icon

Hľadám advokáta s radosťou pomáhať bez nárokov

stelesnene_peklo
23. okt 2025

Existuje advokát/ka, ktorého/ú už nebaví inkasovať horibilné sumy za svoje služby a má túžbu pomôcť pre číru, prirodzenú, nefalšovanú radosť z nezištnej pomoci? Ozvite sa, najlepšie východ SK 🙂

Strana
z2
stelesnene_peklo
autor
23. okt 2025

Možno by sa to tu mohlo volať Modrý kurník.

anonym_abc2ae
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

Možno by sa to tu mohlo volať Modrý kurník.

@stelesnene_peklo že? kotkodákajú jedna cez druhú a všetky od veci,mali by sa vrátiť do školských lavíc a popracovať na čítaní s porozumením

dora281
Autor odpoveď zmazal
rozculena
23. okt 2025
sticker
luccys
23. okt 2025

Vies, mozno keby si tu poziadavku napisala trochu slusnejsie a nie takymto pasivne-agresivnym stylom, tak by sa niekto nasiel. Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva.

svetlonos
23. okt 2025

@stelesnene_peklo
som zvedava, co taky advokat povie v obchode pri pokladni. Asi tiez - prosim vas, date mi to zadarmo, ved vas to nemoze bavit pytat raje horybilne sumy za jedlo!

anonym_4a595d
23. okt 2025

Ono je to sice uplna drzost od tych advokatov ale oni tiez jedia, platia si byvanie a maju rodinu. Vsak si to nahod to chatgpt a budes mat obhajobu zadarmo. AI, aspon zatial, nema taketo naklady na zivot. Dalsia alternativa je, ze si spravis pravo a zlozis advokatske skusky a budes sa obhajovat sam - tak ta to tiez vyjde gratis

tilly
23. okt 2025

Mňa by fakt zaujímalo, čo si čakala.
Veď rozposli mail s touto požiadavkou po všetkých AK, alebo daj podobný post do fb skupín, kde sú advokáti. Možno sa niekto chytí.
Ale uvedom si, že vyštudovať právo nie je sranda, je to fakt náročná škola, veľa učenia a potom 5 rokov prax takmer zadarmo, advokátske skúšky tiež nie sú brnkačka. Potom založiť si vlastnú prax, zháňať klientov, vyrobiť si meno, platiť zamestnancov, kancelárie, tiež mu to nikto nedá zadarmo.
Ver tomu, že ich baví inkasovať peniaze za svoje služby.

marca12
23. okt 2025

@stelesnene_peklo Taky advokat si z coho zaplati ucty?

draik
23. okt 2025

Ja by som veľmi uvítal informáciu, akú dobrovoľnícku činnosť a nezištnú pomoc v rámci svojich aktivít vykonal zadávateľ otázky.
Existujú aj pro bono aktivity, okrem iných možností.

stelesnene_peklo
autor
23. okt 2025
@anonym_abc2ae

@stelesnene_peklo že? kotkodákajú jedna cez druhú a všetky od veci,mali by sa vrátiť do školských lavíc a popracovať na čítaní s porozumením

@anonym_abc2ae Odkedy to tu čítam, tak mi IQ kleslo o 30 bodov, to je zážitok.

orisker
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo ,
je to poznať, keď človek číta Tvoje príspevky...

dora281
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo takze tvoje IQ uz dosiahlo minusove hodnoty?

danica2711
24. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo po prečítaní úvodného príspevku som si myslela, že si síce mimoň, ale asi nejaká nešťastnica bez prostriedkov. Tvoje ďalšie príspevky ma vyviedli z omylu. Si len hlúpa

anonym_0c1bb9
24. okt 2025

No nič
dnes idem do potravin a opytam sa predavačky ci ju baví toľko pýtať za potraviny a ci nechce byť konečne napomocna a dať mi to zadarmo

anonym_0c1bb9
24. okt 2025

A dúfam,ze aj ty tak pomáhas ľuďom 😉

klaridka
24. okt 2025

Veď vyštuduj a môžeš svoje služby ponúkať presne pre tento pocit TY 😍

dora281
Autor odpoveď zmazal
stelesnene_peklo
autor
Odpoveď bola odstránená
sili82
24. okt 2025
@stelesnene_peklo
Odpoveď bola zmazaná

@stelesnene_peklo je mi ťa úprimne ľúto, musíš byť veľmi nešťastný človek.

zazka666
24. okt 2025

@stelesnene_peklo Skús umelú inteligenciu. Poradí bez nároku n a odmenu, ale bez záruk. A potom v mestách, Košiciach a Bratislave sú poradne s bezplatným poradenstvom. A zmeň rétoriku. V tomto spolčenstve platí, že bohatí a mocní si môžu dovoliť byť arogantní, ale v žiadnom prípade nie chudáci, ktorí nemajú na právne služby.

zazka666
24. okt 2025
@stelesnene_peklo
Odpoveď bola zmazaná

@stelesnene_peklo Takže ak si chovateľ sliepok, už vieš, že ani sliepka zadarmo nehrabe. 🙂

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2