Stres z nedostavenia sa na informatívne stretnutie
Dobrý deň. Zajtra mame informatívne tretjutie na súde dnes ráno. Jedna sa o rozšírenie styku dieťaťa s otcom. No syn 3roky) od včera rana teplotuje, sople a kasel. Do škôlky ho nemôžem dať určite a tak isto nemám nikoho pri kom ho nechať. Babka s dedkom sú na dovolenke v Maďarsku, prastarý rodičia sú tak isto chorí a priateľ on chodí na dvojtyzdnove turnusy do Rakúska. Akože fakt situácia za všetky drobné. Keďže už viem ako to tam funguje aj poznám prístup pánov úradníkov bojím sa neprísť. Smaozrejme ráno hneď by som volala ale mamto hneď o 8:50 a aby to nebrali nejako zle alebo čo. Nečudujte sa mi, som z toho celého vystresovana. Ďakujem.
@anonym_autor hneď ráno volaj a povedz, že ideš k lekárovi so synom, musíš priniesť ospravedlnenie od lekára.
@kavasmliekom takže ma nezožerú ? Akože fakt som v hroznom strese lebo isto tam otec na mňa nakydá a neviem čo. A bezo mňa to prebehnúť nemôže však ?
@kavasmliekom takže ma nezožerú ? Akože fakt som v hroznom strese lebo isto tam otec na mňa nakydá a neviem čo. A bezo mňa to prebehnúť nemôže však ?
@anonym_autor veď zavolaj ex, že či nemôže dieťa po strážiť jeho mama, lebo je chorý a nemáš sa ako dostaviť na stretnutie. Ak nie, už bude vedieť, že je chorý.
Alebo teda nemáš nikoho, kto ti postráži na hodinu syna? Na tvojom mieste s nim idem ešte dnes na pohotovosť, to je taka istota.
@anonym_autor a neviem ako u vás, ale bez druhého sa nevypocuva. Tam sa nemôžeš dať ani zastupovať.
@anonym_autor veď zavolaj ex, že či nemôže dieťa po strážiť jeho mama, lebo je chorý a nemáš sa ako dostaviť na stretnutie. Ak nie, už bude vedieť, že je chorý.
Alebo teda nemáš nikoho, kto ti postráži na hodinu syna? Na tvojom mieste s nim idem ešte dnes na pohotovosť, to je taka istota.
@kavasmliekom jeho mama pije prvú ligu, nevidela som ju ešte triezvu. Takže oni chlastaju všetci u nich žiaľ. Preto aj tieto sudy a podobne. Skúsim tu pohotovosť, asi to bude najlepšie a ráno hneď volám. No ono to hodinu trvať nebude… Naši sú preč a zase pri hocikom malého nenechám. Začal chodiť do škôlky a je taký precitlivelý ešte takže mama forever.
@anonym_autor nikto ťa nezožerie, úradníkom je úplne jedno či pojednávanie prebehne alebo nie, budeš mať doklad od lekára, že si sa nemohla dostaviť.
No napísala by som otcovu dieťaťa že mám povinnosti nech sa postará tobôž ak chce rozšírenie styku nech ukáže že sa o chorého syna postarať vie. A áno chápem že má tiež stretnutie ale ja by som to spravila
@anonym_autor nikto ťa nezožerie, úradníkom je úplne jedno či pojednávanie prebehne alebo nie, budeš mať doklad od lekára, že si sa nemohla dostaviť.
@januska12323 áno už som sa dovolala aj právnikovi tak zajtra to vyrieši. Boli sme na pohotovosti takže papier ma… Už vidím ako ma bude zajtra bombardovať otecko ako vždy keď niečo nejde podľa neho. Ach… a ďakujem.
No napísala by som otcovu dieťaťa že mám povinnosti nech sa postará tobôž ak chce rozšírenie styku nech ukáže že sa o chorého syna postarať vie. A áno chápem že má tiež stretnutie ale ja by som to spravila
@anonym_9c7b1a my práve bojujeme o zníženie styku nakoľko syn s ním nechce ísť lebo často bol svedkom toho ako mi nadáva, uráža, kričí a podobne. Malého mi vracia pocikaneho lebo nemá kedy s ním ísť na wc, uplakaný a 3 dni zle spi a je mrzuty. A celkovo čo som si myslela že aspoň sa bude držať alkoholu tak vôbec, pije ako celá rodina. A ja mám aj 3 roky roky po rozchode z neho stres a strach, stačí vidieť že pošle SMS a už mi tŕpne tvar aj krk. Takže tam nehrozí. :(
@anonym_9c7b1a my práve bojujeme o zníženie styku nakoľko syn s ním nechce ísť lebo často bol svedkom toho ako mi nadáva, uráža, kričí a podobne. Malého mi vracia pocikaneho lebo nemá kedy s ním ísť na wc, uplakaný a 3 dni zle spi a je mrzuty. A celkovo čo som si myslela že aspoň sa bude držať alkoholu tak vôbec, pije ako celá rodina. A ja mám aj 3 roky roky po rozchode z neho stres a strach, stačí vidieť že pošle SMS a už mi tŕpne tvar aj krk. Takže tam nehrozí. :(
@anonym_autor nič sa nedeje.On by mal byť v strese.
@anonym_autor nič sa nedeje.On by mal byť v strese.
@anonym_fc2cc0 ráno bol právnik na súde ospravedlniť sa a že je všetko v poriadku. A chvála bohu mi ani ex nevyvolával. Odľahlo mi 🙂

@anonym_autor hneď ráno volaj a povedz, že ideš k lekárovi so synom, musíš priniesť ospravedlnenie od lekára.