Anulácia manželstva
Mate skusenosti s anulaciou manželstva?
@renulianka bolo to veľmi zložité a veľmi nepríjemný proces
@renulianka zlozite nie, iba zdlhave a neferove
@amonet neférové prečo? A podarilo sa?
@renulianka nepodarilo. u nas bol problem ze aj ked svedkovia potvrdili moje slova, on nie tak dali za pravdu jemu
A svedkovi boli rodina? Je lepšie mať aj nestrannych svedkov ktorí poznali teba a jeho. Môjmu manželovi to vyšlo.
Moze mi niekto prerozpravat ich pribeh- pripadne poradit?
@mell27 u mna to je podobne, manzel sa "nepriznal" ze ma problem...
@katariinam ako kľudne poradím
@rony2255 Papez s tym nic nema......to by nic ine nerobil
Myslíte, že je dôvod na anulaciu, ak muž vyčíta žene, že ho donútila do sobasa? Reálne to tak nie je, ani som mu nedávala podmienky, nebola som tehotná, ale stále mi to vykrikuje. Bol dospelý, nemusel sa zenit. Akurát že bol nedozrety ale ktorí mladí nie sú, keď sa berú? Ja nemám pocit, že som naňho tlačila, len som nechcela žiť nahromadke. Co ďalej? Mame dieťa ale stále sa hádame.
Myslíte, že je dôvod na anulaciu, ak muž vyčíta žene, že ho donútila do sobasa? Reálne to tak nie je, ani som mu nedávala podmienky, nebola som tehotná, ale stále mi to vykrikuje. Bol dospelý, nemusel sa zenit. Akurát že bol nedozrety ale ktorí mladí nie sú, keď sa berú? Ja nemám pocit, že som naňho tlačila, len som nechcela žiť nahromadke. Co ďalej? Mame dieťa ale stále sa hádame.
@anonym_e576ad ano je
@anonym_e576ad no teoreticky je, prakticky sa bude dost narocne podla mna skumat, v akom bol on rozpolozeni, ked suhlasil, odrecitoval vsetky formulky,..
Je dovod na anulaciu sobasa ked ma neoboznamil manzel s tym ze chce zzit rigidnu vieru, kde je sex zakazany mimo plodenia deti a zatajil mi ze sa boji ze bude zatrateny ked sa dotkne sam seba (myslim masturbacia)?
Ano je to je s jednym dovodou na nulitu -
Je dovod na anulaciu sobasa ked ma neoboznamil manzel s tym ze chce zzit rigidnu vieru, kde je sex zakazany mimo plodenia deti a zatajil mi ze sa boji ze bude zatrateny ked sa dotkne sam seba (myslim masturbacia)?
@anonym_997bea to prvé áno samozrejme je dôvod na nulitu.

@lenkastruhanka zdravím a vypočúvanie ako prebieha? Ďakujem za info