JUDr. Slanina z Trenčína - skúsenosti

tucniacka11
27. nov 2015

Prosím o radu, potrebujem rozvodového právnika a dostala som tip na Judr, Slaninu, prosím Vás, má s ním niekto skúsenosti? zastupoval Vás, prípadne bol na opačnej strane sporu? Za pomoc pekne ďakujem.

maminuska
28. nov 2015

@tucniacka11 ja za seba nie, ja ti doporučím Judr. Bartkovú alebo Mgr. Rolníkovú .

tucniacka11
autor
1. dec 2015

@maminuska ďakujem

rodinapre
4. dec 2015

Ahoj , viete ako v poslednej dobe fungujú rozvody zo strany , žien keď chcejú sa zbaviť chlapa , aj napriek tomu , že Vám nikdy neublížil?Najlepšie výmyslom.
Treba čo najskôr ísť na políciu a vymyslieť , že Vás tryzny , že vám odpočúva telefóny a , že sa ho bojíte atď
Jedna z menovaných advokátiek Vám v tom rada poradí a podporí Vás v tom.
Týchto prípadov na polícii je už dosť a zvlášť v Trenčianskom kraji.
A verím tomu , že viaceré tu s tým máte skúsenosti , len sa o tom bojíte napísať.
pekný deň prajem

maminuska
4. dec 2015

@rodinapre však daj ktorá, ked už obviníš tak treba povedať ktorá a kto si ked si vzniesol takéto vážne obvinenie.

rodinapre
4. dec 2015

nikoho neobviňujem , iba poukazujem , že žiaľ je aj takáto forma a v praxi to tak funguje, aby sa žena zbavila manžela tak si vymýšľa. inak by ich ani nechceli rozviesť preto asi. , že áno.Nezdá sa Vám , že v poslednom období je veľa rozvodov?Dôvod?
Veď sa zamyslite , že rozvod je to posledné , treba navštíviť najskôr poradne atď...
No a treba si uvedomiť , že vy sa tu navzájom podporujete v rozvodoch.Keby niekto radšej sa dotyčnej opýtal:už ste boli v manželskej poradni?nepomohlo by Vám napríklad len chvíľkové odlúčenie a potom sa uvidí? A ešte sa ťa spýtam prečo napr. nie pán JUDr Slanina? daj dôvod. pekný večer

maminuska
7. dec 2015

@rodinapre tak ked neobvinuješ tak nepíš jedna z advokátiek a čo všetko urobí . Za seba Judr. Slaninu nie, pretože nemám na neho dobré referencie .
Na ostatné reagovať nebudem , pretože otázka neznela rozviesť sa alebo nie ale skúsenosti s daným právnikom .

rodinapre
9. dec 2015

nemám sa s tebou chuť ťahať za slovíčka , tam by si nevyhrala. pekný deň

tucniacka11
autor
14. dec 2015

@rodinapre dakujem, pýtala som sa tu kvôli kamarátke, ale už si to nejako poriešila inak. 🙂

pink_lady
1. jan 2016

@rodinapre ja som tu 8 rokov ale nevsimla som si ze by sa tu podporovali v rozvodoch...a nam tu nepride sudit ze ci boli v poradni lebo my sa nepozname navzajom a vidime len to co tu kto napise a zrejme pise o rozvode az potom ked je to velmi zle doma a vychodisko nie je.

rodinapre
2. jan 2016

podpora a nevraživosť je tu značná - všeobecne , ale sú tu aj rozumné názory , tích je našťastie viac.

pink_lady
2. jan 2016

@rodinapre treba hladat pozitíva

rodinapre
3. jan 2016

pink-lady , len je to ťažšia cesta , ale súhlasím s tebou : treba hľadať pozitíva

quelque
14. sep 2016

môžete kontaktovať aj JUDr. Veroniku Kováčikovú, venuje sa tejto problematike

quelque
14. sep 2016

sídli na Brnianska 2, Trenčín

pactum
14. sep 2016

DObrý deň, pred návštevou právnika ste nerozmýšlali rozvod riešiť mediáciou? Je to lacnejšie ako právnik, rýchlejšie a súdom potvrdené. Dá sa tam hned vyriešiť rozvod, BSM aj starostlivosť o deti a súd to na pojednávaní len potvrdí. Dohoda bude podľa Vašich predstáv, takže nikto nebude porazení a bude väčšia pravdepodobnosť že s abude aj dodržiavať. Dokonca samotný súd pri prvom pojednávaní Vás môže odkázať na mediáciu. V prípade viac info ma kontaktujte, som priamo v TN.

rodinapre
10. okt 2016

ahojte , ja už mám všetko ukončené a už sa môžem ku všetkému vyjadriť čo sa týka Judr. Bartkovej a jej manžela.Sú to obaja advokáti , ktorých tu v Tn poznajú na úradoch ,na policii , na sude atď. Robia na hrane zákona kde osočujú podávajú sťažnosti na príslušníkov polície , na sociálne pracovníčky a najmä výmysly na partnerov proti strany. Nie je to iba moja skúsenosť , ale už viem aj o ďalších. DOkážu klamať do očí , manipulujú s klientom v tom najhoršom zmysle a ide im iba aby mali čo najviac úkonov a z toho € .osobne som stál a aj moja rodina voči obom manželom Bartkovým. Na pojednávanie chodia nepripravený , nakoľko toho majú veľa a potom si ani prípad dostatočne nenaštudujú. A na pojednávaní vedia iba agresívnou komunikáciou si presadzovať svoje!!! Toto som napísal iba časť a to čo som napísal za tým si stojím a viem to vypodložiť , takže ak by sa tu do mňa niekto obúval aj keď priamo p. Judr. Bartková tak neoprávnené. Jej nejde o dobro dieťata pri rozvode , nechce komunikovať s proti stranou ani s advokátom protistrany čo sa týka rodičovskej dohody a podobne. Ich práca je osočovanie a ignorovanie rodičovskej dohody a podobne. To už nehovorím , že aj priamo na chodbe po súde dokáže pred ľudmi osočovať proti stranu , keď jej niekto povie pravdu do očí tú neznesie. 🙂 takže akmáte niekto odvahu sa k tomu vyjadriť čo sa týka skúsenosti s Judr. Bartkova tak možno zachránite ďalšie ženy deti ale aj mužov od ich praktík. neberte to ako osočovanie ,ale iba ako reálnu skúsenosť ktorú viem vypodložiť takže ak toto číta niekto kto je na strane Judr. Bartkovej kludne jej to podsunte a aj ona musí uznať a aj tý ktorý sa stretli s ich prácou tak vedia o čom píšem. Takže na koniec iba toľko , neberte to ako urážku , ale ako názor a najmä skúsenosť. pekný deň

janulik0411
11. máj 2017

Dobrý deň, nedá mi nereagovať...JUDr.Bartková ma zastupuje 5 rokov, konečne sme ukončili spor , ktorý sa už dlho ťahal ohľadom dcéry (nebudem rozoberať). Je to jedna férová právna zástupkyňa, žiadne výmysly a špinavosti nerobí (asi preto aj to tak dlho trvalo, lebo v tomto štáte je to tak ako to je) , ktorá sa vie do prípadu vžiť a nikdy mi za ten čas neradila protiprávne, skôr to boli exmanželovi právnici, ktorých on vystriedal cca štyroch (nebudem ich menovať sú z TN), vždy bola pripravená na pojednávaniach, ochotne mi poradila vždy keď som zavolala, či napísala. Myslím si , že som zaplatila normálne , čo viem ostatní právnici Vám napíšu čokoľvek, aj keď to nemá zmysel, len aby zarobili, to sa mi nikdy u nej nestalo. JUDr.Bartko nám tiež pomohol v jednej trestnej veci, maximálna spokojnosť. Naozaj viem o čom hovorím, za tých 5 rokov som mala možnosť JUDr. Bartkovú spoznať, aj jej manžela čo sa týka ich práce a verte mi nie sú typ právnikov - hyeny a pod....

tweensmn
4. máj 2018

@rodinapre prosím velmi čo najrýchlejšie kontaktujte ma,potrebujem vaše odpovede na moje otazky s judr.bartko a bartkova

rodinapre
12. máj 2018

@tweensmn napíšte mi správu na rodinapre@centrum.sk