icon

Premenenie trestu

mulm
4. jún 2023

Prosím vás viete mi poradiť alebo bol už niekto v takej situáci že mu isli premeniť trest ktorý bol podmienečne odložení dasa niečo robiť aby mu ne bol uložení trest odňatia slobody ale iní alternatívni trest ďakujem za každú odpoveď

Strana
z2
nelca0510
4. jún 2023

@mulm nemôžeš ho predsa obhajovať,že vlastne nič neurobil. Tvoj slovník vulgárny radšej nekomentujem

lilope
4. jún 2023

@mulm si nahlásená 😚

renatik91
Odpoveď bola odstránená
inom75
10. jún 2023

@mulm prepac, ale podla Tvojho pravopisu a vyjadrovania sa usudzujem, ze by si mala dat na rady inych a nespoliehat sa na svoj rozum a usudok! A to bez urazky….😞

matullienka
10. jún 2023

@mulm čo ťa pri takom človeku pre boha drží? Kradne, pije a ešte ožratý sadne za volant? K tomuto všetkému by mu mali za zodpovednosť pripočítať ešte aspoň 3 roky a tebe zrejme tiež keď ho obhajujes

mulm
autor
10. jún 2023

@matullienka on prave že vôbec ne pije a kradnúť išiel preto lebo ne mám inú možnosť chcel pomôcť rodine nikto ne pozná to čo si prežil od dectva mal to ťažké a a výsledok je tu

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
10. jún 2023

@mulm a robotu má? Lebo toto vyzerá,že ti tlačí riadne kaleráby do hlavy - nemala inú možnosť,len kradnúť. Určite po 1x a ešte ho aj chytili.

mulm
autor
10. jún 2023

@nelca0510 pred tím keď ešte ne bol somnov sa to stalo bol mladý zlá partia ne urobil to sám tu krádež bola to spolu krádež za čo mu naparili ne primerani trest s môjho hľadiska keď pred tím ne mal nič ani priestupok 24mesiace podmienka áno teraz už skoro 3 rok róby žije služne od kedy sme sa dali dokopy ne kradne ne pije len tá depresia ktorú mal od dectva ale jeho matka sa na to vysrala že jej decko trpy depresiami a tu je výsledok rodičov

doriiis
10. jún 2023

@mulm ...ach autorka.Je mi ťa tak ľudsky ľúto.Musis byť veľmi smutná a zlomená ale len zakryvas oči pred pravdou a len dúfas.Ale len ideš dole s ním.Stiahne ťa zo sebou dole na úplne dno

nelca0510
10. jún 2023

@mulm ach jaj. Sudca očividne vedel,čo má robiť a hlavne prečo dal takú podmienku. Ale ak 3 roky žije slušne,podmienka bola dva roky, teraz nabúral opitý a chytili ho,tak už snáď bolo po podmienke,nie? Dávaj pozor na to co píšeš,nakoľko za všetko zle v jeho živote môže jeho rodina, zlá partia a nie je vinikom v ničom on,len obeťou. Tu by mi blikala kontrolka.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mulm
autor
Odpoveď bola odstránená
januska12323
10. jún 2023

Podmienka je najmininalnejsi trest aký mohol dostať, ak by nič zlé nespravil nešiel by do basy. Neviem aký iný trest mu podľa teba mali dať? Prepáčte a už to nikdy neurobím?
Jaj chudáčik on musel tak dobre, prepáčime.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
martul
10. jún 2023

@mulm buď rada že ožratý nikomu neublížil nedajbože nezabil. Nech si to odsedí a poučí sa.

martul
10. jún 2023

@mulm no ja to neviem. Tvoj chlap je ukazkovy kriminalnik čo patrí do basy a ty ho tu vykresľuješ ako chudatko čo mu všetci krivda a ubližujú. Neobjednas mu z internetu svätožiaru?
A že nemáte dieťa? Zatiaľ chvalabohu, otec kriminálnik v base no to je fakt radosť

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2