Zníženie výživného
Ahojte,chcem sa opýtať tých čo si tým prešli... ak súd schváli zníženie výživného zo strany otca na 38€ ,ako budem informovaná že ex už pracuje a môže platiť opäť výživné (150€) . Asi nikto mi nezaručí že bude opäť platiť (4 roky mi neplatil,mám náhradné výživné) Dúfam že som to pochpitelne napisala
Vďaka .
nebolo by lepšie obrátiť sa na dobrého právnika?
@petronelka47 Ahoj, aj môj ex požiadal o zníženie výživného, lebo bol vraj nezamestnaný..........no sudkyňa mu to zamietla, nakoľko si overila, že nespolupracuje s úradom prace, nebol evidovaný, nevedel zdokladovať, že si hľadal prácu, nevybavil si žiadne dávky........ďalej mu povedala , že deti majú prednosť pred všetkými výdavkami rodiča,,,,,,,,,,, že má zdravé ruky tak nech sa ide zamestnať......výživné na dieťa mi ostalo 190 eur a brala som náhradne výživné ......čiže aj ty musíš vedieť na sude argumentovať a veľa závisí aj od sudkyne., ,,,,,,ak by mu predsa znížili môžeš sa odvolať ....z toho co si tu napísala nie je jasne, aké máš staré dieťa, aký máš prijem, výdavky atd........lebo aj to má vplyv pri rozhodovaní o výživnom

@petronelka47 nebudeš informovaná že už pracuje, to si musíš zistiť sama
Nezamestnanosť nie je vždy dôvod navznizenie výživného a najnižšia suma je viac ako 38 eur