Súd kvôli pôžičke
Porađte mám mať sud 7.10.2020 ale ja sa tam nezúčastim čo urobia bez zomňa.Poradte
Ak sa náležite a dôvodne neospravedlníte, tak podľa stavu konania pripadá do úvahy aj kontumačný rozsudok vo Váš neprospech prípadne poriadková pokuta.
V prvom rade im musíš oznámiť neúčasť a z akého dôvodu sa nezúčastníš. Ono súd nie holubník, že neprídem len tak. Prečo sa nezúčastníš?
dala som im vediet už
vie niekto mi povedať ako to bude prebiehať kvôli nesplatej pôžičke
@adusik12457 už napísal draik, ako to prebehne
@adusik12457 už napísal draik, ako to prebehne
isto sa ti neoplati sa nezucastnit. proste tam chod, je to tvoj problem a isto by bolo fajn, ak by si to tam sla osobne vysvetlit a mozno si tak zmiernit trest nemyslis?
@adusik12457 Prebehne to pravdepodobne tak, ze to prelozia.
@adusik12457 pojednávanie prebehne v závislosti od prípadu, resp. vykonaných procesných úkonov. Pokiaľ je vykázané doručenie žaloby a predvolania, nebol podaný odpor a poslala si ospravedlnenie bez žiadosti o odročenie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa vynesie rozsudok, ak je to bežný spotrebiteľský spor. Vždy je lepšie sa na pojednavanie dostaviť, v závislosti od rozsahu plnej moci advokáta, resp. zástupcu sa dá dohodnúť na splátkach, resp. odpustenie úrokov z omeškania a pod.
@adusik12457 no mne sa zdá, že ty s tou pôžičkou len špekuluješ, ak si dobre pamätám tak to už dlho riešiš.
Len aby si nebola potom prekvapená, keď sa to všetko otočí proti tebe.
@adusik12457 jednoducho to prebehne, ak ide o nejakú uniformnú pôžičku, tak vyhlásia rozsudok a budete to musieť zaplatiť. Ako každý,
Čo si vzal nejakú pôžičku. Ak ste sa nejak rozumne ospravedlnili, tak to možno odročia. Každopádne to skončí tak, že to budete musieť zaplatiť.
SVATA PROSTOTO :( Si v srajdach, tvoj najvacsi problem je, ci ti exekutor moze vziat vianocny dochodok a nijako sa nesnazis svoju situaciu riesit? Zle skoncis, zena. Co cakas, ze tvoje dlhy zaplati niekto iny? Alebo ze ti ich odpustia????

@adusik12457 a to už takto dopredu vieš,že neprideš? A aj na sude to vedia?