Manželská poradňa - Ilava, Trenčín

lusy22222
25. jan 2018

Ahojte, poradíte mi poradňu Ilava, trencin , .. Koľko vás to stálo? A pomohlo to niekomu v manželstve, keď je muž workoholik ?

kllamarka
25. jan 2018

V BA nas jedno parove sedenie stalo 50-80..podla "specialistu". Nepoznam realne nikoho komu toto pomohlo, vratane mna.
Tvoj muz je zavisly od prace z dovodu, ze ho to bavi, alebo ma nejaky silny motiv nahanat peniaze? Obetovala by som max 1 spolocne sedenie, aby si od niekoho vypocul, ze je vlastne zavisly a musi si to riesit. Kedze problem ma hlavne on..tak uz zvysok je na nom... Ale to uz je na tvojom zvazeni, ci chces vyhodit tolke peniaze aby si vypocul, co uz mu asi viaceri aj naokolo hovoria.

lusy22222
autor
26. jan 2018

@kllamarka vďaka za odpoveď 😃. Je to dosť peňazí, ale povie nám niekto neutrálny názor na to . Neviem či mu to povedal niekto iný, ale minimálne otec ho podporuje on je rovnaký, tak aj myslí že je to normálne. Doma sa zdržuje veľmi málo je živnostník, nevie si povedať dosť..

dankovicova
26. jan 2018

Osobne moc takýmto poradniam neverím a skôr si myslím, že vedia ublížiť pri niektorých povahách a nie pomôcť. Nedá sa vám to nejak rozobrať doma?

lusy22222
autor
26. jan 2018

Už si pripadám ako obohrana platňa, že treba tráviť čas s rodinou. Pracuje 7 dni v týždni

kllamarka
26. jan 2018

@lusy22222 no drzim palce. To zalezi od jeho povahy...ci si "da povedat" od druhych. Byt v praci nonstop urcite nie je OK zo ziadneho pohladu. Musi najst rovnovahu...bez toho sa nepohne nikto nikam.

dajna8
26. jan 2018

Poradňa mu môže poskytnúť iný pohľad na vec, ale workoholik ťažko niečo takéto pripustí, nebude to jednoduché, vyskúšať to môžte, ale myslím, že jedno sedenie stačiť nebude a toto je vec, ktorá ide dosť do peňazí ☹