Boj o spravodlivé výživné
Ahojte. Otec mojej dcérky zarába 2500 €. Sme pred súdom. Pred týždňom prišiel sem,a povedal,že máme sa dohodnúť,že bude platiť 200 € a hotovo. Ja som s ním nedohodla a povedala som,že nech určí súd výživné. Teraz jeho mama vyhráža,že čo chcem,aby zabil? Vždy ma psychicky týrajú….
Prepáčte za môj výlev,ale už fakt neviem čo robiť…
Ešte dodám,že iný vyživovací povinnosť nemá,žije so svojou mamou. Zarába 2500 a tvrdí,že má mesačne výdavky cez 2000 €. Neviem,či to mám veriť.
@anonym_autor V prípade,ze Vy viete dokázať svoje výdavky spojené so starostlivosťou o Vaše spoločné dieťa/aj tie zvýšené/ a výšku príjmov/Vaše i manželove/,jeho úlohou je dokázať súdu svoje reálne výdavky.Sud následne rozhodne o tom,ze či výživné, ktoré žiadate,je primerané možnostiam otca dieťaťa.Pri rozhodovaní by mal sud prihliadať aj na Vaše príjmy a výdavky
@pribinak dcérka má 9 rokov. My sme sa rozišli,keď dcérka mala 1,5 rokov. Do dnes platí mesačne 100 €. Ja už mám manžela 4 roky.
Dcérka má slabú imunitu,dosť míňame na lieky,okrem toho má okoliare,bude mať strojček na zuby. Chodí na ang. krúžok popri škole.
Jej otec má auto za 50 000 a povedal,že je to nepredá kvôli dcérke. S*re na ňu.
@anonym_autor mne na súde povedali : A vy už ste opäť vydatá, tak vám pomôže nový manžel... takže asi tak.. na 10 ročného platí 180 a navyše výdavky nechce doplácať. Max. zubára ...
@anonym_autor mne na súde povedali : A vy už ste opäť vydatá, tak vám pomôže nový manžel... takže asi tak.. na 10 ročného platí 180 a navyše výdavky nechce doplácať. Max. zubára ...
@augustinka1 voci tomuto by som sa odvolala......na rodnom liste je ex.....je zákonom dane ze musi platit on......
Žiadaj 500€ ako poradila advokátka, koľko odklepne súd uvidiš, za mňa 300€ úplne v pohode, možno viac

@anonym_1d7bbc vážne? Ma rovnaké možnosti rodic, ktorému je dieťa zverené ako rodic, ktorý nemusí riešiť vyzdvihovanie zo školy, rodičovské, OCR, vyšetrenia, zubára, prazdniny a pod.? Okrem toho, aj ta OCR jej znižuje príjem.
@anonym_ad13e8 no a? To je už jej problém, tak sa nemala rozviesť. Mohla s ním zostať, a nie nájsť si frajera.