icon

Môžem so synom presťahovať do inej krajiny?

kristen1999
2. feb 2025

Ahojte, neviem koho sa mám opýtať. Skúsim to tu, možno niekto bude mať skúsenosti. Som Slovenka, mám 6 ročne dieťa z predošlého vzťahu. S jeho otcom nemáme dobrý vzťah, syna má rád ale nejako sa nejde pretrhnúť. Chcela by som sa so synom presťahovať do inej krajiny. Moj manžel je z Alžírska, a chcela by som žiť v jeho krajine aj so synom. Moj syn je namna citovo naviazaný tak ako aj ja na neho. Sme proste dvojka, všade spolu. Aké mam možnosti, aký je postup a šanca. Ďakujem za prípadné odpovede

Strana
z4
lenkakravcova
3. feb 2025

@abbey1 zaslepení s vierou tým, že ju hneď neodsudzujem, lebo nepoznám jej podmienky? Nevravím, že s ňou súhlasím, ale dá sa to predsa napísať aj slušne a normálne.

prasiatko30
3. feb 2025

@lenkakravcova aj keby to bol american z USA tak by som povedala aby radsej ostala doma ked ho ani nepozna - ty realne tomu veris, ze pre 6r dieta je super plan ist niekam kde ani jeho mater ani to dieta nepoznaju jazyk, a mam takeho tusaka, ze ani len tu francuzstinu nevie tak aby sa dohovorila na oficialnych miestach, kedze v alzirsku je francustina vlastne druhy oficialny jazyk, nepoznaju ani len toho skveleho chlapa, ktory si ju nezistne zobral lebo “ju miluje taka aka je” 😂😂😂😂 a to dieta tam ma moznost skvelej buducnosti v tom alzirsku na 200%. Prosim ta zobud sa z toho sna.

Strana
z4