icon

Šanca na striedavú starostlivosť po fyzickom útoku

mimi2567
1. okt 2025

Ahojte z byvalim sme rozideny už rok mala som v podajme byt kde bolo všetko v poriadku no ako nádejná som si myslela že keď tam ostane na oslave tak že to možno ešte zachránime no samozrejme sa opil a urobil mi tam bordel zbil ma škrtil ma pred malim samozrejme teraz snim zdieľam dom na koľko som reálne nemala ísť kam z malim a chce ísť somnou na súd kvôli malému myslite si že by mu dali striedavú starostlivosť ? Ak ma zbil už 3 krát.? Dokopy ? Mám aj svedkyňu ktorá bola pri tom

anonym_51b480
1. okt 2025

Dúfajme ze nie.. Je to psychac

evcagabi
1. okt 2025

3x ta zbil a ty vidis ako jedine riesenie zit v jeho dome?

melanta
1. okt 2025

Prečo si po každej z tej bitiek nešla na urgent a na políciu? To by bolo adekvátne svedectvo.

Prečo nie si v azylovom dome alebo niekde inde, ale si išla dobrovoľne bývať k mužovi, ktorý ťa viac krát napadol? A prečo si bola dobrovoľne na oslave, na ktorej bol aj tento človek?

Samozrejme, verím, že dieťa do striedavky nedostane. Ale ty sa tiež začni správať zodpovedne. Dúfam, že máš vyriešené neodkladné opatrenie a dieťa je do súdu v tvojej starostlivosti. Okamžite ešte dnes rieš iné bývanie, oslov charity, azylové a krízové domy. A mimo styku s dieťaťom sa s ním nestretávaj. Ja absolútne nemám pochopenie pre také situácie, že s násilníkom ideš na jednu oslavu a presťahuješ sa k násilníkovi do domu.

mimi2567
autor
1. okt 2025
@evcagabi

3x ta zbil a ty vidis ako jedine riesenie zit v jeho dome?

@evcagabi áno keďže pracuje v Nemecku tak je vedsinu času tam a nie na sk

anonym_f5dd38
1. okt 2025

Každá žena sa hrá na nevinnú, ale tak si si s ním nemala robiť dieťa. Najprv treba rozmýšľať, nariekať už nemá zmysel. Dieťa do striedavky dostať môže, ak nepreukážeš súdu dôkazy o svojich tvrdeniach. Slová nestačia.

mimi2567
autor
1. okt 2025
@melanta

Prečo si po každej z tej bitiek nešla na urgent a na políciu? To by bolo adekvátne svedectvo.

Prečo nie si v azylovom dome alebo niekde inde, ale si išla dobrovoľne bývať k mužovi, ktorý ťa viac krát napadol? A prečo si bola dobrovoľne na oslave, na ktorej bol aj tento človek?

Samozrejme, verím, že dieťa do striedavky nedostane. Ale ty sa tiež začni správať zodpovedne. Dúfam, že máš vyriešené neodkladné opatrenie a dieťa je do súdu v tvojej starostlivosti. Okamžite ešte dnes rieš iné bývanie, oslov charity, azylové a krízové domy. A mimo styku s dieťaťom sa s ním nestretávaj. Ja absolútne nemám pochopenie pre také situácie, že s násilníkom ideš na jednu oslavu a presťahuješ sa k násilníkovi do domu.

@melanta áno bývam tam len preto že pracuje v zahraničí a je vedsinu času tam a tá oslava bola u mňa doma a keďže došiel zo zahraničia tak došiel za malim a nádejne som verila že sa zmenil

anonym_6804a3
1. okt 2025
@mimi2567

@melanta áno bývam tam len preto že pracuje v zahraničí a je vedsinu času tam a tá oslava bola u mňa doma a keďže došiel zo zahraničia tak došiel za malim a nádejne som verila že sa zmenil

@mimi2567 on ťa bil a škrtil u teba doma a ty si nevolala políciu? Že ti to dosvedčí nejaká kamarátka, je ti k ničomu. Pracuje v zahraničí, tak prečo riešiš striedavku? To si´tam dieťa bude brávať so sebou? A keď bývaš v jeho dome, aká striedavka? Prosím ťa, píš zrozumiteľne, čo máš v pláne ďalej robiť?

melanta
1. okt 2025
@mimi2567

@mimi2567 prepáč, ale ty si veľmi jednoduchšia však? To sú také blbé kecy čo tu dávaš. Čiže ty si mala svoje bývanie a to si zrušila a išla bývať k nemu, lebo veď väčšinu času tam nie je? Čo máš v hlave? Ľutujem to dieťatko, lebo má nielen otca magora, ale aj neschopnú matku. Toto by normálna žena nemohla myslieť vážne - zrušiť svoje bývanie a ísť k násilníkovi, bez ohľadu na to, že je v zahraničí väčšinu času. A to nehovorím, že aké seno musí mať žena v hlave, ak u nej doma ju niekto napadne a ona nevolá políciu. Nezaslúžiš si byť matka, také ženy ako ty fakt nie. Pretože urobiť si decko s debilom, no dobre, keď je žena jednoduchšia, stane sa. Ale tieto ďalšie kroky, ktoré robíš - fakt si žiadne dieťa nezaslúži takúto matku.

januska12323
1. okt 2025

Prečo si nešla na políciu? A prečo ostávaš v jeho dome ako sprostá?

kitycat
1. okt 2025
@januska12323

Prečo si nešla na políciu? A prečo ostávaš v jeho dome ako sprostá?

@januska12323 to je jasne. Preco by sa stahovala, ked on je 20 dni z mesiaca prec, ked sa vratitak di tyzden uzivaju. Potom sa nastve lebo vlastne si poriadne neoddychol, nastany jej uvali, ona zalozi temu, ale to uz on je zase na ceste do DE ci kam, tak uz zase to nie je take cierne

Rodina ziadna, kamaratky ziadne, posvatny muz pre ktoreho sa na vsetko ostatne vykaslala. No kam by ska, ked nic nedosiahla. Toto bude trpiet kym ju sam nevyhodi 🙄

mogaa
1. okt 2025

@mimi2567 ak nemáš kam ísť tak ti asi dieťa nezveria....veď kam by si s ním šla? dom je predpokladám jeho, takže ťa môže vyhodiť kedykolvek.....

anonym_158ef9
1. okt 2025

Veľké mínus že si to neriešila cez políciu ten útok. A striedavu starostlivosť to si ako predstavuje ak chodi do nemecká? Ako neviem ci sa da dohodnúť 2 týždne u teba 2 a u mňa alebo to proste je týždeň tam týždeň doma. Či čo bude brať dieťa zo sebou do nemecká či ako ?

anonym_855cff
1. okt 2025

Cize on ta napadol v tvojom byte a nasledne si sa ty k nemu nastahovala aj s malym?! To fakt?

anonym_6804a3
1. okt 2025
@anonym_855cff

Cize on ta napadol v tvojom byte a nasledne si sa ty k nemu nastahovala aj s malym?! To fakt?

@anonym_855cff ja sa už presdtávam čudovať na MK je možné všetko

mimi2567
autor
1. okt 2025
@mogaa

@mimi2567 ak nemáš kam ísť tak ti asi dieťa nezveria....veď kam by si s ním šla? dom je predpokladám jeho, takže ťa môže vyhodiť kedykolvek.....

@mogaa dom je jeho mám teraz prácu keďže mali nastúpil do škôlky takže sa snažím čo najskôr odsťahovať aby mi ho zverili

bomba36
1. okt 2025
@mimi2567

@mimi2567 zmenil? Ľudia sa nemenia. To zistíš až dospeješ. Len ľutujem to dieťa, v akých podmienkach vďaka vám dvom musí vyrastať.

ika02
1. okt 2025

Koľko máš rokov, prosím ťa? Je smutné, že ľudia nemusia mať ani kúsok zdravého rozumu a môžu mať deti. O vzdelaní ani nehovorím.

mogaa
2. okt 2025
@mimi2567

@mogaa dom je jeho mám teraz prácu keďže mali nastúpil do škôlky takže sa snažím čo najskôr odsťahovať aby mi ho zverili

@mimi2567 ak bude súd, musíš mať pre dieťa vyhovujúce podmienky, teda bývanie + prostriedky na uživenie dieťaťa....ak ich mať nebudeš, tak dieťa môžu kludne zveriť otcovi....takže kalkulačku a počítaj - prenájom bytu, náklady na škôlku, strava, oblečenie na dieťa, telefon, poistky, splátky úverov ak nejaké máš.....a na druhej strane tvoj príjem....vyžiješ s dieťaťom ak budeš na OČR čo je prvý rok v škôlke bežné? + v skúšobnej dobe ak pôjdeš na OČR tak prídeš o prácu? lebo ak nemáš dostatočný príjem tak súhlas račej so striedavou starostlivosťou....

domkakvet
2. okt 2025

@mimi2567 tak najskor si vyries byvanie az potom mozes nieco riesit.