Stretávanie otca s dieťaťom po rozvode

lubomira85
26. okt 2016

Ahojte, rada by som počula vaše skúsenosti, ohľadom stretávania sa otca s dieťaťom po rozvode. Dcérka je v mojej starostlivosti a stretávanie otca s ňou máme dohodnuté iba v mojej prítomnosti. Nechcem tu riešiť prečo to tak je, proste je to tak. Len ma zaujíma ak niekto je na tom rovnako ako rieši stretávanie v nepriaznivom počasí, v daždi a tak. Lebo vždy keď príde otec na návštevu, tak sa zdržiavame vonku, nakoľko ho do nášho bytu nechcem a ani nemusím pustiť. A keď je škaredé počasie, tak sa nám stále návštevy len posúvajú a presúvajú. Ako ste na tom vy? Ďakujem

sibalka21
26. okt 2016

@lubomira85 Ved zbehnite do nejakeho detskeho centra, do cukrarne alebo tak 🙂

lubomira85
autor
26. okt 2016

@sibalka21 v cukrarni 2 hodiny sediet? na tie centra sme mali zatial take "stastie" ze boli plne 🙂

nyusika
26. okt 2016

pokial sa otec chce s malou stretavat, tak tvoje osobne invektivy musia ist bokom.
predpokjladam, ze malicka je este male babo, takze budto budes sediet v tej cukrarni, alebo s[ravis tom co je pre dieta najlepsie a nebudes ju vl;acit ako maca po cukrarnach a centrach len preto, lebo jej otca nechces vpustit do bytu.

stakle to bude jej otec, ci sa ti to paci, ci nie....a ked ma zaujem o kontakt, tak dakjuj bohu, ze nie je az taky chrapu, ako sa tebe javi.

pribinak
26. okt 2016

mozete ist k nemu, ak nechces ist k tebe, neviem, tie detske centra su dost plne a nie su az take idealne na stretnutia, ked je dieta malicke

guinevre
26. okt 2016

@lubomira85 On vlastne ma pravo si vybrat kde sa s dcerkou chce stretnut, kam ju chce zobrat, a ty podla rozsudku mas pravo tam byt. On sa vyjadril kde by sa s nou chcel stretnut v nepriaznivom pocasi, pytala si sa ho?

tajomna21
26. okt 2016

@lubomira85 tak ako pisali dievcata ... v tvojej pritomnosti znamena, ze si tam len ako nejaka podpora pre dieta ... neurcujes program, ani miesto styku otca s dietatom ... pokial ho nechces vpustit do svojho bytu, samozrejme mas na to pravo, treba spolocne najst nejaku dohodu, co v zlom pocasi ... alternativa je aj kutik, ale zase v zime, ked budu vsade bacile tiez to nie je naj riesenie, vonku sa da vydrzat v zime chvilu ...

lubomira85
autor
27. okt 2016

kedze sme rozvedeni, tak k nemu domov ucite nebudem chodit, dokonca ani nebyvame v jednom meste, a do naseho byt tiez nie, kedze vlastne ani nebyvame sami, ale u mojich rodicov, a stali sa urcite veci, preco skratka v domacnosti nie sa stretavat. mna zaujimal len nazor, nechcem aby ma tu niekto sudil. rozhodovanie kde chce byt s malo nechavam na nom samozrejme, ale on nejak nema napady, co ja tiez vlastne za neho nebudem riesit. len ma zaujimalo, ako takuto situaciu riesite vy?

tajomna21
27. okt 2016

@lubomira85 mne je jasne, ze pokial ste sa nerozisli v dobrom, ze ho nechces vo svojom obydli ...

guinevre
27. okt 2016

@lubomira85 Ved nazor ti moze tu kazdy napisat, ale ide o to, na co ma on pravo a na co mas ty pravo - zo zakona a podla rozsudku. Samozrejme, ak ste sa nerozisli v dobrom - on k tebe domov nemusi chodit, a mozno sa ani jemu to nepaci, ale je pravda, ze on si moze vybrat kde sa stretne, a to moze kludne byt aj unho doma, a ty mas pravo nejst k nemu do domu, ked nechces.

peter898
27. okt 2016

súhlasím s tiež by som to videl @sibalka21