icon

Zverenie dieťaťa: Skúsenosti so znaleckým posudkom?

13. jan 2025

Ahojte baby. Chcem sa spýtať či sa vám stalo pri zvereni dieťaťa do osobitnej starostlivosti že bol podplateny znalecký posudok dieťaťa aj kolizna ? Podali ste najvyssi súd ?

cacianka
13. jan 2025

ako to vieš, ako to vieš dokázať ?

autor
14. jan 2025

@cacianka viem to lebo ex si podplatil znalca aj koliznu len dokázať to bude ťažké

damian85
14. jan 2025

Trošku som začínal mať o teba strach , takže už ste dostali výsledok znaleckého dokazovania ? A zase to nebolo tak ako si si želala ? To je mimoriadne čudné....

autor
14. jan 2025

@damian85 kedy sme Sme si potykali ? Nechápem čo píšete. Jasné že mi to nevyhovuje keď sa v naleckom posudku nie je pravda napíasana.

cacianka
14. jan 2025

keby si si prečítala pravidlá registrácie MK , tak vieš, že tu sa tyká.
vieš určite že sa dané osoby dali podplatiť obe naraz, nezávisle na sebe, alebo si to len myslíš lebo výsledok nie je tebe po chuti ?
ak máš podozrenie a prípadne dôkazy, podaj trestné oznámenie

damian85
14. jan 2025

Na internete sa tyká , minimálne na tomto fóre. Každý jeden znalecký posudok je " podplatený " minimálne 1000 eur sa dáva 😝 a takmer vždy , po znaleckom jedna strana tvrdí že 1.je podplatený prirodzene bez dôkazov 2. so znalcom sa druhá strana vyspala ...........Takmer nikdy nik nepodá trestné oznámenie , pretože je to vždy len jeho pocit. Zvačša sú to rodičia , ktorý chceli odstaviť druhého rodiča od dieťaťa , ale znalec sa vyjadril inak , potom sú to taký , čo mali pocit že druhý je narcis , hysterka , ale znalec to nespomenul atď.........Jednoducho je to ako kópia za kópiou.....Ak si je niekto istý , že sa stal trestný čin , je to vlastne jeho povinnosť oznámiť to na príslušnom OČTK . Ale ak je to len " pocit " znalec má možnosť brániť sa , krivé obvinenie , poškodzovanie dobrého mena atď....Opýtaj sa na súdoch úradníkov , koľko krát to tam zaznelo a sudcovia už sa len popodfúz usmievajú.....Znalecké dokazovanie je biznis , biznis , ktorý však stojí nemalé úsilie , školenia , skúšky atď.......Kvoli pár tisícom eur , si nikto tento biznis nenechá len tak zobrať . O vyškrtnutie zo zoznamu znalcov nik nestojí ale každý znalec dobre vie , že to zo sebou prináša aj " pocity " rodičov ktorým nevyhovel......Priznaj si znalca k súdu , daj svoj znalecký posudok posúdiť , investuj do toho tisíce eur , výsledok znalca nebude iný.....

autor
14. jan 2025

@damian85 áno viem že sa tu týka ženám tykam hneď len mi prišlo divné že muž mi tyka ani sa nepoznáme. Znalecký posudok psychologický pred súdom podplatil a falošný dal na súd

ivanaks
17. jan 2025

Tak už to len musíš dokázať. Bez neodškriepiteľného dôkazu, že to je naozaj tak, ako tvrdíš, sa Tvojím tvrdením nebude nikto zaoberať.

anonym_11b0b5
21. okt 2025
@anonym_autor

@damian85 áno viem že sa tu týka ženám tykam hneď len mi prišlo divné že muž mi tyka ani sa nepoznáme. Znalecký posudok psychologický pred súdom podplatil a falošný dal na súd

@anonym_autor ako pokračujete?