Veľa rozvodov v mojom okolí

silvinuska
6. okt 2013

Skoro kazdy treti v mojom okoli sa rozvadza☹ to co je za novotu? Clovek si nerozumie s polovickou a miesto najidealnejsieho riesenia padnu slova o rozvode a hned sa to aj realizuje☹ som z toho smutna. Strasna doba... :-/ najhorsie je, ze tahaju nas ostatnych k vujadreniam ale ja sa snazim nemiesat do tychto debat lebo vyjdem z toho najhorsia alebo v insom pripade aj tak ze co ak sa daju dokopy a ta druha strana na ktoru som sa nepostavila ma "znenavidi" lebo lebo...☹ aj co citam po forach, vacsinou vsetci riesia otazky rozvodu a nie svadby 😠 kde to spejeme?

linda20111
7. okt 2013

@silvinuska je taka smutna doba :( aj v mojom okoli prebieha prave teraz jeden rozvod, taki ludia co by som to na nich nikdy nepovedala.. ked sme spolu zacinali chodit s manzelom, prave tito ludia boli pre nas vzorom, zili si pekne - rodinka s malou dcerkou.. Vtedy som manzelovi hovorila ze nie diskoteky su dolezite, nie auta a somariny, ale takyto rodinny zivot a on suhlasil, tiez ich bral ako vzor. Je to velmi smutne.. Ale co uz doba je zla, menime zamestnanie, menime bydlisko, spoznavame novych ludi a niekto nevie odolat novym znamostiam a uz je problem... Mam znameho, ktory ma manzelku, maju 4rocneho syna, chodi do skolky, manzelka mala velmi tazky porod, je zazrak ze prezila lebo mala komplikacie a ten jej manzel ju nenormalne podvadza.. Podvadzal ju ked este len chodili spolu, podvadzal ju ked bola v porodnici, podvadza ju stale a nonstop.. A napriek tomu sa nerozvedu.. Ona o tom podla mna vie, pretoze mu stale vola, pise smsky a podozrieva ho, urcite jej to uz aj niekto povedal, ale ten chlap stale nema rozum.. Dokonca plati mladym kockam za sex.. Pritom jeho zena vyzera lepsie ako tie caje s ktorymi ju podviedol.. Tak v takomto pripade by som ten rozvod viac chapala.

zara13
7. okt 2013

je to sice smutne, ale do kuchyne cloveku nikdy nevidis. Tazko povedat, preco sa niekto rozvadza, hoci navonok mozu vyzerat ako super par, ale co sa deje medzi nimi doma, to vedia len oni. Ja nie som zastanca rozvodov (nastastie zatial ich okolo mna nie je tak vela) na druhej strane si myslim, ze ak si ludia nerozumeju, maju sa hadat, ublizovat si, tak je lepsie sa rozist.
A to ze sa na forach riesia rozvody, je klasicky opticky klam - svadbu nikto riesit nepotrebuje, je predsa stastni, vysmiaty, tak to nema potrebu niekomu hovorit alebo sa radit. Ludia maju casto pocit kolko je zlych veci okolo, pretoze sa akosi zabudame rozpravat o tych pozitivnych a peknych veciach. Ja uz radsej ani spravy nepozeram, ale to je o inom. Napriek tomu si myslim ze tych pozitivnych veci je stale viac.

@silvinuska - to ze vas do toho zatahuju, je velmi nefer, pretoze toto by mala byt cisto ich zalezitost, a nie ostatnych. Ak viem preco sa rozvadzam, nepotrebujem suhlas ostatnych a ich priklonenie sa na moju stranu (alebo ako to mam nazvat). Asi to bude tazke, ale skus zaujat neutralny postoj alebo sa nejako tejto otazke vyhnut. ak to teda nie je nejaky zjavny priklad ako uvadza linda, ze jeden podvadza, pije, bije druheho a pod.
Drz sa.

barborabecarova
13. jan 2014

ahojte ....som vydata necelych 6 MESIACOU ..... a chcem sa s manzelom rozviest od svadby uz nezijeme asi 4mesiace a nema to zmisel aby sme to dalej natahovali ....nase manzelstvo nebolo dobre rozhodnutie odkedy sme sa vzali vsetko islo dole vodou ....a mna uz to takto dalej nebavi chcem sa co najskor rozviest len by so potrebovala velmi dobreho pravnika co nas co najkor rozvede.....