedozrety ale ktorí mladí nie sú, keď sa berú? Ja nemám pocit, že som naňho tlačila, len som nechcela žiť nahromadke. Co ďalej? Mame dieťa ale stále sa hádame.

@anonym_e576ad ano je

anonym_74298f
22. júl 2025
@anonym_e576ad

@anonym_e576ad no teoreticky je, prakticky sa bude dost narocne podla mna skumat, v akom bol on rozpolozeni, ked suhlasil, odrecitoval vsetky formulky,..

anonym_997bea
22. júl 2025

Je dovod na anulaciu sobasa ked ma neoboznamil manzel s tym ze chce zzit rigidnu vieru, kde je sex zakazany mimo plodenia deti a zatajil mi ze sa boji ze bude zatrateny ked sa dotkne sam seba (myslim masturbacia)?

anonym_efbf2f
22. júl 2025

Ano je to je s jednym dovodou na nulitu -

any_soj
22. júl 2025
@anonym_997bea

Je dovod na anulaciu sobasa ked ma neoboznamil manzel s tym ze chce zzit rigidnu vieru, kde je sex zakazany mimo plodenia deti a zatajil mi ze sa boji ze bude zatrateny ked sa dotkne sam seba (myslim masturbacia)?

@anonym_997bea to prvé áno samozrejme je dôvod na nulitu.

Strana
z5