icon

Rozvod ako riešenie nekompatibility vo vzťahu

3. nov 2025

Je podľa vás dôvod na rozvod ak som dlhodobo nešťastná , podráždená ,nervózna (dlhodobo myslím roky) lebo aj napriek milión hádkam a rozhovorom ma manžel nevie nikdy sám od seba pochváliť, neváži si ma, nikdy nemá potrebu ma potešiť, najväčší dôvod na hádku je náš sexuálny život ja mám naňho chuť stále a chcela by som to častejšie a on ani po tyzdni na mna nevie “skočiť” stále dookola sa na tom hádame , jemu stačí malo a mne nie , je pre mna nudný partner. Čo si myslite ?

anonym_367c1e
3. nov 2025

@anonym_autor a čo si myslíš ty?

zuzanita1609
3. nov 2025

A dôvod, prečo si si ho brala? Či ako je už známe,ked si dúfala,že sa po svadbe zmení a on dúfal,že sa nezmeníš?

oceanahory
3. nov 2025

@anonym_autor A preco by si mala ostavat dobrovolne nestastna? Samozrejme, ze je to dovod na rozvod.

telefon00
3. nov 2025

@anonym_autor niekedy je to opačne, že ten čo najviac plače, že je zanedbavaný... je ten problém a ani o tom nevie 😎.

anonym_7de400
3. nov 2025

@anonym_autor my fakt nemôžeme tušiť, prečo tvojho muža nevzrušuje nešťastná, podráždená, nervózna žena.

anonym_518d8f
3. nov 2025

Ak si myslíš, že budeš potom šťastnejšia, tak smelo do toho

brrunetkaa
3. nov 2025

Ja by som tiež ,,neskákala” na niekoho, kto je stále podráždený. Keď nie si spokojná, a komunikácia nepomáha, tak to ukonči.

madeincssr
3. nov 2025

@anonym_autor ty si na partnera (aspon obcas) mila, pozorna, pochvalis ho?

anonym_0a5518
3. nov 2025
@anonym_7de400

@anonym_autor my fakt nemôžeme tušiť, prečo tvojho muža nevzrušuje nešťastná, podráždená, nervózna žena.

@anonym_7de400 super trefa 👍🤭

anonym_4b8b35
3. nov 2025

Možno ma dôvod prečo na Teba neskáče, nechváli ťa?Zamysli sa nad sebou.

mimi2018
3. nov 2025

@anonym_autor zacni od seba, začni sa meniť ty..rozvodom nič nevyriešis..nie si šťastná akurat tak sama so sebou.