icon

Kedy podať žiadosť o rozvod?

1. dec 2025

Ahojte,

chcem podať žiadosť o rozvod, ale s tým, aby sa to začalo riešiť až v novom roku....
Kedy podať? Týždeň pred Vianocami alebo už môžem aj teraz? Netuším ako rýchlo to ide...

Ďakujem

telefon00
1. dec 2025

@anonym_autor podaj čo najskôr, do konca tohoto roka to nikde na SK nestihnú 😁

autor
1. dec 2025
@telefon00

@anonym_autor podaj čo najskôr, do konca tohoto roka to nikde na SK nestihnú 😁

@telefon00 ani nestihnu poslať manželovi oznámenie? Ide cez deti a nechcem, aby mali ešte horšie Vianoce ako budú mať, aj keď sa snažím maximálne o kľud a pokoj....

anonym_8b86bc
1. dec 2025

Moja skúsenosť žiadosť podaná 29.7. Druhej strane to prišlo 7.10., vyjadrila sa do 10dní doteraz nič nové sa nedialo

anonym_7172b4
1. dec 2025
@anonym_autor

@telefon00 ani nestihnu poslať manželovi oznámenie? Ide cez deti a nechcem, aby mali ešte horšie Vianoce ako budú mať, aj keď sa snažím maximálne o kľud a pokoj....

@anonym_autor Moja skúsenosť bola taká, že žiadosť poslaná 8.1.2024, 17.1. prišla do zamestnania žiadosť o zaslanie výšky príjmu za posl. rok, 19.1. prišli papiere zo súdu druhej strane.

anonym_d0643e
1. dec 2025

Ja som podala teraz 7.11. a už 12.11. to prišlo mužovi. A termín nam dali 9.12. Ale ja som všetko riešila elektronicky, aj jemu to šlo do schránky. Poštou to bude asi na dlhšie.

ibrunova
1. dec 2025

ja by som počkala

telefon00
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak radšej počkaj... budeš mať istotou a krajšie vianoce