icon

Stretávanie otca za prítomnosti matky a maródka matky

nik0leta
26. jún 2017

Zdravím vás dámy. Mám určené rozhodnutie súdu, nasledovné: stretávanie otca za prítomnosti matky, v čase 9-17h kde nás má vyzdvihnúť a celé toto stretávanie má prebiehať na adrese jeho bydliska... Avšak som pn.. Ako S tým teraz bude stykanie sa prebiehať na mojej adrese? Či V case vychádzky? Ďakujem

Strana
z2
nik0leta
autor
27. jún 2017

Podala som návrh V zneni sobota nedeľa od 10-17h.vo všeobecnosti si dieťa nepreberal ani sa O neho nezaujímal nahradzovali ho V tomto rodičia.čo sa zamedzenia týka neuspejem viem.

maciatkolulu
27. jún 2017

@nik0leta aha. A to z akeho dovodu si podala, ked vies, ze sa nezaujimal, nestaral a preberali zanho zopovednost rodicia, tomu nerozumiem, na jednej strane si chcela zamedzit stretavaniam uplne a na druhej, si podala o stretavanie dokonca dva dni po sebe.... Ked ste mali urcene stretavanie v tvojej pritomnosti, na dve hodiny, tak potom preco si chcela rozsirit? A este k tomu k drogovo zavislemu, ved si to odporuje predsa.

nik0leta
autor
27. jún 2017

@maciatkolulu máme doposiaľ určený styk na každý víkend V mojej prítomnosti na osem hodín V sobotu a osem hodín V nedeľu... A ako dokážem súdu závislosť???

maciatkolulu
27. jún 2017

@nik0leta ja fakt a urpimne nerozumiem.... Ked to mate urcene, tak naco si podavala, ved ste sa zjavne na pojednavani nedohodli. Sudkyna navrhla vikend cely a on ziadal zmenu v starostlivosti. Takze plati predpokladam stary rozsudok a ten bol v akom zneni? A inak on u teba doma byt nemoze a ty unho hej... Ach jaj, nuz osemhodinove vychadzky ti zjavne ziaden lekar nepovoli, kedze si PN, tak asi ssedis doma kvoli nejakej diagnoze, takze najlogickejsie bude pustit maleho sameho na tych osem hodin a nebude ti hrozit ziadne trestne ohladom zamedzovania styku s dietatom

Strana
z2