Musel by manžel platiť výživné spätne?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či máte skúsenosť aj s niečím takýmto: vznikla pravdepodobnosť, že by môj terajší manžel mohol kedysi splodiť potomka. matka sa vydala pred pôrodom, jej terajší muž, si dieťa osvojil, figuruje v RL. je možné že by odstupom času ona požiadala o testy DNA, kde by sa ukázalo, že je naozaj bio otec môj muž a teda musel by začať platiť alimenty? a mohli by mu to dať platiť aj spatne za tie roky?
@puklica13, toto su tie idealne problemy, lahke na riesenie (ak hlava, v ktorej sa objavili nie je nasa vlastna). A veru uvidime, co bude za 20 rokov. Ak pojde momentalny trend dalej, budu deti vyhradne statne a priradovane za zasluhy politicky spravnym rodicom. A nejaka blba DNA bude podstatna len pri hradeni poplatkov....
😂no..nestras..inak teraz ma napadlo...a u nás už 20rokov stále nedoriesena kauza Slanske lesy..? Tam tiež išlo o prevod majetku na nemanželské dcéru grofa Karolyho..to ze to bol podvod je jedna vec..ale že bol prevedený majetok ako dedičstvo na 85 ročnú ženu po nebohom je tiež fakt...
@zltyslonik, neblbni. Keby nebola armada blbcov, kto by volil nasu politicku elitu? Nie, nie. Nezodpovedni a neschopni su super, kym dostavaju davky, su spokojni, neprekazaju v kradnuti vo velkom a este aj drzia zobak. Idealni volici. A posledny nech zhasne svetlo, co tam po nejakej buducnosti.....
dievky, ženy zvrat v prípade! môjho muža naštartovali reči okolo a môj srdcervúci výlev, ako sa cítim nebyť jedinečná... a ozval sa danej slečne... po takmer 5 rokoch je potvrdené, že na základe DNA testov (ktoré dali robiť oni hned po narodí) môj muž je otcom iba mojich detí a žiadnych iných (aspoň dúfam :D ) ešte raz veľmi pekne dakujem za upokojenie, rady a aj za tie pripomienky niektorých moralistiek (tie ma dojali najviac :D
teoreticky... ono je to tu vysvetlené už viac raz v tých konmentoch... je to dosť komplikované na vysvetlenie v dvoch vetách, problém ohľadom mojej otázky (tej prvej) s tým výživným sme vyriešili, len som chcela dievčatám oznámiť, že teda otcom nie je...

@vroni čo nie je môže byť...čo mi vieme čo bude o 20rokov😉
V každom prípade..."problém" vznikol len v hlave jednej osoby....😎