Zrušenie otcovstva
Dobrý den žienky píšem za známeho. Prosím vás mali ste niektorá skúsenosť ze chlap si osvojil dieťa ktoré nie je jeho a po rozvode (nejakom čase) chce dať na súd o zrušenie otcovstva? Ci je možnosť ze mu to súd schválí? Pokiaľ nie je biologickym otcom dieťaťa. Ďakujem veľmi pekne
@veronikaszabova ja si svoje deti normálne vychováva a nevidím na tom nič zlé ze mam druhého partnera ja neriešim seba ani môjho partnera nechápem čo tu terás splietate.
Zienky, ale ono sa nejedna len o tu a teraz nech sa postara. Chlapec je pravoplatny dedic...
Nie je to mozne a chlap je chudak. Je to zavazne rozhodnutie, do buducna mu radsej odporuc vazektomiu, nech dalsie deti nevyraba, ak si ich nemoze dovolit.
@sonia1990 nerozumiem. Kurnik zrušenie osvojenia dieťaťa nie je rozchod s frajerkou. Je to do riti záväzok. Tomu dieťaťu zničí svet už druhý akože "otec". Srdce by mi nedalo urobiť to, aj keby som mala všetky deti o chlebe držať. Nech ide makať frajer!! Toto nie je hrdinský čin. Srdce má z čoho? Hovädo pfuj.
@sonia1990 ja ti napíšem ako skončil manželov bývali kolega. Síce to bolo cca 20 r. dozadu ale smejú sa s neho doteraz. On vtedy slobodný bezdetný chlap si zobral rozvedenú s 3 deťmi. On si ich osvojil, asi za 3 roky sa rozviedli .Spolu deti nemali Ona sa vrátili k exmanželovi (bio otcovi deti) a on platil alimenty. Zarobil slušne, ale polovicu platu posielal na deti, tak mu ostal taký priemer.
@bajka16 ja mam pocit, ze ten chlap rozmysla tym, co ma v gatiach 🤦
@veronikaszabova on podľa mňa rozmýšľa hlavou svojej partnerky. Určite nie vlastnou. On by predsa svoje deti 2 uživiť vedel. Ale tie čo má ona z predchádzajúcich vzťahov už nie. Tam je určite na neho veľký nátlak. Ale toto je svinstvo voči tomu chlapčekovi.
@veronikaszabova takže som mala pravdu🤦♀️
Škoda plytvať časom na takéto primitívne existencie.
@sonia1990 porad mu ze ten osvojeny syn je už rovnako jeho dieťa ako aj to jeho spoločne so súčasne ou frajerkou a aj s bývalou frajerkou a aj frajerkine dve deti.
A ze ak sa ho chce teraz zbaviť len kvôli tomu ze jeho frajerka ma dve deti tak je chudák úplná spodina. S citmi dieťaťa kt ho 7 rokov berie za svojho otca sa takto ne zahráva.... A ešte jednu radu mu daj nech si nerobí deti kade tade keď ich nevládze živiť.
Neda a este bude platit vyzivne. Osvojenim ziskal vsetky prava aj povinnisti rodica
@anjelicek26 mne teraz napadla ta veta z istého filmu... Kadzi chodzi, dzeci robí.

@sonia1990 hlavne, ze ty mas 2 deti s inym chlapom a s priatelom dalsie. Nahoda?